Verjaardag lekkers

Gepost: 20 september 2010 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
2

Afgelopen zaterdag ben ik 20 jaar geworden! Reden voor taart natuurlijk 🙂 Heerlijk om weer eens een taart te maken. Ik loop nu stage waardoor er niet meer zoveel tijd als er eerst was om taart te maken. Maar voor mijn eigen verjaardag moest en zou ik taart maken!

In combinatie met de weinige tijd heeft dat er wel voor gezorgd dat ik om 01:00 uur ’s nacht klaar was met mijn verjaardagstaart. Dat was het uiteindelijk wel dubbel en dwars waard met alle leuke reacties die ik kreeg van alle visite. Er was zelfs iemand die eerst nog naar een andere verjaardag moest en daar expres geen taart had gegeten omdat die mijn taart wilde hebben 🙂 Dat is toch leuk om te horen nietwaar?

De vullingen waren overheerlijk! Ze vulden wel ontzettend dus ik heb maar kleine stukjes gesneden. De onderste vulling is chocolade fudge, de bovenste is chocolade botercrème met een laagje hagelslag.

Naast de taart heb ik ook nog cupcakes gemaakt, ook met chocola uiteraard. De cupcakes met het roze papiertje zijn Oreo cupcakes. Door het beslag heb ik stukjes Oreo gespateld en in de crème zitten ook stukjes Oreo samen met wat cacaopoeder. In de cakejes met het groene papiertje zitten stukjes hazelnoot en chocola. In de crème zitten ook stukjes chocola en cacaopoeder.

Ik kan wel zeggen dat ik ongelooflijk verwend ben op mijn verjaardag. Iedereen weet inmiddels wel dat ik graag taarten en cupcakes bak dus daar hebben vele hun cadeautjes op aangepast. Nu heb ik zelfs een armband met een cupcake eraan 🙂 Op onderstaande foto een aantal bakgerelateerde dingen. Zoals je ziet heb ik een vierkante bakvorm gekregen, dus de volgende taart zal waarschijnlijk vierkant gaan worden. Ik heb er ook weer een paar mooie uitstekers bij gekregen die ik graag wil gaan gebruiken!

P.S. Vergeten jullie niet te stemmen op mijn toblerone cupcake, je kunt hier stemmen vanaf 21 september! 🙂

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

4 reacties

 1. Anonymous schreef:

  Lieve laura!
  Je taart was super lekker!
  Altijd weer een verrassing wat ik ga proeven!
  Hoe je het voor elkaar krijgt geen idee maar ze zijn heerlijk en erg mooi!
  Liefs xxx Sam

 2. Joke schreef:

  Prachtig gemaakt weer lieverd en het was weer gezellig op je verjaardag :-).

  Liefs, Mam

 3. amber schreef:

  wat een leuke taart!
  die vullingen lijken mij ook erg lekker 😉
  heb je misschien een recept van de chocolade fudge?

  1. Laura's Bakery schreef:

   Heel eerlijk gezegd weet ik niet meer welk recept ik toen precies heb gebruikt, als ik nog eens chocoladefudge maak zal ik het recept online zetten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *