Altijd lekker zo’n snack waar je achteraf letterlijk je vingers bij moet aflikken. Deze sticky gemarineerde kipkluifjes zullen het zeker goed doen als uitgebreid borrelhapje of tapas gerechtje. In de Verenigde Staten zie je dit soort gerechten voornamelijk als voorgerecht, maar dat vinden wij Nederlanders altijd een beetje te veel van het goede. Ik laat het dus aan jou waar jij dit receptje het meest geschikt voor vindt.
TIP Je kunt het recept voor deze sticky marinade natuurlijk ook gebruiken in combinatie met ander vlees. Gebruik het voor je kippenpootjes of spareribs en houd dan de bereiding van dat specifieke vlees aan.
Hoi,
Welke hot sauce word er gebruikt?
Groetjes
Maakt niet zoveel uit welk merk je gebruikt, als jij hem maar lekker vindt 😉
Looks delicious
Ik volg je al een tijdje en probeer je recepten uit. Sinds kort heb ik een slowcooker maar heb je daar ook tijden recepten voor?
Groetjes Gerda
Nee daar heb ik geen recepten voor.
Hoi, ik ben zo’n fan van jouw recepten! Deze lijkt me echt heerlijk! Kan ik voor hot sauce, een chili sauce gebruiken? En voor appelciderazijn een gewone appelazijn?
Groetjes Charlene
Dat lijkt me geen probleem!
Bedankt voor jouw reactie! Ik ga het van de week proberen ?
Hoi, hoi,
Even een vraagje. Heb de saus keurig laten inkoken tot siroop dikte. Nu is het de volgende dag en is de saus 1 dikke stijve plak geworden. Wat heb ik fout gedaan?
Misschien wat te lang laten inkoken? Even opwarmen helpt ook niet?