Zomerse cupcakes

Gepost: 4 juni 2010 Laatst bewerkt: 2 juni 2023

ZOMERSE CUPCAKES

16 Cupcakes met vrolijke kleurtjes en bloemetjes. Kan dat?

Dat was wat mijn nichtje mij vroeg om zo haar moeder en tante te verassen voor hun gezamenlijke verjaardag, een tweeling dus. Tuurlijk kan dat, en dus ging ik aan de slag om mooie cupcakes voor mijn twee tantes te maken. Om het idee tweelingen er in te houden heb ik 8 cupcakes in tweevoud gemaakt. Zo samen is het een vrolijk en bloemig geheel geworden.

ZOMERSE CUPCAKES

De cupcakes zijn afgesmeerd met witte chocoladepasta en bekleed met fondant. Als basis heb ik gekozen voor groen, geel en blauw met een swirl afdruk erin. Daarna leuke bloemetjes in alle kleuren er op gemaakt, et voila: zomerse cupcakes! 🙂

ZOMERSE CUPCAKES

De cupcakes moesten mee in de auto naar Duivendrecht. Laat ik nou net deze week een mooie taartdoos hebben gekregen van mijn lieve overbuurvrouw! Je kan een taart op de plaat leggen met de kap erover, maar… je kunt van die kap ook een bak maken. Daar dan de plaat op leggen en meenemen als een soort mand. Voor de cupcakes heb ik voor de tweede optie gekozen. Om ze niet op elkaar te zetten heb ik er stevig karton tussen gedaan dat boven de andere cupcakes bleef ‘zweven’. Een ideale taartdoos dus 🙂

BAKTIP: Er bestaan ook speciale bewaardozen voor cupcakes. Neem bijvoorbeeld deze cupcake bewaardoos voor maar liefst 24 cupcakes. Handig!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

 1. Anonymous schreef:

  Hoi Lieverd,

  Ze waren geweldig lekker !!!!!!
  En wat zal je er een werk aan hebben gehad!!!!!
  Wederom CHAPEAU!!!!!!!
  Dikke kus,
  Carla

 2. c.reijken schreef:

  Hoi Lau,
  Ik volg je nu!

  Carla (MrsP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *