Ik heb regelmatig restjes over, daar zal ik vast niet de enige in zijn. Eens per week loop ik de koelkast door om te kijken wat ik met mijn restjes kan maken. Vaak kan ik nog een maaltijd roerbakken, maar soms bedenk ik ook iets lekkers om te bakken. In dit geval had ik cheddar gekocht voor hamburgers, maar daar gebruik ik niet het hele pakje voor. Karnemelk had ik ook nog staan van een ander recept, en aangezien ik karnemelk om te drinken niet lekker vind was het makkelijk: ik ging volkoren cheddar sodabroodjes maken! Ik kan je vertellen: ze waren een groot succes. En het leuke aan sodabread vind ik dat je het echt binnen een kwartier in de oven hebt staan. Je hoeft het deeg niet te kneden en laten rijzen is ook niet nodig. En bovendien is het resultaat gewoon hartstikke lekker.



Hoeveel peper heb je gebruik het staat namelijk niet bij de ingrediënten
Oh foutje, dat hoor hier ook niet in. Ik pas het even aan 🙂