Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Sticky abrikozen koekrepen

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 april 2015
in Brownies & Repen, Feestdagen, Koekjes, Koningsdag, Voetbal EK & WK, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

sticky abrikozen koekrepen

De lekkerste recepten ontstaan op momenten dat je het niet verwacht. Dat gebeurde ook met deze abrikozen koekrepen. Van de perzik koekjes had ik nog flink wat abrikozen confituur over, dat wilde ik nog wel in een recept verwerken. Voor een ander recept dat ik aan het testen was had ik een flinke portie koekdeeg gemaakt. Dat probeersel mislukte jammer genoeg, maar ik had nog wel een hoop koekdeeg over. Omdat 1 en 1 nog altijd 2 is besloot ik ze te combineren. Het resultaat vonden wij hier thuis zo verrassend lekker dat ik ze graag met jullie deel!

Ze zijn ook hartstikke leuk voor Koningsdag trouwens, deze oranje abrikozen koeken. Weer eens wat anders dan de standaard Koningsdag lekkernijen 😉 .

sticky abrikozen koekrepen

sticky abrikozen koekrepen

Recept afdrukken

Sticky abrikozen koekrepen

Deze fruitige abrikozen koekrepen zijn heerlijk van smaak, maar ook lekker makkelijk te maken. Het resultaat is verbluffend: sticky abrikozen koekrepen

Ingrediënten

  • 75 gram ongezouten roomboter
  • 120 gram zelfrijzend bakmeel
  • 150 gram suiker
  • 1 ei
  • 1 tl vanille extract
  • 350 gram abrikozen confituur

Instructies

  • Klop boter en suiker romig. Voeg het ei en vanille extract hier aan toe en mix tot dit volledig is opgenomen. Voeg het zelfrijzend bakmeel toe en meng tot een plakkerig koekdeeg. Zet het deeg even in de koelkast zodat het iets steviger wordt.
  • Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier. Zoals je misschien ziet was mijn plaat groter dan 20×20 cm. Ik heb van aluminium folie daarom een opstaand randje gevouwen, zo kun je je plaat eenvoudig verkleinen.
  • Verdeel 2/3 van het koekdeeg over de bakplaat. Schep de abrikozen confituur op de koekbodem en smeer gelijkmatig uit. Het overige deeg verkruimel je en verdeel je over de confituur.
  • Bak de plaatkoek in 30 minuten op 175 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Laat de koek afkoelen voordat je hem in repen snijdt.
Bewaren

In een afgesloten trommel tot een week te bewaren.

sticky abrikozen koekrepen

Je ziet het, ik ben al vroeg begonnen met het delen van inspiratie voor Koningsdag. Volgende week is het namelijk feestweek op Laura’s Bakery en dan is er geen ruimte voor Koningsdag recepten. Wel voor andere toffe dingen, zoals hele gave winacties ter ere van het 5 jarig bestaan van Laura’s Bakery! 😀

Vorige post

Volgende post

Natuurlijke kleurstoffen
Verschillende diktes Royal icing

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
4

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
21

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 42

  1. Ellen says:
    6 jaar geleden

    Wauw, ze zijn prachtig geworden. En ze smaken vast ook heerlijk!

    Beantwoorden
  2. Malou says:
    6 jaar geleden

    Wauw, wat zijn ze mooi!

    Beantwoorden
  3. Margot says:
    6 jaar geleden

    Ik hou helemaal niet van abrikozen, maar dit ziet er wel heerlijk uit!

    Beantwoorden
  4. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Ze zijn misschien iets te ‘sticky’ voor mij, maar zien er wel heerlijk uit. Ik ben benieuwd naar de feestweek volgende week 🙂

    Beantwoorden
  5. Anouk says:
    6 jaar geleden

    Lekker! Ik wil graag aan de slag gaan met een glutenvrije variant, wat zou de verhouding meel en bakpoeder zijn ipv het zelfrijzend bakmeel? 🙂

    Beantwoorden
    • Rianne says:
      6 jaar geleden

      Anouk,
      Voor ong. 125 gram zelfrijzend bakmeel glutenvrij heb ik de volgende verhouding genomen: 125 gram rijstmeel, 1 1/2 theelepel bakpoeder en een snuf zout.

      Beantwoorden
      • Anouk says:
        6 jaar geleden

        Ah top, dank je wel!

        Beantwoorden
  6. Marlissa says:
    6 jaar geleden

    Dit is echt het proberen waard! Lekker zeg met abrikozen 🙂

    Beantwoorden
  7. Rianne says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt, maar dan glutenvrij, zonder zuivel en zonder witte suiker.
    Erg goed gelukt en heerlijk van smaak.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Geniet er van! 🙂

      Beantwoorden
  8. Marloes says:
    6 jaar geleden

    Ze zijn prachtig geworden! Nu houd ik zelf niet zo van abrikozen, maar je kunt natuurlijk elke smaak nemen die je lekker vindt :).

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      zeker, je kunt elke smaak gebruiken die je lekker vindt!

      Beantwoorden
  9. Anneke says:
    6 jaar geleden

    Is i.p.v. de confituur ook gewone jam te gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook 🙂

      Beantwoorden
  10. Bas says:
    6 jaar geleden

    Zien er heel erg lekker uit!

    Beantwoorden
  11. Marja says:
    6 jaar geleden

    Ze zien er heerlijk uit Laura. Ik ga ze zeker proberen, maar ik ben er van overtuigd dat ze lekker zijn. En natuurlijk ben ook ik reuze benieuwd naar de feestweek recepten e.d.
    Groetjes en een heel fijn weekend Laura.
    Marja. 😀

    Beantwoorden
  12. Joke Kieft says:
    6 jaar geleden

    Ja deze waren lekker 😉 en mooie foto’s ook weer.
    En die feestweek gaat helemaal geweldig worden.
    Meid, 5 jaar geleden alweer dat je met Laura’s Bakery begon. De tijd vliegt !!!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  13. Annuschka says:
    6 jaar geleden

    Hoi…was er net mee bezig maar klopt het dat het deeg heel erg kleeft en zacht is zeg maar…?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het klopt dat dit deeg wat zachter is, dat heb ik er ook bij gezet 😉

      Beantwoorden
  14. Lucie says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt met rabarber-aardbei compote, ze waren heerlijk!!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Oohh dat klinkt zeker lekker!

      Beantwoorden
  15. Nicole says:
    6 jaar geleden

    Oeps.. Eigenwijs dacht ik wel met een klein opstaand deeg randje uit te kunnen in plaats van de bakplaat verkleinen… Geen succes! Volgende keer toch maar de bakplaat kleiner maken..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Haha nee, dat wordt lastig als het deeg smelt inderdaad 😉

      Beantwoorden
  16. Linda says:
    5 jaar geleden

    Hoi,

    is het ei belangrijk in dit recept of zou ik het ook weg kunnen laten/vervangen (ivm allergieën)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Je kunt het proberen weg te laten, maar je zult wel een ander resultaat krijgen.

      Beantwoorden
  17. Crystal says:
    5 jaar geleden

    Ooo yum! Maar ik ga de bovenkant vervangen door een laag kruimeldeeg ???

    Beantwoorden
  18. Marjolijn says:
    5 jaar geleden

    Afgelopen woensdag deze koek gemaakt. Hoewel het deeg super plakkerig was en erg lastig te verdelen, was het eindresultaat heerlijk!! De koek is de moeite zeker waard! 🙂

    Beantwoorden
  19. Jen says:
    4 jaar geleden

    Ik kreeg bijna een nervous breakdown van dat deeg! Wat een drama om te verdelen! Onze koekrepen lijken eerder op een abrikozenvlaai 🙁 tips hoe het deeg beter verdeeld kan worden? Uitrollen was geen optie!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je had nog wat extra bloem kunnen toevoegen als het echt heel plakkerig was. Ik heb zelf ook niet uitgerold, maar in stukjes op de plaat verdeeld en vervolgend met mijn handen aangedrukt.

      Beantwoorden
  20. Marielle says:
    4 jaar geleden

    Gemaakt met bosbossenjam en abrikozenjam! Bosbessen was een groot succes! Met een beetje ijs en slagroom ook een heerlijk toetje!

    Beantwoorden
  21. Amanda says:
    3 jaar geleden

    Het is mij dus totaal niet gelukt had naar mijn iedee veelte weinig deeg en was super plakkerig, ook al wist ik dat. Toen heb ik het deeg in rondo vormpjes gedaan en kleine taart vormpjes maar ook daar mislukt. Wat doe ik verkeerd.

    Beantwoorden
  22. Esther says:
    3 jaar geleden

    Had ook wat problemen met t super plakkerige deeg! Uiteindelijk zonder bakpapier in n goed ingevette vorm uitgesmeerd. T werd alleen niet krokant maar meer n soort zachte koek zoals bij n appeltaart bodem en bovenkant… klopt dit? Zou ze graag wat harder willen moet er dan meer meel bij? Ze smaken wel lekker! Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat klopt, dit zijn zachtere (en plakkerige) repen. Je zou meer meel kunnen gebruiken, of een ander recept kiezen dat meer geschikt is voor wat je zoekt.

      Beantwoorden
    • Emma says:
      2 jaar geleden

      Met 50 gram meer bakmeel krijg je stevig deeg en zijn ze net zo lekker!

      Beantwoorden
  23. Guillaumine says:
    3 jaar geleden

    Ik heb de originele versie al gemaakt (onlangs) en ook een gedeelte aan mn schoonmoeder gegeven (als bedankje voor t oppassen) zij vond vooral de rand enorm lekker. T was t beste wat ik tot nu toe had gemaakt.. top dus. Nu staat een versie met pruimenjam in de oven.. can ’t wait!!
    T verdelen is inderdaad een crime maar ach.. dan heb ik meer aan mn vingers wat ik mag aflikken hihi..

    Beantwoorden
  24. Peggy says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura
    Hoelang kan je de repen bewaren en kan je ze ook invriezen
    Groet peggy

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      een week ongeveer, en invriezen kan prima.

      Beantwoorden
  25. Cindy ewing says:
    2 jaar geleden

    Can i get this recipe in English?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      You can use Google translate 😉

      Beantwoorden
  26. Dinneke Kusters says:
    1 jaar geleden

    Het deeg is niet zo gemakkelijk te verdelen, een tik maak je handen nat !!!
    Het blijft hier een echte favoriet bij familie en vrienden !!!
    Bedankt Dinneke

    Beantwoorden
  27. Barbera says:
    7 maanden geleden

    Heerlijk dit recept. Al met allerlei soorten jam gemaakt, maar met lemon curd is ie het allerlekkerste. Tip voor het verdelen van het plakkerige deeg: beetje olie op je handen.

    Beantwoorden
  28. Amber says:
    6 maanden geleden

    Heerlijke sticky koek. Ik heb het recept iets aangepast. Heb 200 gr. Zelfrijzend amandelmeel gebruikt en minder kristalsuiker (100 gr) plus 50 gr. kaneelsuiker. Lekker hoor! 👍

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Advent 21: Sneeuwvlokken kerstboom

Frambozen-citroen cakerol

Cake bewaren doe je zo!

Vervangers voor boter

Volgende Post
Verschillende diktes Royal icing

Verschillende diktes Royal icing

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

10 lekkere bananenbrood recepten

25 januari 2021

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-63

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan