Zilveren huwelijk

12 december 2010
0

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb ik 60 cupcakes mogen maken omdat ze al 25 jaar gelukkig getrouwd zijn. Zoals vaak gezegd; ‘eenvoud siert’ en dat gaat voor deze cupcakes ook zeker op! Voor de cijfers en letters heb ik clikstix gebruikt; na het uitsteken druk je de letters weer heel eenvoudig uit.  Ook de hartjes waren snel gemaakt met mijn plunger uitstekers.

Om duidelijk te maken dat het hier om een zilveren huwelijk gaat heb ik de kleur zilver in beide soorten cupcakes terug laten komen, gecombineerd met wit en rood. Voor het leuke printje heb ik mijn structuurmat maar weer eens uit   de kast getrokken. Je geeft hiermee net dat beetje extra aan je cupcakes.

Dat ik uit een creatief gezin kom laat bovenstaande kaart gemaakt door mijn moeder wel zien. Zoals ik met mijn taarten bezig ben, is zij dat met haar kaarten. Deze kaart is zoals jullie zien helemaal in de zelfde stijl gemaakt als mijn cupcakes. Wie weet zit hier nog wel een samenwerkingsverband in ;).

Ook mijn moeder houdt een leuke blog bij: Happy Scrapping! Neem gauw een kijkje, hier zie je nog meer foto’s van haar kaart en ook een superleuk hart  voor het zilveren huwelijk van onze overbuurtjes.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

3 reacties

 1. Joke schreef:

  Tja, wat zal ik zeggen ….. ZE ZIJN GEWELDIG !!!!

  Liefs, Mam ♥♥♥

 2. beahobby schreef:

  Ik vindt het echt te gek.
  Mooi zoiets.

  Bea

 3. yvon schreef:

  Prachtig zijn ze. Dit lijkt mij toch ook echt een hele leuke hobby.
  Groetjes, Yvon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *