Inspiratie: Bakken met Nestlé chocolade

1

nestle-bloginsiders-1

Voordat mijn vakantie begon bakte ik de overheerlijke Bros cheesecake, wat waren jullie enthousiast! Zo ontzettend tof om te zien hoeveel mensen de taart al hebben gemaakt. Je kon je toen ook inschrijven als insider waar massaal gehoor aan werd gegeven. Inmiddels hebben alle insiders een box ontvangen en konden ze gaan bakken met Nestlé chocolade. De lekkerste creaties zijn ontwikkeld, van prachtige taarten tot truffels. Ik heb weer een flinke dosis inspiratie opgedaan kan ik je vertellen. Om jullie ook wat inspiratie te geven deel ik 10 insider creaties met jullie. 

Bros bonbons

Hanne van het blog Miss Havermout bedacht de BROS bonbons op bovenstaande foto. Als basis heeft ze een Nestlé BROS BUBBEL genomen welke omhuld is met een cakelaagje van eierkoeken, gesmolten witte chocolade en gecrunchte KITKAT. Ik zet er het liefst nu nog mijn tanden in.

nestle-bloginsiders-2

Chocoladebom

Is deze taart van Bakkriebels geen plaatje? Hij bestaat uit een biscuit dat onder andere gevuld is met BROS mousse, BROS saus en BROS fudge. Je ziet het, multifunctioneel die Nestlé BROS!

nestle-bloginsiders-3

Frambozen kwarktaart

Deze prachtige kwarktaart van Gerdien vind ik er zó mooi uitzien. De bodem is gemaakt van KITKAT, er zitten BROS BUBBELS door de frambozenkwark en bovenop zie je stukken CRUNCH.

nestle-bloginsiders-4

Choco tulband

Men (of eigenlijk Marleen, zij maakte deze taart) neme een chocolade tulband, vult deze met karamelbotercrème en LION en topt hem af met nog meer karamel en ROLO. Meer dan geslaagd dit Nestlé chocolade baksels als je het mij vraagt.

nestle-bloginsiders-5

KITKAT cheesecake

De Nestlé KITKAT als bodem van baksels heb ik veel voorbij zien komen, een erg goed idee als je het mij vraagt. Lieke topte deze bodem af met een cheesecakemengsel dat is gemaakt met de witte CRUNCH reep.

nestle-bloginsiders-6

SMARTIES regenboog

Kitty besloot met de kleurrijke Nestlé SMARTIES aan de slag te gaan. Aan de buitenkant ziet dat er al leuk uit, maar wanneer je de taart aansnijdt is dat helemaal fantastisch. Helemaal gelijk in kleuren aan de buitenkant!

nestle-bloginsiders-7

Choco pavlova

Deze pavlova’s met Nestlé chocolade zijn een creatie van Ingeborg Simone. Door allerlei soorten chocola door de meringues te spatelen kun je oneindig veel variaties maken.

nestle-bloginsiders-8

dubbele taart

Kun je niet kiezen? Daar bedacht Dien deze dubbele taart voor. De onderkant is een taart met ROLO en CARAMAC. Bovenop staat een Nestlé AFTER EIGHT exemplaar. Wil je niet kiezen? Dan neem je gewoon van beide een puntje.

nestle-bloginsiders-9

Fudge

Fudge is altijd goed. Lianne maakte deze variant met Nestlé CRUNCH en BROS voor een goed gevuld en crunchy resultaat.

nestle-bloginsiders-10

Choco spektakel

Ziet deze taart er niet spectaculair uit? Jose maakte deze taart en verwerkte er heel veel soorten Nestlé Chocolade in door de choco stukken bovenop hiermee te versieren.

Begrijpen jullie dat het echt heel erg lastig was om mijn favorieten uit te kiezen? Stel je maar eens voor dat ik uit 100 van dit soort baksels moest kiezen, niet te doen natuurlijk. Wat is jouw favoriete baksel uit dit overzicht?

De winnaar

In het artikel waar je je kon opgeven als insider vertelde ik ook dat je een keukenmachine kon winnen. Nestlé heeft uit alle inzendingen Annemieke Kroeze-Riksten uitgekozen! Zij zat in de groep insiders van 2WMN en maakte een romige chocoladetaart met KITKAT en ROLO!

Dit artikel is een samenwerking met NESTLÉ, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

12 reacties

  1. Anke schreef:

    mmmm en krijgen we daar recepten van? ben wel benieuwd naar het winnende recept maar staat volgens mij ook niet op haar site…

    1. Laura schreef:

      De recepten die ik kon achterhalen heb ik naar gelinkt 🙂

  2. Homemade by Joke schreef:

    Jeetje Lau, wat zien de taarten en andere baksels er allemaal mooi en vooral lekker uit!
    Iedereen heeft goed zijn best gedaan voor een mooie creatie te maken.
    Chocolade is eigenlijk altijd wel goed in iets lekkers 😉
    Liefs, mam ♥

  3. Jose schreef:

    Wat leuk dat mijn chocospectakel erbij staat!
    Dank je !?

    Groetjes jose

  4. Ingeborg Simone schreef:

    Hé wat leuk, ik sta ertussen met de pavlova’s! Ik heb hier nog de link voor wie ze ook eens wil proberen: http://www.ingeborgsimone.nl/2017/01/pavlovas-met-nestlechoco-goudencombi.html

  5. Wat leuk, Laura om hier mijn taartje terug te zien!
    Mocht er interesse in het recept zijn dan is die te vinden op bakkriebels.nl

  6. Lianne schreef:

    Leuk Laura dat je de fudge die ik had gemaakt ook ertussen hebt gezet! Bedankt! 🙂

  7. Kitty schreef:

    Wat leuk dat ik er tussen sta 🙂 Vond het een hele leuke actie!

  8. Lieke schreef:

    Ik ben wel benieuwd naar die kitkat bodems, is dat ook echt alleen kitkat of moet die eerst fijn gehakt worden en dan gemeng met iets net zoals een koekbodem met boter zeg maar?

    1. Lieke schreef:

      Hoi Lieke,
      Zoals je kan zien in mijn recept op liekesmult.nl heb ik de KitKat verkruimeld en gemengd met gesmolten boter, net als een koekbodem dus. Je proeft de KitKat wel echt heel duidelijk.
      Groetjes Lieke 🙂

      1. Lieke schreef:

        De naam van je site kan ik natuurlijk niet omheen, ik ga gelijk een kijkje nemen ? Groetjes Lieke

  9. Britt schreef:

    Oh man, slecht idee om te kijken wanneer je al zoete cravings hebt! Die kwarktaart lijkt me werkelijkwaar heerlijk, maar die rainbow-cake ziet er ook geweldig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *