Bloemetjes en nog meer voetbal

18 juni 2010
0

Mijn zusje en haar beste vriendin hadden vandaag het idee om cakejes te maken. Morgen gaan we met een groep naar de tweede wedstrijd van Nederland kijken dus er was al gauw besloten dat het WK-cupcakes moesten worden. De dames hebben dus lekker zitten freubelen om mooie cupcakes te maken voor morgen, ondertussen heb ik een cupcake met allemaal bloemen gemaakt. Ik vind het resultaat erg leuk geworden.

Dit zijn de cupcakes van de dames. Een erg leuk geheel vind ik. Het is ook wel duidelijk dat ze niet voor Japan zijn 😉 . Het cupcake beslag hebben ze ook oranje gekleurd, dat is dus nog een extra verassing voor morgen.
En zie hier: twee trotse dames met hun serie cupcakes! Het was leuk om met jullie de cupcakes te maken meiden en is zeker voor herhaling vatbaar 🙂

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

2 reacties

 1. Joke schreef:

  Ze zijn weer geweldig. Jullie hebben je fantasie er helemaal op los gelaten hahahaha. en nu maar hopen dat Nederland gaat winnen morgen :-))))

  XXX Mam

 2. Ans schreef:

  Hallo Laura,
  Heb je site en al het lekkers eens even bekeken. Kreeg gelijk wel trek in zo’n heerlijke stukje gebak. Als ik weer in NL ben en er is tijd om jullie te bezoeken, dan reken ik natuurlijk op zoiets lekkers hoor.
  Ga je site op mijn blog zetten, zodat ik af en toe eens kan komen kijken wat je weer in elkaar gezet hebt.
  Groetjes uit Noorwegen
  Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *