Voor paps en mams

9 mei 2011
0

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens zit eind mei. Dus vorige week kon ik na de grote stapeltaart aan de slag voor een mooie taart voor mijn ouders.

De taart vind ik erg chique geworden, ik heb mooi mijn nieuwe spulletjes kunnen gebruiken zoals de mold voor deze lieve bloemetjes. En naast hoofdletters heb ik nu ook de kleintjes van het Funky alfabet. Mooi glimmend gemaakt met de airbrush kleurstof van Americolor (copper sheen) waar je ook prima mee kunt verven.

Ook mijn nieuwe mold kon in gebruik genomen worden voor de rand, filligree border van First Impressions. De basis is bruin, de opstaande randjes heb ik met dezelfde kleurstof een mooie glans gegeven. Deze is op onderstaande foto beter te zien.

Mooi nietwaar?

Ik heb ook nog leuke bijpassende cupcakes gemaakt. Daarvoor heb ik de bloemetjes gebruikt, een gedeelte van de filligree mold en een stencil.

Zo ziet het er uit als ik net klaar ben met stencillen. De taart was overigens gevuld met, wederom, witte chocoladecrème (met stukjes chocola) en aardbeiencrème. Deze vullingen vallen erg in de smaak!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

8 reacties

 1. Angélique schreef:

  Geweldig mooi zeg! En de mold voor die rand ga ik eens opzoeken, ziet er heel chique uit!
  Gefeliciteerd nog!

 2. Fashion Mom schreef:

  dat is gewoon kunst!!! amai zo prachtig en krijg water in mijn mond 😉 x

 3. Johanna schreef:

  WOW!! Wat een prachtige taart en cupcakes, heel stijlvol!

 4. Ziet er weer mooi uit! Je ouders zijn vast heel blij met je geweldige hobby 😉

 5. JoliGâteau schreef:

  Wat een plaatje weeral! En die cupcakes zijn ook super 🙂

 6. blogvanfem schreef:

  Wauw wat een mooie taart, die zijkanten zijn echt gaaf.

 7. Esmée schreef:

  hee, welke mold gebruik je voor de bloemetjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *