Review Nordic Ware Bavaria bakvorm + winactie

23 maart 2015
0

nordic ware winactie

Zelf ben ik al een tijdje bekend met het merk Nordic Ware, ik was zelfs al in het bezit van hun anniversary tulband vorm waarin ik bijvoorbeeld deze kruidcake maakte. Mijn interesse voor het merk begon eigenlijk vooral door de prachtige bakvormen die ze hebben, maar sinds ik in het bezit ben van zo’n vorm is de kwaliteit ook een reden dat ik fan ben. Zoals je zult begrijpen staan op mijn wensenlijstje inmiddels een aantal bakvormen van Nordic Ware, dankzij Kookpunt heb ik daar weer eentje vanaf kunnen halen. Ik ben nu namelijk ook de trotse bezitter van de Bavaria tulband vorm. Nóg leuker, binnenkort heeft één van jullie deze ook in zijn bezit. Ik mag er namelijk eentje weggeven!

nordic ware winactie

Ik ben dus fan van de Nordic Ware bakvormen. Niet alleen omdat ze fantastische modellen hebben, maar ook vanwege de kwaliteit. Deze bakvormen zijn gemaakt van zwaar gietaluminium. Dit zorgt voor een goede warmtegeleiding en warmteverspreiding. Geloof mij, cakes komen inderdaad perfect uit deze vorm!

Jep, zelfs ondanks de superfijne details die deze Bavaria vorm heeft. Veel van hun vormen hebben trouwens prachtige details, je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat die details niet meer te zien zijn in het gebakken resultaat.

nordic ware winactie

Ondanks de anti aanbaklaag die deze vorm heeft, vet ik hem wel goed in. Door alle fijne details gebruikte ik een bakspray, dat scheelt een hoop gedoe. Bloem strooide ik er in met een zeefje zodat het gelijk mooi verdeeld was. Ik hoefde alleen nog maar het overtollige bloem uit de vorm te kloppen.

Na het bakken kwam de cake er perfect uit! Zie je al de scherpe lijnen en details? Ik zei het al; een super vorm! Het recept voor de cake die ik maakte houden jullie van mij tegoed, deze komt voor het paasweekend online!

nordic ware winactie

Winnen?

Kan jij niet wachten om zelf met de Bavaria tulband vorm van Nordic Ware aan de slag te gaan? Vertel dan in een reactie welke cake jij in deze vorm zou willen bakken en hoe je hem eventueel zou decoreren. Wees creatief met smaken en eventuele decoratie!

Extra winkansen!

Nog even voor de zekerheid: je doet dus alleen mee met de winactie als je een reactie achterlaat op dit bericht. Instagram, Facebook en Twitter geven je een extra winkans als je al een reactie hebt achtergelaten op dit bericht.

De winactie loopt tot en met zondag 29 maart 2015, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. De winnaar is inmiddels bekend en heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

184 reacties

  1. Marja schreef:

    Ik zou een stroopwafelcake maken in deze tulband vorm. Overgieten met gesmolten witte chocolade en er stukjes stroopwafel in steken.

    Maar zou deze ook zeker gebruiken om een rijst tulband te maken…dat is geen bakken, maar 3 soorten rijst maken, wit (gewone rijst), rood (tomatenrijst) en geel (kerrierijst) in gelijke delen in de vorm. Dan storten, en wat een kleurrijk geheel op tafel!

  2. Johanneke Delsink schreef:

    hoi laura,

    Jaaa die wil ik heeeel graag winnen!
    Ik heb namelijk helemaal nog geen tulband vorm!
    En dat is bijzonder want ik heb echt veel bakvormen al verzameld, die bakhobby loopt steeds verder uit de hand 😉 ik ben tot nu toe altijd voor andere bakvormen gegaan omdat ik natuurlijk wel een cakevorm heb. Maar een tulband presenteert natuurlijk zoveel mooier! Hoog op mijn verlanglijst staat een tulband die je inspuit met lemoncurd, die is dan perfect te decoreren voor de paasdagen met kleine kuikentjes en paaseitjes bijvoorbeeld! Ik ga duimen!

    Succes met je actie en je blog.

  3. chantal schreef:

    Wat een super windstil! Ik doe mee!

  4. deborah schreef:

    Ik zou er een appel kaneel cake in maken. Voor mij mans werk hoe leuk is dat dat ze bij bavaria (waar hij werkt) een cake krijgen uit de vorm van bavaria!

  5. Lucie schreef:

    Ik zou er een heerlijke citroencake in bakken.

  6. Tamara schreef:

    Ik zou in deze vorm een tulband rumcake maken.
    Deze dan versieren met mooie paaseitjes erop zodat hij lijkt op een vogelnestje.
    Van fodant een aantal kuikentjes boetseren.
    En dan met Pasen heerlijk in familie kring genieten van deze prachtige vorm!

  7. Ik zou heel graag kans willen maken en een heerlijke fijne cake maken met blueberrys.

    Na het afkoelen toefjes slagroom er op en versieren met vers fruit.

    Ik ben super fan van vers fruit.
    En dit is natuurlijk heerlijk en super mooi voor op een mooi gedekte paastafel.

  8. Lonneke schreef:

    Wauw! Ik zou deze bakvorm heel graag aan mijn collectie bakvormen toe willen voegen! Dit is echt the bomb!

  9. Niesje Janse schreef:

    Ik zou er een stroopwafelcake in bakken en er voor het op tafel zetten caramelsaus over laten lopen

  10. Susanne schreef:

    Ik zou deze bakvorm heel graag winnen om een lekkere koffiecake in te bakken, gevuld met mascarpone-kaneelcreme en gegarneerd met koffieglazuur en mokkaboontjes! Ik weet zeker dat deze cake in de bavaria tulbandvorm veel mooier wordt!

  11. laurien wilschut schreef:

    Hey laura,

    Wat een mooie bakvorm. Ik zou er graag een chocolade caramel cake in maken. En met caramelsaus overgieten!
    Groetjes laurien

  12. Ellen schreef:

    wauw, wat een indrukwekkende vorm! 🙂 Ik zou er proberen een Biscuit-cake in de bakken. Daar heb je echt een goede vorm met hoge zijden voor nodig. Deze lijkt me perfect!

  13. Dounia schreef:

    Hoi!

    Het lijkt mij super leuk om dit te winnen!! Ik zou er aardbeien brood in bakken. Het brood versieren met aardbeien cream glaze en wat verse aardbeien. – i am strawberry addicted- (dnnboukhriss op instagram)

  14. heidi schreef:

    Ik wil deze graag winnen. Mijn moeder maakt altijd de lekkertste cake in de familie. Ik zou deze bakvorm aan haar geven. Of stiekum zelf aan de slag gaan. Bij mij mislukken de cakes altijd en misschien lukken ze dan wel.

  15. Esther schreef:

    Ik heb nog een recept op basis van kwark. Deze heb ik nog nooit gemaakt en wat is er niet mooier dan een nieuw recept uit te proberen in een nieuwe vorm. En als garnering lekkere verse aardbeitjes erbij met toefjes slagroom . Ik zie dat helemaal zitten en mijn familie ook vast en zeker.

  16. Merle schreef:

    Hallo Laura,
    Ik zou een citroentulband maken. Heerlijk in het voorjaar.
    Het decoreren zou ik met poedersuiker doen. Dan blijven alle details, het mooie van deze vorm, goed zichtbaar!

  17. Anne schreef:

    wAt een superleuke vorm! Ik zou deze graag willen winnen en dan zou ik voor de Pasen een heerlijke carrotcake bakken voor bij de koffie!

    Liefs

  18. Jacquielle Tromp schreef:

    Ik zou super graag z’n mooie bakvorm willen winnen! Ik zou hem veroseren met glazyluur met groene kleurstof, en dan versieren met fondant bloemetjes! En in het midden een soort nestje maken met snoepkuikentjes. Een soort paastaart! Ook leuk voor de kinderen.

    1. Jacquielle Tromp schreef:

      *versieren *glazuur
      Sorry voor die spelfouten, ik zat toen op mijn mobiel 🙂

  19. Renate schreef:

    Wat een ontzettend leuke actie! Bij een vriendin van mij heb ik al kunnen aanschouwen wat voor mooie cakes er uit de Nordic Ware bakvormen komen, hele mooie kwaliteit. Ik word dan ook erg enthousiast van deze actie en zou maar wat graag zelf ook zo’n goede bakvorm willen hebben.
    De cake die ik graag zou willen maken is een Banaan-toffeecake met chocolate chips, afgemaakt met een karamelsaus. De combinatie banaan en karamel vind ik namelijk hemels!

  20. Yvonne Severins-Smeets schreef:

    Wat zou ik deze vorm graag willen winnen.
    Ik zou er heel veel cakes in gaan bakken en allemaal verschillende smaken.
    Bv citroen-mascarpone, romige vanillecake, stroopwafel enz enz
    Bij het decoreren zou ik er echt voor less is more gaan zodat de vorm tot zijn recht komt. Decoreersuiker (smelt niet) en hier en daar terug laten komen welke cake het is, bv aardbeien bij een aardbeiencake.
    Ooohh mijn hersens draaien al op volle toeren, want als, als ik hem toch eens zou winnen ….

  21. Inge schreef:

    Wat een mooie vorm! Ik heb een heerlijk recept voor een tulband: een cake met noten, rozijnen en amandelspijs! Echt heerlijk! Ik garneer hem met poedersuiker en plaats hem op een bord die ik versier met de noten en rozijnen. Zo is het zichtbaar wat erin zit.

  22. marange schreef:

    Hoi Laura,

    Ik zou een echt amerikaanse carrot cake in bakken. Met walnoten…yummm. Ik zou het het met frosting en marsepeinen worteltjes decoreren. Ohhh heeerlijk op mijn paastafel!

  23. jessica schreef:

    Wauw wat een mooie bakvorm.ik wil nog steeds een tulband maken, die heb nog nooit gemaakt. Daar zou deze perfect voor zijn. Maar natuurlijk ga ik vanalles maken met deze vorm als ik hem win. Ik wil ook nog steeds een aantal recepten van jou maken mmm jij maakt zulke mooie en lekkere dingen. Ik doe mee op instagram @jessica-vlinder en ik ga je volgen op Facebook @jessicacreatief

  24. Sanne schreef:

    Wow, als ik het plaatje van de tulband en cake zie word ik echt blij! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een tulband gemaakt heb.. Toen ik klein was maakte mijn moeder wel eens een tulband, met chocolade. Twee kleurige cake, wat een feest! Het lijkt me leuk om samen met haar met deze prachtige vorm wat nostalgie op te halen en met haar de ‘ouderwets twee kleurige’ tulband te bakken! En.. Omdat ze bijna jarig is, zou het ook nog eens een leuk cadeau zijn! 😉 Leuke win-actie Laura!

  25. Antoinette Boone Beun schreef:

    Hallo Laura,

    Ik zou er een chocoladecake mee maken met lekkere stukjes chocola erin.
    En verder natuurlijk nog meer verschillende cakes.

    Groetjes,

    Antoinette

  26. Anne schreef:

    Ik kijk ook altijd mijn ogen uit naar mooie bakvormen, ze staan hoog op mijn verlanglijstje, maar helaas zijn ze best prijzig.
    Ik zou in deze tulband een lekkere appelcake maken en andere recepten van jou blog gaan er later ook zeker in gemaakt worden, want ook deze cake van jou ziet er super goed uit!!

  27. Tineke schreef:

    Deze mooie vorm vraagt om een paaseitjescake, Heerlijk met verschillende smaken chocolade en heerlijk om te zien, en heerlijk om te eten.

  28. Marit schreef:

    Hoi Laura,

    Wat een supergave winactie, zo’n mooie tulbandvorm! Ik zou gaan voor een paastulband, iets met witte chocola en dan een topping met advocaat, maar ik ben ook heel benieuwd naar jouw recept!

    Groetjes,
    Marit

  29. Ike Bruinsma schreef:

    Hoi Laura!
    Kan me alleen maar bij de andere reacties aansluiten, wat een mooie vorm is dit!
    En natuurlijk zou ook ik die graag willen winnen!!!
    Ik zou heel erg “old skool” gaan en een gekonfijte vruchten cake maken. Of wat ik ook een lekker idee vind is een cranberry cake met een witte chocolade topping.
    Altijd ideeën genoeg hier..

  30. Raimonda schreef:

    Wat een mooie vorm. Ik zou een speculaas cake maken en na het bakken bestrooien met poedersuiker. Zodat je nog wel de mooie vorm blijft zien. Op een mooie schaal zetten en als toetje serveren met een bolletje kaneelijs, kannetje warme chocoladesaus en een toefje slagroom. Mmmmm krijg er nu al zin in

  31. Vanja schreef:

    Hoi Laura,
    Mooie tulband!Nu we in het voorjaar zitten zou ik er eerst een frisse cake in bakken. Met griekse yoghurt, eigen gemaakte lemon curd (I love it!)en blauwe bessen erin. Als garnering een simpele glazuur en verse blauwe bessen. Daarna zou ik er een cake in maken met advocaat door het beslag. Die ik zou garneren met een dun laagje advocaat, slagroomtoefen en chocolade schaafsel. Tegelijk op tafel zetten en samen met familie en vrienden ervan smullen. Can’t wait!
    Keep on baking✌!
    Vanja

  32. Esther Willemsen schreef:

    Ik denk dat ik er een ‘surprise-inside-cake’ van zou maken. Als basis een eenvoudige vanillecake en de ‘surprise’ zou in de vorm zijn van 40 in de smaak citroen (met gele kleurstof zodat je het verschil goed ziet)! Speciaal voor mijn man zijn verjaardag…. Waarschijnlijk zou ik hem niet decoreren omdat hij al zo mooi is van zichzelf of de lijnen extra accentueren met een glazuur in citroensmaak.

  33. Anette schreef:

    O wat een gave actie! Ik zou me wel wat werk op de hals halen, maar denk dat je zo een verbluffend resultaat krijgt… Net onder de bodem van de cake een appelmengels en de groeven van de tulband vullen met een icing of crème obv appelsap zodat de appelsmaak goed terugkomt. Natuurlijk de groeven niet volledig opgevuld zodat je de details goed blijft zien en ze juist accentueert (en dat natuurlijk met verschillende smaken uitproberen; variaties eindeloos!!)!

  34. Arja schreef:

    Mijn intresse in deze prachtige vormen is ontstaan door een heel mooi,klein en lief bakboekje van Linda Collister: Cake Anders.Alle cake’s en tulbanden zijn gemaakt met Nordic Ware bakvormen, en werd ik op slag verliefd.Buiten de heerlijke recepten ziet het er zo mooi uit,dus doe ik heel graag mee.Wat ik dan als eerste ga bakken is italiaanse citroencakejes met pistachenootjes uit Cake Anders,daarna stort ik me op jouw heerlijke recepten 🙂

  35. hadia zanzan schreef:

    Ik zou heel graag willen winnen. Als trouwe volger bewonder ik je kook- en bakkunsten.
    Mn zusje (heb haar getagd op instagram) en ik zijn ook dol op bakken. Heerlijk wat klaarmaken om samen met de familie te genieten van iets lekkers bij de thee.
    Zou graag deze vorm willen hebben om binnenkort iets lekkers en moois te maken. Het oog wil namelijk ook wat

  36. Carlien van dervlugt schreef:

    Ook ik heb al eens een bakvorm van ze gekocht en sindsdien mijn all time favorite. Maar er wordt gevraagd om wat variatie in vorm dus misschien is dit de redder in nood

  37. Cornelia Snip schreef:

    Ik zou deze graag winnen en samen met mijn dochters van 8 en 10 leuke variaties bedenken: appel kaneel rozijnen noten? Of juist fris met citroen en sinaasappel? Ik zie heel veel mogelijkheden.

  38. Mandy schreef:

    Ik zou een lekker amandelcake tulband maken. Zo simpel maar ooh zo
    Lekker! Door deze vorm zal de cake er alleen nog
    Maar lekkerder uit zien!

  39. Birgitte schreef:

    Die bakvorm zou ik wel willen winnen. Volgens mij kun je er van alles in bakken en het gaat allemaal goed. Maar mijn favoriete smaak is iets met limoen/citroen. Heerlijk fris en lekker voor de lente en de zomer. En dan versieren, het leukste van bakken. Daarvoor vraag ik mijn petekind, zij is zo creatief met versieren. Niks is haar te gek. Het zou me niet verbazen als ze bv. een soort vuurwerk uit het midden laat komen met allerlei sterren en zo. Heerlijke meid is ze.

  40. Kim schreef:

    Natuurlijk win ik graag deze bakvorm. Het is een beauty!
    Ik woon dan in het Noorden (van Europa), maar de vormen zijn hier nog duurder dan in Nederland heb ik gezien. Dus dan maar een gokje bij jou wagen (en dan meenemen zodra ik in NL ben op vakantie als ik win, haha).

    Wat zou ik maken in de vorm… Nu zijn Zweden enorme zoetekauwen en is er een schat aan recepten voor de Zweedse Fika (koffietafel met zoete broodjes, cake, koekjes etc). Dus ik kan mijn lol op met uitproberen.
    Er wordt veel gemaakt met fruit, citroen, blauwe bessen… Dat klinkt bij voorbaat al zalig.

    Aan de buitenkant zou ik zo weinig mogelijk doen, hooguit wat poedersuiker. Maar alles wat je er meer aan doet, doet de vorm tekort vind ik persoonlijk!

    Ik bak graag en zodra er Zweedse vrienden of werklui over de vloer komen, dan bak ik altijd iets. Voor werklui hoogst ongebruikelijk, meestal krijgen die niets bij Zweedse mensen thuis. Ik zorg graag voor die verandering ;-).
    Het wordt ook altijd erg op prijs gesteld!

    Natuurlijk zou ik met zo’n mooie vorm graag de show stelen zodat ze nog positiever over ons, Nederlanders, denken! 😉

    Groetjes, en een fijne dag!
    Kim

  41. Emma schreef:

    ahh ik wil heel graag de sticky toffee cake uit Rudolphs bakery maken! Die zou prachtig zijn uit deze vorm!! Ik wilde hem sowieso weet eens maken, want hij is zoo lekker!

  42. Peggy schreef:

    Deze zou ik heel graag winnen om er allerlei lekkere cakes uit te toveren, die er gelijk ook nog eens veel mooier uitzien. Ik zou beginnen met een tulband met advocaat en chocoladeglazuur. Lijkt me geweldig hoe dat door al die randjes heen loopt.
    Maar ook de pandancake bakken met mn dochter krijgt zo iets heel bijzonders…

  43. Denise schreef:

    Wauw! Dat is een prachtige tulbandvorm. Ik gun mijzelf nooit van die mooie en dure vormen , dus ik waag graag een kansje. Ik zou een heerlijke bastogne citroencake willen maken. Zonder decoratie. De cake komt dan al prachtig uit zijn vorm dus decoratie is echt niet nodig!!

  44. Cindy van vuuren schreef:

    Hai Laura,
    Allereerst: wat een gave winactie!
    Ik zit al weken te staren naar de resultaten van de Nordic Ware vormen. De kans om er nu zelf een te winnen laat ik dan natuurlijk niet glippen. Ik zou hierin een frisse citroen framboos cake maken met een witte chocolade ganache er overheen. Ik ben dol op chocolade maar een luchtige frisse cake als balans is wel zo lekker.
    Ga zo door met je leuke website, erg gaaf!
    Liefs, Cindy van vuuren.

  45. Jolanda schreef:

    Wat een fantastische vorm…
    Ik heb ook nog geen tulband vorm… decoreren alleen met poedersuiker of cacao,zodat je de vorm mooi kunt blijven zien!
    Ik zou een lekker frisse frambozen cake maken met yoghurt erdoor.
    Of een koffie – dadel cake…
    Je kruidcake recept zou ik erin maken 😉
    Lekker aan de slag ermee iig! ♡♡♡

  46. Monica schreef:

    Deze is echt heel erg mooi!!!
    Zou hier een lekkere chocoladecake in maken!!!

  47. pascal schreef:

    Ik zou de vorm goed invetten en vervolgens bestrooien met kristalsuiker voor een prachtige structuur aan de buitenkant. Dan zou ik een recept voor een witte chocobrownie maken en in de vorm gieten. Afbakken. Omkeren. Als hij afgekoeld is bestrooien met cacoa (in plaats van poedersuiker) ben erg benieuwd hoe het eindresultaat bzou zijn van deze taart!! 😀

  48. Linda Stolwijk schreef:

    Ik zou een Kokostulband met steranijs er in maken met daaroverheen een limoenglazuur. Zo lekker en in deze vorm ziet deze tulband er ook nog prachtig uit. Ik zou het super leuk vinden als ik deze vorm zou winnen.

  49. rianne schreef:

    Wat een heerlijke win actie Laura. Ik doe graag een poging om te winnen. In deze mooie tulband vorm zou ik met Pasen zelf een tulband willen maken. Ik hou niet zo van spijs en zou dan ook een tulband zonder spijs er in maken. Ook zou ik willen proberen of havermoutcake ook zo’n mooie vorm krijgt.
    Succes!

  50. Nathalie schreef:

    Gave vorm! Ik zou er een roomkaas-chocolade cake in bakken. Die is zo lekker, dat deze geen extra decoraties nodig heeft. De prachtige details van de Nordic Ware vorm zijn dan alle decoratie die je nodig hebt 🙂

  51. IsabelObeso schreef:

    Wat een mooie bakvorm, deze zou ik heel graag winnen! Ik zou hiermee een vanille cake bakken en deze omtoveren in een frozen cake voor mijn nichtjes en dochter, die helpen mij altijd graag mee en zijn helemaal gek van frozen!

  52. Sophieke schreef:

    Wauwwwwwww wat een mooie bakvorm, die wil ik graag aan mijn collectie toevoegen….. ik zou als eerste iets maken met citroen en stukjes chocolade als decoratie zou ik voor het rainbow effect gaan… dus allemaal verschillende kleurtjes chocolade of icing…rood-oranje-geel-groen-blauw-paars Ik zeg laat de Pasen maar komen….Veel bak plezier allemaal groetjesssss

  53. Moniek Wessel schreef:

    Ook ik doe graag mee doen aan deze win actie voor deze mooie tulband vorm.
    Ik zou er een bosbessen – citroen cake in bakken welke ik na het bakken voorzichtig met een satéstokje inprik om vervolgens de kleine gaatjes te vullen met een mengsel van lichtbruine basterdsuiker en citroensap. De cake wordt zo nog smeuïger en lekker fris van smaak! Als de cake uit de vorm komt en afgekoeld is zou ik deze licht decoreren poedersuiker welke ik met een zeefje eroverheen verdeel en eigenlijk verder niks omdat de vorm van zichzelf al zo mooi is. Feestelijk voor op de Paasbruch!

  54. Annie schreef:

    Mijn tulbanden mislukken altijd… de helft nog vloeibaar en de bovenkant mooi bruin… Wellicht lukt het in deze vorm wel… je zou toch denken dat het niet meer kan mislukken!?!

  55. Maschenka Kloekke schreef:

    Ik zou deze zo graag willen hebben. Mijn oma word 75 en ik zou deze cake echt heeeel graag voor haar bakken.

  56. Joke Binnerts schreef:

    Wat een geweldige bakvorm, de vormen van de laatste jaren zijn er erg op vooruit gegaan. Geweldig , deze zou ik wat graag in mijn verzameling hebben. Als eerste zou ik zo’n mooie tulband bakken voor mijn trouwdag. Ook al zijn we 80 en 67 jaar, dat moet je blijven vieren en zo’n mooie tulband zou het nog feestelijker maken.

  57. mariska schreef:

    Wat een gave vorm, ik zou deze heel graag willen winnen! De trekkingsdatum valt precies op onze huwelijksdag, hoe toevallig 😉

    Ik zal er een heerlijke frambozencake in maken, en dan gesmolten witte chocolade erover… Dat geeft mij zo’n heerlijk lentegevoel 🙂 ooh ik kan niet wachten!!

    Succes met het loten Laura!

    Groetjes, van een trouwe volger van jou blogs en facebook sites.

  58. Nancy schreef:

    Ik zou hier een bitterkoekjes tulband in willen maken. En eigenlijk met niks over gieten want ik vind het reliëf prachtig op zich!

  59. Els schreef:

    Wat een mooie winactie. Wie wil zo’n prachtige vorm niet winnen. Ik zou er mijn favoriete Nutella-krokant-tulband in bakken. Ik zal via facebook een foto sturen, zodat je meteen een idee hebt hoe prachtig de volgende tulband er uit zal zien !

  60. Tineke schreef:

    hoi Laura,

    ik heb nog een recept voor een boerenstroopwafel tulband liggen die ik nog nooit heb kunnen maken omdat ik nog steeds niet in het bezit ben van een tulband.
    deze zou ik als eerste gaan maken !!

  61. wendy schreef:

    Nou ik weet wel wat ik zou willen doen. Om te beginnen een paar heerlijke tulbanden maken voor mijn housewarming. En daarna gewoon wekelijke een andere variant maken zodat ik altijd lekkere verse cake in huis heb alsner visite komt

  62. Mannin schreef:

    Wat een schitterende vorm! Ik zou hier een cake met anijs, koriander, kaneel en gedroogde stukjes peer in bakken, afgewerkt met een roomglazuur met limoen en gember en daarop wat chocoladekrullen 🙂

  63. Monique Geraedts schreef:

    Ik zou samen met mijn lieve nicht SAN Lensvelt de keuken in duiken…
    Ze is een echt baktalent en ik zou graag wat meer bankgeheimen van haar willen weten…;-)

  64. Joyce schreef:

    Volgende maand is mijn schoonzus jarig. Aangezien zij een echte chocolade-addict is, zou ik hier een chocoladecake met chocoladestukjes van maken, bedekt met een laagje chocolade en versierd met chocolade 😉

  65. susanna de vette schreef:

    Ik zou er een lekker notencake in bakken. mmm

  66. Moniek schreef:

    Wat een prachtige vorm! Omdat de lente er (hopelijk) aankomst zou ik er een frisse en lichte tulband in maken. Mijn favoriete cake op dit moment is een citroen-courgette cake. Omdat het reliëf van de vorm zo mooi is zou ik er alleen een dunne laag citroen glazuur en een beetje fijne citroenrasp bovenop doen.

  67. Ansuya Lalay schreef:

    Hoi Laura, wat een geweldige actie , ik doe graag mee.
    Ik zou een citroencake erin maken en de tulband overgieten met een citroenglazee, hmmm. Het idee dat het al door al die groefjes stroomt (de glazee dan) hmmm heerlijk.
    ow heden het water loopt me al in de mond hahaha

  68. Jeanine schreef:

    Wat een supermooie vorm! Ik zou een vanilecake bakken. Ik zou de bovenkant overgieten met een citroenganache en decoreren met framboosjes en pistachenootjes.

  69. Eline schreef:

    Hee Laura,

    Wat een gaaf bakblik,
    Hier zou ik een heerlijke cake in willen bakken

    Een simpele boeren cake of met appel

    Liefs Eline

  70. Gerda Kroon-Prinsen schreef:

    Laura
    Ik zou mijn man zijn beroemde kersttulband er in laten bakken.
    Helaas afgelopen jaar niet gelukt vanwege een heupoperatie maar hij krijgt een herkansing met mijn verjaardag in mei.
    Een koninklijke tulband in een prachtige vorm voor de Kroonenfamilie in de Koningsstraat.
    met groeten Gerda Kroon-Prinssen

  71. Sonja hubregtse schreef:

    Ik zou abrikozen stracciatella cake gaan maken. Versieren met chocolade en uiteraard abrikozen. Misschien nog wat amandelschaafsel…

  72. Anto schreef:

    Ik vind hem prachtig en zou hem erg graag winnen!

  73. Marion schreef:

    Hoi Laura,

    Ik zou mijn ‘familie’ befaamde sinaasappel cake erin bakken. In deze cake gaat een hele sinaasappel met schil en al, uiteraard wel eerst fijngemaakt met een keukenmachine of staafmixer. Dat geeft een hele bijzondere smaak aan de cake. Verder zitten er rozijnen en gehakte walnoten in de cake. De cake is echt een topper! Zowel lekker bij thee en koffie maar ook als nagerecht of bij een brunch. Het zou geweldig zijn om deze bakvorm te winnen dan kan maak ik de cake voor onze Paas brunch. Ik zou de cake niet glaceren, ik vindt de vorm zo van zichzelf al geweldig.

  74. Alyssa schreef:

    Ik zou in deze mooie bakvorm een triple chocolate kersencake maken (een heerlijke donkere chocolade cake met kersen en chocolate chips ertussen), deze zou ik dan overgietem met een monchou glaze zodat de mooie lijnen in de tulband nog mooi te zien zijn.

  75. lucia de goede schreef:

    Ik zou met deze vorm een mooie witte chocolade tulband maken met verse bosvruchten. Ook zou ik graag eens een hartige tulband maken met olijven, rozemarijn , parmezaan en zongedroogde tomaat.

  76. Erma Verweijen schreef:

    Wat een mooie vorm.
    Ik zou er voor mijn zoon een lekkere glutenvrije cake in bakken, dan ziet het er op een andere manier bijzonder uit.
    Ook wel eens leuk.!!
    groeten, Erma

  77. Valeryssa schreef:

    Deze bakvorm is zo ontzettend mooi. Het duurt misschien nog even, maar ik zou heel graag indruk maken met kerst door een heerlijke pompoem-gembercake te bakken met een Maple Syrup roomkaasfrosting. Verdere decoratie is niet echt nodig, want de vorm is van zichzelf al mooi genoeg!

  78. Ik ben in Mei jarig en ik zou dan een heerlijke chocolade cake maken en decoreren met een zout caramel saus en zout caramel druppels! Hmmmm

  79. Linda Wubben schreef:

    Ik zou er oma’s slagroom/ananaspudding in maken. Kunnen we er met de hele familie van genieten tijdens de Pasen!

    En als dat is gelukt komt er een heerlijke pecannoten stroopcake in! JamJam..

    Als dat geen genieten word!

  80. Severine Jacobs schreef:

    Mijn succesrecept wil ik hier graag in uitproberen! Banana bread. Klinkt als brood, maar is toch echt cake. Volgens traditioneel Engels recept wat al jaren in onze familie gebruikt wordt… Smullen! Ik heb al een bakvorm van hetzelfde merk, vorig jaar gekocht in Engeland en ik vind de vormen van dit merk geweldig!

  81. Laura schreef:

    Ik zou er een chocolade cake in bakken. Na het bakken een lekkere mascarpone-sinaasappel topping op spuiten!

  82. Claire schreef:

    Hoi Laura,

    Ik zou een lava cake maken in deze geweldige tulbandvorm! Ik heb nog nooit een lava cake gemaakt in een tulbandvorm en ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende cakes in verschillende bakvormen.

    Groetjes Claire

  83. Lydia schreef:

    Deze vorm staat ook hoog op mijn wishlist!
    Perfect voor een cake met rozenwater, pistache en kardemom. Ter afwerking een romige, rozen glazuur en wat verse frambozen en een wolkje poedersuiker als spreekwoordelijke kers op de taart.

  84. Petra schreef:

    Zó mooi, ik ben sprakeloos, kan alleen maar zeggen dat ik heel graag wil winnen.

  85. Marianne schreef:

    Ik zou deze bakvorm voor mijn chocolate chips-bananacake gebruiken. Uit een gewone vorm haal ik nooit 24 plakken. Als ik zou winnen bak ik deze direct en plaats ik een review.

  86. Daniëlle schreef:

    Wauw! Ik ben er stil van! Wat een geweldige bakvorm, met een schitterend resultaat! Ik zou er een iets wat natte, luchtige citroencake in maken. Zonder glazuur of verder te versieren, juist om de cakevorm goed tot zijn recht te laten komen. Het zou geweldig zijn om te winnen!
    Liefs, Daniëlle

  87. Chantal mulder schreef:

    wat een leuke bakvorm! Eigenlijk heb ik geen plek meer in mijn bakkast, maar dat is een probleem voor later..
    Ik zou een lekkere chocolade cake maken met stukjes oreo en m&m’s jummy

  88. Martine Scholten schreef:

    Deze bakvorm is echt schitterend! Ik doe graag mee! Om er misschien ooit een van jouw heerlijker recepten in uit te proberen 🙂 ik zou de cake met blauwe bessen erin maken. Blauwe bessen zijn altijd lekker en met deze vorm wordt het vanzelf een spektakel stuk!

  89. Magda Behnke schreef:

    Wauw! wat een gave site heb je! heb al een aantal recepten uitgeprobeerd en ben erg enthousiast! ga er zeker weten nog veeeeel meer maken…
    Waarom ik deze leuk bakvorm wil winnen is omdat ik er niet zn eentje heb en vind deze echt super gaaf!
    Omdat ik zelf half pools ben en het de traditie is om met Pasen een koek/cake met maanzaad op tafel te hebben, wil ik die graag gaan maken. Ik zou een cake met maanzaad maken in 4 verschillende smaken en kleuren(chocolade met gember, maanzaad, maanzaad met kaneel en naturel). Deze zou ik versieren met gekleurd glazuur in mooie lente kleuren en afwerken met paaseitjes aan de onderkant en gekleurde versiering en misschien nog wel mooie eetbare bloemen.
    Kan niet wachten om hem te gaan maken!! 🙂 🙂 Hopelijk ga ik deze winnen.

    Groetjes Magda

  90. Debbykj schreef:

    Deze tulband overtreft mijn standaard tulbandvorm van een zekere Zweeds warenhuis. Ik maak al mijn cakes in tulband vorm omdat de eenvoudigste cake zoveel mooier presenteert dan uit een rechthoekig cakeblik.
    Ik zou een cake uit deze tulband niet teveel decoreren, hooguit een drizzle, om de mooie vorm goed tot zijn recht laten komen.

  91. Sytske schreef:

    Wat een prachtige vorm, ik wil hem heel graag winnen! Voor een cake met chocolade stukjes bijvoorbeeld. Of een cake met suiker en kaneel. Of toch een met blauwe bessen of frambozen, die staat al tijden op mijn to-do-list…

  92. Karin schreef:

    Vanwege de mooie vorm zou ik aan versiering niet verder gaan daan poedersuiker of cacao, maar ik zou als eerste een chocoladecake maken en het gat opvullen met paaseitjes. Daarnaast zou ik hem doorsnijden en als taart vullen met een advocaatmousse, zodat het een echte paastaart wordt.

  93. Esther schreef:

    Wat een super gave bakvorm! Zou deze graag winnen en er super blij mee zijn. In juni krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis,waar ik dan meteen lekker in kan gaan bakken 🙂
    Ik zou er een heerlijke citroen-bossenbessen tulband in maken met een lekkere laag vanille glazuur erop! Jammie! Heerlijk voor het voorjaar.
    Ook zou er erg graag een lekkere chocolade tulband in willen maken met lekker stukjes chocolade erin en met natuurlijk wat gesmolten chocolade erover heen.
    En ook een appel-kaneel tulband zou ik er graag mee maken haha en nog veel meer

  94. Annette Barneveld schreef:

    Wat een super mooie vorm zeg! Ik denk dat mijn eerste baksel ook een appel-kaneel cake zou worden (ik noem hem altijd appeltaartcake ☺️)

  95. Irene schreef:

    Wat een prachtige vorm! Vaak mislukken kleine details in bakvormen, dus ik zou deze graag willen testen! Ik zou er een bananen-caramelcake in bakken en hem decoreren met gesmolten witte chocolade, chocoladeschilfers en stukjes bananenchips.

  96. Anita schreef:

    Jaaaa, deze wil ik wel heel graag! Ik gebruik de tulband echt overal voor. Mijn favoriet is ei-quiche, heerlijk met een gebakken aardappeltje, spekkies, pepertje, champignons, uitje en lekker veel kaas! Maar een olijf/kaas/ui brood komt ook fantastisch uit een tulband! Zo’n mooie als deze zou erg welkom zijn ;o)

  97. Sylvie schreef:

    Natuurlijk wil ik deze mooie tulband winnen! Mijn tulband is helaas erg oud en daardoor komt de cake er niet meer mooi uit.

    In deze nieuwe tulband zou ik graag een citroen-mascarpone cake willen maken. Met als topping lemon curd en gekonfijte citroentjes erop.

  98. Petra schreef:

    Weet 1 reden…..

    Omdat ik op eerste paasdag 50 wordt

  99. Jante Jonkers schreef:

    Wauw mega leuk! Zeker omdat ik het al heel lang wil kopen maar het komt er maar nooit van… Deze tulbandvorm is echt heel mooi en het merk is volgens mij super goed! Het eerste wat ik ermee zal bakken is een gewone cake met lavendelaroma. Als decoratie wil ik er een paarse glazuur (zodat het match met de kleur van lavendel) overgieten waar ik vervolgens eetbare bloempjes wil opleggen! Zo gewoon is hij niet, maar zeker het proberen waard denk ik! Ik zie het al helemaal voor me, ik hoop dat deze spoedig op tafel staat om op te eten!

  100. Jeanette schreef:

    Mijn siliconen tulband is gescheurd en ik had al mijn oog op deze mooie vorm laten vallen. En dan nog winnen? Dat is helemaal leuk!

  101. Lieke schreef:

    Ik zou er een heerlijke vanille roombotercake van maken met een vulling van stukjes gemengde noten en cranberry`s de topping die ik in gedachte heb moet een zachte Fudge achtige karamel zijn.

  102. Anniette Kerver schreef:

    Een browniecake met carameltopping

  103. Leandra schreef:

    Ik zou een panettone proberen te maken! Nu de kerstperiode echt voorbij is, kan ik er geen meer vinden en ik vind dat zooooooooo lekker!!! Panettone is een soort luxebrood/cake, met rozijnen en gekonfijt fruit. Hmm, heb er alweer zin in. 🙂

  104. Anne schreef:

    De vorm ziet er mooi uit! Ik zou er een kosostulband in maken. En hem decoreren met chocoladesaus en eventueel nog wat vers fruit op de schaal erbij.

  105. Iris schreef:

    Ik zou deze vorm zo graag winnen! Kan ik wat verder experimenteren met cakes! Ik denk dat mijn papa en zus hier heel blij mee gaan zijn als ik wat cakes ga maken

  106. Brenda de Jongste schreef:

    Wat een supermooie tulband vorm! Die zou ik wel heel graag winnen om een mooie cake voor mijn 88 jarige schoonmoeder te bakken voor pasen.

  107. Yvonne Groen schreef:

    Ik heb mijn zoon Thom beloofd dat we voor onze housewarming als de nieuwe keuken eind april komt een stroopwafelcake (die blijkt populair te zijn hier in de comments) en een cake+koekvariant te maken, ik vind deze vorm wel heel erg mooi en dubbel feestelijk voor ons verhuisfeest…

  108. marleen schreef:

    Wauwiee wat een mooie vorm zeg!
    als ik hem had bakte ik een gezonde spelttulband met allemaal lekkere noten erin jumm!
    Ik hoop dat ik heb win!

    Ben zeer benieuwd!

    Warme groet, Marleen.

  109. Saskia schreef:

    Ik zou een tulband bakken volgens het recept van mijn oma (geboren in 1898 en inmiddels al jaren overleden). Zij was een ster in bakken en koken en elke keer als een recept van haar weer gebruikt wordt, is het alsof ze even bij ons is. Helaas zijn al haar mooie puddingvormen aan mijn neus voorbij gegaan, Deze tulband vorm doet mij aan die strakke vormen denken. Daarnaast zijn Nordic zulke mooie vormen om mee te kunnen werken, dat ik hem daarom ook heeeeel graag wil hebben.

  110. Bertha schreef:

    ik vind het gewoon een uitdaging om hier mee aan de slag te gaan.

  111. kirsten schreef:

    Jeetje wat een mooie vorm… ik zou er als eerste yoghurtcitroencake met blauwe bessen mee maken, van speltmeel en palmsuiker. En dan op onderzoek uit of je ook zonder poedersuiker een mooi glazuurlaagje kunt maken, want daar vraagt deze vorm om natuurlijk.

  112. Alicia schreef:

    hoi

    je hebt een leuke profielfoto 🙂

  113. Susan schreef:

    De bavariavorm ziet er super mooi uit ik zou er een caramelkoffie cake in bakken en dan een lekkere baileys glazuur over gieten

  114. Jan schreef:

    een heerlijke citroencake bakken

  115. Marlies schreef:

    Ruilen voor een mooie springerle mould 🙂 🙂 🙂

    Hahaha grapje… Ik zou er een heerlijke citroen yoghurt cake in bakken en die voorzien van een limoncello glazuur, Echt een overheerlijk recept! Een cake die een beetje nattig blijft, zóóóó lekker. Had ik al gezegd dat ie lekker was 😉

  116. Hanneke van Kruijl schreef:

    Ik zou er (jaja dat is eens wat anders) een heerlijk breekbrood in maken, ik heb een enorm lekker recept… maar… ik heb het gemaakt, bleef alleen in mijn tulband vorm plakken… dus mocht ik deze prachtige tulbandvorm mag winnen… zeker nog een keer zo’n heerlijk breekbrood in maken!

  117. Ann schreef:

    Wat een ongelooflijk mooie vorm ! Ik zou er blueberry- lime drizzle cake in maken, met een limoenglazuur en enkele bessen en limoenschil voor de decoratie

  118. Nina Hobbysite schreef:

    Wat een mooie leuke vorm. Ik zou er als eerst een gemarmerde cake (choco en gele cake) in bakken. Die zijn zo leuk en lekker. Ja, deze zou ik graag willen winnen.

  119. Chantal schreef:

    Ik hou van bakken. En mijn omgeving houdt er ook van, van de vogels die de laatste kruimeltjes krijgen tot mijn ouders, mijn lieve oma’s en vooral mijn collega’s. Die het geen probleem vinden om mijn creaties uit te proberen.
    Algemeen favoriet is de sinasappel-cake.

  120. Joyce schreef:

    Ik zou in deze vorm een heerlijke frisse lente cake maken zonder het te glazuren om de mooie vorm te behouden

  121. Conny schreef:

    Wat een gave vorm! Deze wil ik wel graag gebruiken voor het maken van een stoere cake voor mijn zoontje. Hij heeft qua smaak niet zoveel te kiezen (koemelkeiwit-, ei- en notenallergie), dus om op deze manier een speciale cake te maken zal hij super vinden, en ik ook!

  122. Kübra schreef:

    Wauwie.
    Gewoon wauw! Een ander woord kom ik even niet op.

    Ik zou een chocoladecake maken, extra donker.
    en dan witte chocola laten lopen door de lijntjes. Beetje geduld hebben met het spuiten, maar dan heb je denk ik ook wat!

    Groetjes Kübra

  123. Mirjam schreef:

    Wat een prachtige vorm!! Alleen door de vorm maak je al de blits en krijg je helemaal zin in het baksel! Ik zou er een maanzaadtulband in maken, mijn favoriete cake, en die bestrooien met poedersuiker. Ik zou ook wit glazuur willen uitproberen mits dat de vorm niet weghaalt. Ik heb er nu al zo’n zin in!!

  124. Joyce schreef:

    Wauw wat een mooie vorm! Hij is natuurlijk veel te mooi om maar 1 keer te gebruiken dus ik zou er zoveel mogelijk cakes mee maken waar onder:
    advocaat cake, chocoladecake met noten en sinaasappel en versieren met sliertjes chocolade, red velvet cake met een glazuurlaag van witte chocolade en roomkaas, carrot cake met een glazuurlaag van monchou en poedersuiker, kruidkoek en een chocolade/pistache cake met natuurlijk chocoladeglazuur en pistachenootjes als topping.
    Ik heb nu al zin om al dit lekkers te maken in deze mooie vorm en zal van alles foto’s posten op instagram!

  125. Carola Nijveld schreef:

    Ooh wat een schitterende vorm. Komt goed van pas met mijn baksels. Wat zal die taart mooi staan op tafel. Nu ik eindelijk reageer op je blog wil ik je meteen even bedanken…ik lees je site al een tijdje met veel plezier en haal heel wat inspiratie uit je site dus bedankt daarvoor. Ik hoef dus niet lang na te denken wat ik ermee wil bakken als eerste (maar lijstje erna is ook al bekend) Cake met advocaat.

  126. rianne schreef:

    Wat een leuke actie! Ik volgde je eerst alleen op instagram en nu ik je site zie word het nog leuker! Ik zou een ouderwetse krenten/rozijnen tulband hierin maken zoals me moeder en oma dat altijd deden voor Pasen. En als ik hem win moet ik een belofte inlossen op me werk om wat lekkers te maken voor de dienst, dat word dan een keer iets nieuws proberen met chocola!

  127. Gabi schreef:

    Wat een mooie bakvorm! Deze zou ik erg graag aan mijn collectie toevoegen.
    Maar wat voor cake ik zou bakken?? Een hele boel natuurlijk elke week 1 denk ik haha maar om te beginnen een appel kaneel en rozijnen tulband met verschillende kleurstoffen voor een mooi regenboog

  128. Linda schreef:

    Natuurlijk is het leuk om zomaar zo’n mooie bakvorm te winnen! Wat ik er mee zou doen, eerst goed naar kijken hoe mooi hij is en dan er een simpele ouderwetse cake in bakken. Warm opeten , met vres fruit en een toefje slagroom . Altijd lekker.

  129. jacqueline schreef:

    Er is niks leuker dan heerlijk te bakken en met deze prachtige bakvorm wordt hij nog veel mooier.
    En alle blijde gezichten van de mensen die heerlijk genieten van je bak kunst!

  130. Sylvia schreef:

    Wat een geweldige vorm.
    Ik zou een chocoladecake maken met stukjes witte chocolade met erover een toffeesausje.

  131. Megan schreef:

    Leuke actie.

    Natuurlijk de tulband van jouw website.
    Heb ik al eerder geschreven, mislukt nooit.

  132. Marloes de Noord schreef:

    Beste Laura,

    Ik zou in dit mooie bakblik een lekkere walnotencake maken met een chocolade glazuur eroverheen.

    Met vriendelijke groet,

    Marloes de Noord

  133. Lucie schreef:

    Ohh!!! Wat prachtig! Daar zou ik graag mijn bananencake met walnoten in bakken, of een heerlijke courgettecake, of.. maakt eigenlijk niet uit welke ik hierin maak, het resultaat zal spectaculair zijn! Maak ik eindelijk een goede beurt bij mijn schoonzussen met hun baksels, op de komende familiedag!

  134. Jasmine schreef:

    Wow, die bakvorm is echt super mooi! Ik zou hem echt heel graag willen. Ik denk dat ik mijn cakebeslag allemaal verschillende kleurtjes zou geven, en ze een beetje door elkaar in de vorm doen, zonder logica. Volgens mij geeft dat een heel mooi effect. (of gewoon simpel een marmercake) Ik denk dat ik dan om de cake wat fruit leg als bessen en aardbeien. Een vrolijke cake dus!

  135. Lisanne schreef:

    ik heb deze vorm eerder gezien en vind hem zo mooi! Ik zou een chocoladecake maken voor al mijn collega’s, omdat mijn stage er bijna op zit. En daarna nog eentje voor mijn familie :).

  136. Grete Karina schreef:

    Wat een mooie bakvorm, ik zou er denk ik speculaascake in bakken en hem in zijn geheel decoreren met een witte chocolade glazuur.
    Helemaal af maak ik het met een rand van roze roosjes van marsepein.
    Ik like je op FB en ik volg op Bloglovin en twitter.

  137. Marieke schreef:

    Wat een super gave vorm! Ik zou er een carrot cake in bakken. Ik vind de tulband zo mooi dat ik deze liever zo puur presenteer. De roomkaasfrosting serveer ik er lekker naast.

  138. MiekeR schreef:

    Wat een mooie vorm deze tulbandvorm. Bak meestal alleen een cake in de tulbandvorm, die van mijn schoonmoeder is geweest. Ben er erg aan gehecht. Tijdstip van bakken is Kerstmis en het wordt dan dus een tulband met rozijnen en franse vruchtjes. Eromheen een rood lint met strik. Als ik deze vorm win gaat de kersttulband er zeker in. Of de mooie vorm een strik nodig heeft, denk ik van niet. Zal er dan wat rode glazuur over laten lopen met wat eetbare zilveren parels erop. Zal hem op een groot wit bord zetten met rondom de cake paddenstoeltjes(rood met witte stippen) van marsepein.

  139. Tinta schreef:

    WoW wat een mooie tulband! Daar kun je de show wel mee stelen. Ik zou hem supergraag willen winnen!

  140. Corrien schreef:

    Hoi Laura,
    Met zo’n prachtige vorm gaat het enkel nog maar om de inhoud!
    Als ik hem zou winnen, gebruik ik het recept van de allerbeste gele cake. Deze smaakt als de cake van mijn oma, die toen (35 jaar geleden) nog een oventje had met boven- en onderwarmte. Ik gedachten zie haar nog bezig, met een pollepel het beslag doorslaan met als resultaat uiteindelijk een heerlijk luchtige, maar ook natte cake.
    Nostalgie en moderne vormgeving vallen zo weer samen!

  141. Anneliese schreef:

    Ziet er heerlijk uit de cake uit de bakvorm, ik doe graag mee, zou de cake insmeren met een gele topping, erg leuk voor de Pasen.

  142. Marja schreef:

    Wow….wat zou ik die graag winnen zeg! Ik heb alleen een gescheurde siliconen bakvorm hiervoor! Hetgeen dus niet meer bruikbaar is.
    Ik zou er een fudge-achtige chocoladecake in bakken en er een sinaasappel-icing over heen laten lopen. En voor pasen zou ik daar dan eitjes en kuikentjes opzetten. Misschien zou ik de icing dan ook nog wel groen kleuren om het op gras te laten lijken. Leuk om te zien en geweldig lekker, dat verzeker ik je! De eitjes en kuikentjes zou ik van fondant maken, zodat hij geheel eetbaar is. Voor mij is dat vanzelfsprekend. Maar helaas….ik heb geen vorm meer, behalve de kapotte, dus het feest gaat niet door! Tenzij ik hem win natuurlijk! Nu maar duimen dat dat zo is! Ze zijn namelijk ook nog al prijzig en dat kan ik me voorlopig niet veroorloven! Hopelijk over een jaar of 3, 4. Help je duimen?
    Groetjes en tot een volgende keer,
    Marja. 🙂

  143. Rosalinde schreef:

    Oh, deze is echt te gek!!! Ik bak graag en maak cake’s eigenlijk alleen maar in rechthoekige blikken aangezien mijn crappy silicone tulband waardeloos is, bakt niet gelijkmatig.. 🙁
    ( moet ik dus eigenlijk ook gewoon weg gooien.. )
    Deze tulband zou ik gebruiken voor mijn lievelingscake: citroen-yoghurt cake! Grote hit in mijn vriendenkring, familie en op werk, en met zo’n vorm zal het resultaat echt een plaatje zijn!!

  144. Michelle schreef:

    Wow, wat een mooie vorm. Ik zou een koffie/noten tulband maken met een chocoladesaus

  145. Adriana schreef:

    Wat een gave tulband! Daar zou ik als eerste onze favoriete citroen/cranberrycake in bakken, want ik zie dat zelfs met vullen de vormen zichtbaar blijven! Versieren doe ik cake nooit, dus helemaal perfect mte dat mooie lijnenspel.
    Super dat je er 1tje mag weggeven.

  146. Veerle schreef:

    Hoi Laura,
    Wat een super mooie tulband vorm!
    Ik houd enorm van bakken! en ik heb heel veel zin om iets prachtigs en super lekkers te maken in deze vorm.. nou las ik net je post op Facebook van het verstopte kuikentje in de hidden design paascake.. en je zult het niet geloven maar ik kreeg gisteravond toen ik niet kon slapen hetzelfde idee, alleen dan om dat in deze tulband vorm te maken!! Dat is wel heel grappig en toevallig vond ik! haha!
    Maar mijn plan was dus.. eerst een vanille cake te bakken en daar alle kuikentjes uit te steken.. dan een groen beslag te maken om daar het kuikentje gezellig in te laten wonen. Groen leek me leuk omdat het kuikentje dan lekker in een ‘grasveldje’ staat en om de mooie structuur van de buitenkant van de tulband vorm te accentueren zou ik er heerlijke pure chocoladesaus overheen gieten en voor de gezelligheid zou ik er nog wat paas eitjes omheen leggen, maar de cake op zich heeft verder niks meer nodig dankzij zijn prachtige vorm!
    Veel succes met je actie en ik blijf lekker op je blog kijken voor inspiratie.
    Groetjes, Veerle

  147. Anja schreef:

    Deze bakvorm vraagt erom om gezien te worden. Mijn andere bakvormen zijn vrij saai in vergelijking met deze. Vaak gaat hier een topping over, maar dat zou ik met deze bakvorm niet doen. De vulling van de cake moet het doen. Ik zou graag een stroopwafel of witte chocoladecake bakken, maar deze zou helemaal prachtig staan op de paastafel. Daar horen andere smaken bij.

  148. Aniek schreef:

    leuke actie!

  149. Karin schreef:

    Laura die tulband is geweldig en inderdaad zoals hij uit de vorm is gekomen. Super! Maar niet alleen van deze tulband maar van heel veel van jouw recepten word ik altijd zo heel erg blij en vaak ga ik meteen aan de slag en baal ik als ik dan toevallig een van de ingrediënten niet in huis heb. Natuurlijk zou ik heel graag de vorm willen winnen maar er zijn zoveel reacties dat de kans heel erg klein is. Ik wens jou heel veel plezier met deze mooie vorm, maak er veel mooie dingen mee en bedankt voor je vele geweldige recepten. Lieve groet, Karin

  150. Dagmar schreef:

    Wauw! Dat geeft een luxe uitstraling aan de cake. Ik doe graag mee!

  151. Petra schreef:

    Wat een mooie vorm is dit zeg! Daar wordt je cake echt een blikvanger mee en als hij dan ook nog lekker smaakt… Ik ga voor een frisse appelcake. De kans om te winnen is klein, maar bedankt voor de tip wat betreft dit merk, ook een leuk kado om te vragen voor je verjaardag bijvoorbeeld

  152. Antoinette schreef:

    Wat een leuke vorm, ik zal er sowieso een citroen-yoghurtcake in maken, maar met zo’n vorm zal ik nog meer smaken gaan uitproberen.

  153. Mariëlle schreef:

    Leuke actie, supermooie vorm. Ik zou er wel een koffie-bitterkoekjes cake in willen maken, en dan overgieten met chocola-amaretto. Lijkt me prachtig.
    Leuke recepten heb je op je site, alleen daarvan geniet ik al.

  154. Charlotte schreef:

    Wauw, wat een details heeft deze tulband. Ik maak graag taarten en cakes, maar dat neemt vaak veel tijd in beslag met decoreren. Een lekkere cake uit deze vorm hoeft niet meer gedecoreerd te worden, deze is al prachtig!
    Ik maak graag kans om deze tulband te winnen!
    Ps. Laura je pagina is te gek! Je recepten zijn variërend en erg lekker!

  155. Roos schreef:

    T raktatie op de feesttafel
    U iltjes in nestjes als versiering
    L ekkere chocolade moddertaart als recept
    B aklucht in huis is toch zo heerlijk
    A lle gasten willen
    N óg een stukje
    D eze wil ik wel winnen!

  156. Birgit schreef:

    J@aaaaa ik doe heeel graaag mee!
    Ik volg je op instagram

  157. GerlindeV schreef:

    Een cake met pecannoten en chocotoff snoepjes.. Daarna karamel maken van suiker en room en delen over de cake heen.. Mmmm. Met deze vorm zal het een nog groter feestje zijn!

  158. Mirjam schreef:

    Triple chocolate cake

  159. Mirjam schreef:

    Triple chocolate cake, dat vindt mijn man zo lekker! Vooral als er ook nog Oreo koekjes doorheen zitten en laag chocolade over de cake hmmmmm speciaal voor hem decoreer ik de cake met hartjes omdat ik zo blij met hem ben❤️

  160. marloes vd H schreef:

    Ik zou graag een mokkacake voor mijn vader maken in deze prachtige vorm om hem op te vrolijken nu hij in een moeilijke tijd zit met zijn baan

  161. Marieke schreef:

    Ik zou graag een kiekeboe cake willen maken, wanneer mijn vriend en ik 7 jaar samen zijn. Het lijkt mij in deze wel een uitdaging maar ik denk dat het wel moet kunnen het word dan een vanille cake met een hartje van binnen in de red velvelt smaak. Bovenop de cake zou ik dan nog wat leuke hartjes confetti strooien. Ik vind de vorm echt prachtig en heb al meerdere keren op de site gekeken maar vind ze toch best prijzig, zou leuk zijn als ik hem kan winnen en een cake maken tijdens onze viering!

  162. Jannachien schreef:

    ik zou een simpele cake hierin maken. De vorm is van zichzelf al zo mooi dat een simpele cake genoeg is.

  163. Esther schreef:

    Hoe enorm mooi is deze vorm! Ik heb nog een aantal tulbandcakes op mijn to-do-list staan die ik hier erg graag in zou willen maken..

  164. Yvon schreef:

    ik zou er een citroentulband met maanzaad in maken. Als hij uit de oven komt zou ik hem dan ‘voeren’. Met citroensiroop! Mmmm..kan hem al bijna proeven!

  165. Judy van Dalen schreef:

    Ik heb pas de verukkelijke koffiecake met glazuur gemaakt voor bezoek. Het was zo’n groot succes dat mijn oma de cake ontzettend graag voor haar tachtigste verjaardag wilde om te kunnen serveren aan familie en vrienden. De cake had ik in een gewone cakevorm gebakken omdat ik geen tulbandvorm heb. Dat er nu de mogelijkheid is om een tulbandvorm te winnen is daarom extra leuk.
    Het zou geweldig zijn als ik op de dag van mijn oma’s verjaardag kom met zo’n prachtige koffiecake in de vorm van een tulband. Ik zie de glimlach van mijn oma al voor me 🙂

    Groetjes Judy

  166. gras schreef:

    ik zou er een paastulband in maken met een advokaat topping en garneren met nestjes van mini eitjes

  167. Corieke schreef:

    ik wil altijd nog een keer die bosbessen yoghurt cake van jou maken en ik zou dat dan doen in deze pan

    Gr. Corieke

  168. Martha van Gent schreef:

    Ja! Oh ja! Wat ziet dit er onwijs goed uit!!
    Wat dacht je van een ‘gewone’ chocolade cake? Want zeg nou zelf, chocola is altijd goed toch… heerlijk machtig met een karamelsaus. Of geserveerd met een chutney van rood fruit, of van sinasappel. Maar stiekem een stukje is denk ik nog wel het lekkerst:-)

  169. Stefanie Huyghebaert schreef:

    Dit zou gewoon het ideale cakevorm zijn om het einde van de Vasten mee in te zetten! Daarnaast is het nog eens mijn verjaardag: beter dan dat kan het bijna niet worden! Ik ben misschien nog geen bak-prinses, maar deze cakevorm zou mij de kans bieden om hier nog wat meer werk van te maken! 😀
    Ik zou beginnen met een marmercake en van daar verder gaan 🙂

  170. Joëlle schreef:

    Hoi Laura,
    Ik vindt het heel leuk om op je site te kijken naar lekkere recepten.
    Bakken vindt ik namelijk heel erg leuk.
    Dit jaar heb ik examen, en als ik slaag ga ik naar de bakkersschool.
    Daar heb ik superveel zin in en als ik de tulbandvorm win ga ik daar veel in bakken.
    Ik heb namelijk nog geen tulbandvorm en deze geeft een prachtig resultaat.
    Blijf doorgaan met het bloggen!
    Groetjes Joëlle

  171. Monique Jansen schreef:

    Hallo Laura,
    Vaak kijk ik op je website, of je weer iets lekkers heb gemaakt.
    Veel heb ik ook uitgeprobeerd met super goede resultaten.
    Nu zag ik ook dat je deze prachtige tulband heb gemaakt.
    Graag doe ik mee met deze winactie, het lijkt me heerlijk om er een mascarpone citroen cake in te maken!
    Ook ben ik erg benieuwd naar jou recept in deze prachtige tulband!
    Groet Monique

  172. Linda schreef:

    Mijn kleinzoon is bijna jarig en ik zie altijd van die mooie beklede taarten voorbij komen op facebook. Er is maar 1 probleem: hij lust enkel gewoon cake, geen marsepein of fondant of icing. Om toch een mooie taart te maken ( niet altijd een gewone cakevorm) zou ik hierin zijn favoriet maken nl appelcake met kaneel en afwerken met wat poedersuiker en het midden opvullen met verse blauwe bessen.
    Jouw recept en nog andere ga ik met veel plezier uittesten.

  173. Olga schreef:

    Wauw! Zo’n cake ziet er wel erg mooi uit! Ik zou wel eens willen proberen een cake te bakken met cranberries en witte chocolade, ben op dat idee gekomen door het recept van de koekjes op je site!

  174. Dagmar schreef:

    Woensdag beginnen klusmannetjes met het slopen van mijn huidige keuken en over 2,5 week moet er dan een spiksplinter nieuwe keuken staan. Met weer een werkende oven zodat ik EINDELIJK weer eens iets kan bakken. De oude oven deed het namelijk niet meer goed. De bovenkant van baksels werd gaar de onderkant bleef rauw. Maar met een nieuwe oven en deze prachtige bakvorm moet het een eitje zijn om eindelijk weer eens mijn citroen-maanzaadcake te maken.

  175. Jo's Daughter schreef:

    Wat een beauty 😀 Ik zou er mijn favoriete bietjes en frambozen cake in bakken. Daar gaat naast geraspte bietjes en frambozen ook cacao in & hij krijgt een prachtige roze kleur!!!! Ik zou er Griekse yoghurt over drizzlen en hem versieren met frambozen bovenop. We vieren dit jaar Pasen bij mijn zus en haar vriend, wat zou het geweldig zijn om met die prachtige cake binnen te komen… Fingers crossed!

  176. Ellen schreef:

    Wat fijn dat ik nog net mee kan doen met deze actie. Wat een beauty van een vorm. Met een maand ben ik jarig en dan zou ik de blitz kunnen maken met taarten uit deze vorm. Iets met bijzondere laagjes. Niet gewonnen niet getreurd, dan vraag ik hem voor mijn verjaardag.
    Groetjes Ellen (Dullekehoudtervan)

  177. Hester schreef:

    Ik zou in deze prachtige tulband een Sticky toffee cake maken van dadels met een toffee saus:) Deze cake staat al een lange tijd op mijn verlanglijstje maar ik heb geen tulband.

  178. Christ schreef:

    Wat een gave vorm, die super zal staan op mijn t!
    Ik ga een tulband bakken met blauwe bessen. Vervolgens snijd ik hem in lagen om te vullen met advocaatcreme.
    ik versier de cake af met toefjes van de creme en blauwe bessen.
    op een mooi pastelblauw bord. Wauw en overheerlijk

  179. Dagmar schreef:

    Wat een gave vorm! Kan je hier niet nog een keer een winactie van doen??

  180. Bernardine Ligthart schreef:

    Ik heb een duo minitulbandvorm gekocht van Nordic Ware.
    Tot nu toe heb ik de cake nog niet uit de vorm kunnen halen.
    Moet ik heb dan helemaal laten afkoelen.
    Ik heb hem ingespoten met siliconenspray en bestoven met mail.
    Dank voor je antwoord.

    1. Laura Kieft schreef:

      Dat komt omdat je hem helemaal laat afkoelen, dan zit hij vast. Cakes haal je na zo’n 10 minuten uit de vorm.

  181. Heleen schreef:

    Hoi Laura,
    De nordic ware tulband vorm in mijn bezit maar merk dat het loskomen vd tulband nog wel een dingetje is. Ingevet met een bakspray en kwastje. Bij het omkeren brak de tulband helaas zodanig dat er geen eer meer aan te behalen was. Maar de kids vonden het niet erg en hopen dat er nog veel zullen mislukken.
    Heb je nog tips hoe ik de tulband makkelijk uit de vorm kan halen??

    1. Laura's Bakery schreef:

      Ohjee wat balen. Had je naast het invetten ook een beetje bloem er overheen gezeefd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *