Vintage cupcakes

23 juni 2011
0

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb ik volop gebruikt; molds!

Twee van deze kunstwerkjes heb ik in een leuk cupcake doosje cadeau gedaan aan mijn twee tantes die jarig waren. Ze waren er heel erg blij mee en wilden ze nog niet gelijk opeten maar aan alle visite laten zien. Deze visite dacht trouwens dat ik echte knoopjes had gebruikt 🙂

Dit soort cupcakes maak je niet wanneer je een opdracht hebt, daar gaat simpelweg te veel tijd in zitten. Maar ik vind het heerlijk om af en toe een middag te zitten en er kunstwerkjes van te maken. Nog leuker is het om deze dan cadeau te doen. Geld of cadeaubonnen zijn zo nog feestelijker om weg te geven.

Wil je ook weten hoe je deze vintage cupcakes kunt maken? Welke molds zijn gebruikt en welke kleurpoeders? Hou dan vooral de site in de gaten want de how to komt snel online te staan!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

5 reacties

 1. Het Thuisproject schreef:

  Ze zien er echt geweldig uit. Ik verschiet er niet van dat de visite dacht dat de knoopjes echt waren.

  Leuk thema!

 2. Kim Schoonewil schreef:

  Heel erg leuk! En die knoopjes lijken wel heel erg echt…

 3. yvon schreef:

  Wow, die zijn mooi hoor Laura, geweldig met die knoopjes maar ik ga voor de roosjes, super.
  Groetjes, Yvon

 4. Ze zijn weer prachtig. Die knoopjes zijn echt heel erg leuk!

  Tot maandag.

  Liefs Pauline

 5. Carola schreef:

  Een geweldig thema en ik vond de knoopjes ook heel echt lijken. Very nice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *