Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Zelf ovenfriet maken

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 november 2016
in Bijgerecht, Hoofdgerecht, Koken
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

zelf-ovenfriet-maken-1a

Hoewel ik op nog geen 20 meter afstand van een snackbar woon, eet ik bijna nooit friet. Ik woon hier nu bijna een jaar en de keren dat ik bij de snackbar ben binnengelopen zijn op één hand te tellen. Toch vind ik een frietje op zijn tijd heel erg lekker en ik wilde dan ook wel eens zelf friet maken. Wel uit de oven want een frituurpan heb ik niet en dat wil ik eigenlijk ook wel zo laten, ik vind dat toch altijd zo ontzettend stinken in huis. Goed, ovenfriet moest het worden. Geen idee alleen waar ik moest beginnen om zelf ovenfriet te maken. Want ik wilde natuurlijk wel echt lekkere frieten die goudbruin en knapperig zijn.

Ik raadpleegde mijn grote vriend Google en kwam uit bij het recept Made by Ellen. Van de foto kreeg ik gelijk trek en de bereiding was duidelijk en niet al te ingewikkeld. Dit ging hem worden, ik kon aan de slag om zelf patat te maken! Ik vond het niet alleen heel erg leuk om zelf patat te maken, maar het was ook veel eenvoudiger dan ik had gedacht. En met een superlekker resultaat natuurlijk.

zelf-ovenfriet-maken-2a

Recept afdrukken

Ovenfriet

Wist je dat je zonder frituur ook hele lekkere friet kunt maken. Ook uit de oven komen ze lekker knapperig en het is hartstikke simpel!
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1,5 kilo bloemige/kruimelige aardappelen
  • 200 ml zonnebloemolie
  • zeezout

Instructies

  • Schil de aardappelen en snij deze in repen. Doe ze in een ruime pan water met een snuf zout en breng het aan de kook.
  • Laat ze in totaal zo’n 10 minuten in de pan zitten (vanaf het moment dat je het vuur aanzet, dus ook als het water nog niet kookt). Giet ze dan af en leg ze op een schone theedoek. Dep ze goed droog, maar kijk wel uit dat je de frieten niet breekt.
  • Neem dan een braadslede of bakplaat (waarvan de opstaande rand hoog genoeg is) waar je de frieten op legt. De frieten moeten allemaal op de bodem liggen en niet over elkaar heen, anders worden ze niet knapperig. Is jouw braadslede niet groot genoeg om alles in één keer op kwijt te kunnen? Bak de frieten dan in twee keer.
  • Giet de olie erbij en hussel de frieten om, verdeel ze weer gelijkmatig over de bodem.
  • Bak de frieten nu in 20 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte).
  • Haal ze uit de oven en schep ze om, verspreid ze weer gelijkmatig over de bodem.
  • Bak de frieten nu nog in 10 minuten op 220 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
  • Schep je zelfgemaakte frieten nu in een kom met keukenpapier, strooi er wat zout over en schud om.

Het is misschien niet zo snel als een bezoekje aan de snackbar, maar als je deze frieten hebt geproefd is dat het allemaal waard. Geloof mij maar 🙂

Ik gok zomaar dat ik met dit recept iets vaker frietjes zal gaan eten in de toekomst, alleen al als ik naar de foto’s kijk heb ik er weer zin in. Voor meer tips en trucs verwijs ik je naar het recept van Ellen.

Vorige post

Volgende post

Cake bakken zonder open te barsten
Zachte chocoladekoeken (met zeezout)

Related Posts

Moussaka

door Laura Kieft
18 januari 2021
16

Alle...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft
21 december 2020
0

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Maartje says:
    4 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit! Ga het zeker eens uitproberen!

    Beantwoorden
  2. Chantal says:
    4 jaar geleden

    Heb het ook geprobeerd ooit.. maar met veel minder olie. Zachte slappe frietjes werden het. Gewoon toch het vet erbij doen dus. Ga het ook eens proberen op deze manier!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Het grootste deel van de olie kun je na afloop gewoon afgieten en gaat helemaal niet in de frietjes zitten. Door iets meer te gebruiken frituur je ze als het ware toch een beetje, anders ben je echt meer aan het bakken.

      Beantwoorden
      • anoniem says:
        4 weken geleden

        Kan het ook in boter?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          4 weken geleden

          Dat heb ik niet getest, maar dat lijkt me niet.

          Beantwoorden
  3. Anto says:
    4 jaar geleden

    Zet je de aardappels met koud water op??

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ja, heb ik wel gedaan.

      Beantwoorden
  4. Ellen says:
    4 jaar geleden

    Hi Laura,
    Wat leuk dat je mijn recept voor ovenfrietjes gemaakt hebt! Mijn vent heeft deze frietjes afgelopen weekend ook weer eens gemaakt en het blijft ook hier een groot succes;-)

    Fijne dag!

    Groetjes,

    Ellen (www.madebyellen.com)

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ze waren echt zalig, top recept! 😀

      Beantwoorden
  5. Natascha says:
    4 jaar geleden

    Moet het op boven-onder warmte of op heteluchtoven?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      boven- en onderwarmte

      Beantwoorden
  6. Lieke says:
    4 jaar geleden

    Ik ga ze van de week maken, ben erg benieuwd! Oven friet van de supermarkt vind ik echt niet lekker en willen ook hier geen frituurpan om dezelfde reden als die jij noemt. Ook mayonaise maken schijnt simpel te zijn, dus ook die ga ik zelf erbij maken deze keee 🙂

    Beantwoorden
  7. Lieke says:
    4 jaar geleden

    De frieten vanavond gemaakt. De smaak was goed, maar ze waren erg slap. Heb ze uit laten lekker op keukenpapier en ook nog afgedept daarmee maar bleven slap. Wat zou ik fout gedaan kunnen hebben? Wil het zeker nog wel eens proberen, juist omdat ze verder wel goed smaakten 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Misschien was de oven niet heet genoeg of hadden ze nog wat meer tijd nodig? Een te dun laagje olie zou ook de oorzaak kunnen zijn.

      Beantwoorden
  8. Lianne says:
    3 jaar geleden

    Ik heb een vraag moet het perse met zonnebloem olie of kan het ook met argiede of olijf olie?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Olijfolie zou ik zelf niet zo snel hiervoor gebruiken, maar een andere plantaardige smaakloze olie kan ook.

      Beantwoorden
  9. Charlotte says:
    3 jaar geleden

    Is het mogelijk om dit in een (glazen) ovenschaal te maken? Ik heb namelijk geen braadslede/bakplaat, maar ik wil dit wel graag proberen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat moet lukken, het zou kunnen dat het iets minder snel gaat.

      Beantwoorden
  10. Pieternel says:
    3 jaar geleden

    Ik wil graag veel frieten tegelijk maken (kinderfeestje 😉 ) kan ik deel 1 van het bakken al vooruit doen en dat ik dan deel 2 afbak (10 min) als de kids er zijn? Goed dat je schrijft boven en onderwarmte, ik gooi altijd alles op hetelucht. Zou dat niet goed gaan? Verder heb ik 2 ovens en 4 braadsledes, dus dat moet wel goed komen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Je zou het inderdaad al kunnen voorbereiden. Op hetelucht kan wel, maar dan moet de temperatuur 10-20% lager. Dit geldt overigens voor alle recepten waarbij het soort oven niet wordt aangegeven, dan wordt er boven- en onderwarmte bedoeld 🙂

      Beantwoorden
    • Lia says:
      9 maanden geleden

      Ik heb de frietjes vanavond gemaakt en ze waren heerlijk knapperig. Ik zal meerdere keren maken. Bedankt voor het recept

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        9 maanden geleden

        Wat leuk! Thanks voor je berichtje.

        Beantwoorden
  11. Katrien says:
    2 jaar geleden

    Kan je dit recept ook gebruiken in een airfryer?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      ik heb geen ervaring met een airfryer dus dat durf ik niet met zekerheid te zeggen, ik denk van wel.

      Beantwoorden
  12. Peter van Putten says:
    2 jaar geleden

    Ik heb de patat gemaakt van Eerstelingen. Dit is geen kruimige aardappel maar gaat heel goed en smaakt prima! Ik haal de piepers bij de boer.Geen supermarkt rommel.
    Mijn frituurpan gaat exit. Tanks!

    Beantwoorden
  13. Cathelijne says:
    2 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit. Wel een vraagje: gebruik je bakpapier op de braadslede om de frieten op te leggen? Of is het gewoon zo op de plaat?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Gewoon zo op de plaat

      Beantwoorden
  14. Annette says:
    2 jaar geleden

    Gemaakt met olijfolie, erg lekker en krokant alleen waren ze wel erg olie-achtig, doordat ze volgezogen waren met olie (ook altaren ze dus totaal niet slap ofzo) Is daar nog een oplossing voor? Langer laten bakken had niet gekund, dan waren ze zwart geweest.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Je zou wat minder olie kunnen proberen.

      Beantwoorden
  15. Marieke says:
    12 maanden geleden

    Veel lekkerder dan bij de snackbar.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Vind ik ook!

      Beantwoorden
  16. Lisa says:
    9 maanden geleden

    Hi Laura!

    Dit recept klinkt geweldig! Ik wil alleen graag wat extra frieten maken om in te vriezen? Is dat ook mogelijk? En moet ik ze dan ook afbakken voordat ik ze invries?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar Ellen gaf het volgende advies: ik zou de friet dan vooral niet te lang koken. In z’n geheel af laten koelen en dan goed verpakt invriezen. Laat je me even weten hoe het gegaan is?

      Beantwoorden
      • Marjolein says:
        6 maanden geleden

        Ik heb pas twee batches gemaakt en één daarvan ingevroren. Het resultaat van de eerste batch was dat ze erg vet waren en volgezogen met olie. De tweede batch heb ik na de eerste ronde bakken laten afkoelen in wat keukenpapier en toen ingevroren. Later de ingevroren frietjes op een rooster met bakpapier 18 min op 220 afgebakken en deze waren veel lekkerder en minder vet!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 maanden geleden

          Goede tip, thanks!

          Beantwoorden
  17. Lauren says:
    3 weken geleden

    Vandaag deze frietjes voor het eerst gemaakt en wij gaan nooit meer terug naar de Avika ovenfrites! Heerlijk waren ze!

    Beantwoorden
  18. corine says:
    2 weken geleden

    Ik ben echt gek op frieten. Dit zijn de lekkerste die ik zelf ooit gemaakt heb. Dank voor het delen. Smakelijke groeten,
    Corine

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Zachte chocoladekoeken (met zeezout)

Zachte chocoladekoeken (met zeezout)

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan