Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Review Lékué giftset koningscakerol

Laura Kieftdoor Laura Kieft
02 april 2013
in Materialen, Reviews
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Fonq is een online webwarenhuis met een groot assortiment, ik vind vooral de categorie ‘koken en tafelen‘ leuk. Heerlijk vind ik het om lekker rond te neuzen tussen alle leuke hebbedingetjes voor in de keuken. Bij het kookgerei vond ik een aantal leuke dingen waarmee ik wel eens zou willen bakken. Het kwam dus goed uit dat ik voor Fonq een product mocht uittesten. Na wat twijfelen heb ik ervoor gekozen om de Lékué koningscakerol giftset te gaan proberen. Een dag na mijn keuze stond het busje van PostNL al voor mijn deur met een pakketje waar deze prachtige doos uit kwam. Dat is zeker leuk om cadeau te geven (al is krijgen stiekem nog veel leuker!).

De verpakking op zich is al een lust voor het oog. Zodra je de doos opent zie je een foto waarop de cakerol gevuld wordt, daarvan krijg je al gelijk zin om te beginnen. Als je de doos verder open vouwt krijg je de inhoud te zien: een siliconen bakplaat, spatel, decoratiepen en een boekje met recepten.

Deze decoratiepen van Lékué had ik al eens eerder gezien op verschillende websites. Je kunt er twee verschillende spuitmondjes opzetten en het bolletje zelf kun je eenvoudig vullen met gesmolten chocolade. Op het eerste gezicht een heel handig hulpmiddel. De siliconen bakplaat heeft een handige opstaande rand waardoor de cake straks de ideale vorm heeft om mooi op te rollen. De siliconen spatel ziet er ook heel handig uit en ligt fijn in de hand door het greepje. Na het zien van deze mooie spullen wilde ik zo snel mogelijk aan de slag en dus dook ik een dag later de keuken in om te beginnen.

Poging één ging niet helemaal zoals het moest gaan. De mat was net iets te groot voor mijn oven. Al is het maar één centimeter, wees niet zo eigenwijs om hem toch op het rooster te leggen zoals ik deed. De randjes stonden daarom wat omhoog waardoor het beslag naar binnen liep. Ook dit beslag was niet helemaal wat het moest zijn. Het receptenboekje ziet er mooi uit maar zodra je erin begint te lezen klopt het niet. Eerst wordt gesproken over bakpoeder, later weer over gist en sommige ingrediënten staan wel in de ingrediëntenlijst vermeld maar niet meer in het recept. Hmm.. dat is vreemd. Na wat gepuzzel dacht ik het te begrijpen en ging aan de slag, maar het bleek toch te dun. Het beslag was niet gerezen en ik zou het niet mooi op kunnen rollen. Poging twee dus maar. Daar zie je nu ook de foto’s van.

Bij mijn tweede poging besloot ik eerst te kijken hoe ik de vorm wel goed in mijn oven zou krijgen. Ik legde mijn bakplaat ondersteboven op het rooster en daar kwam de siliconen bakmat op. Iets omslachtig maar het werkt. Ook heb ik nu een ander recept gebruikt. Op internet heb ik wat verschillende recepten gezocht en daaruit een recept samengesteld wat naar mijn idee zou moeten lukken (recept komt later deze week online!). Het is meer een biscuitbeslag dan cakebeslag maar daardoor juist heerlijk luchtig. Dit werkte veel beter! Ik kon het beslag mooi verdelen met de bijgeleverde spatel, daarna kon de vorm de oven in. Toen de cake uit de oven kwam zag hij er perfect uit. De cake laat je afkoelen voordat je hem insmeert met jouw vulling naar keuze. De vanillecrème die ik op de rol smeerde bleek iets te stevig te zijn voor de spatel die bij de set hoort. Het uiteinde is best dun waardoor hij niet heel erg geschikt is voor een wat dikkere crème. Voor het beslag voldeed hij echter prima en ik verwacht ook geen problemen met bijvoorbeeld slagroom.

Tijd om de cake op te rollen! De siliconen bakmat is daarvoor heel erg handig. Vouw een beginnetje van de cake naar binnen, haal de mat los en rol de cake verder op. Eenmaal opgerold is het echt een joekel van een cakerol. Snij van beide kanten een plakje af zodat je mooie strakke zijkanten hebt. Je zou hem nu al kunnen serveren maar ik wilde hem nog even wat mooier maken, en ik had de decoreer spuit nog niet gebruikt.

Ik strooide eerst wat poedersuiker over de cakerol heen en smolt daarna chocola die ik in de decoreerspuit goot. Gebruik geen candymelts, geloof mij want ik spreek uit ervaring. Dit blijft te dik waardoor het lastiger uit de spuit komt. Je kunt het er wel uitknijpen hoor maar soms komt het tegelijk met wat lucht waardoor je de poedersuiker wegblaast. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Later lukte het met gewone chocolade wel prima om mooie lijntjes over de rol te spuiten. Nog een paar framboosjes bovenop en hij was klaar om geserveerd te worden. Dit is mijn resultaat:

Ziet het er niet prachtig uit? Lekker was hij gelukkig ook, het recept vind je later deze week op de site.

Nu mijn oordeel over deze giftset van Lékué om een koningscakerol mee te maken. De siliconen bakmat vind ik zelf heel erg handig om de cake in te bakken. Hij wordt mooi rechthoekig waardoor je maar weinig hoeft weg te snijden voor een mooie gladde zijkant. De mat kun je ook perfect gebruiken om koekjes en dergelijke op te bakken, je hoeft hem dus niet in de kast te laten liggen tot de volgende cakerol. De siliconen spatel had van mij persoonlijk iets steviger gemogen. Voor het beslag en dunne vullingen werkt hij prima maar de vanillecrème die ik maakte (en niet extreem stevig is) vond ik lastig te verdelen doordat de spatel te flexibel was. De decoreerspuit is eenvoudig in gebruik (mits je er geen te dikke chocola in doet) en is ook eenvoudig schoon te maken, ook niet geheel onbelangrijk. Nadeel vind ik wel dat de recepten in het boekje gewoonweg niet kloppen. Met wat googelen kom je er wel uit maar het hoort natuurlijk gewoon goed te zijn.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Lékué koningscakerol giftset en heb ik zin om nog eens zo’n lekkere rol te maken. Wil jij ook aan de slag met deze set? De giftset is bij Fonq te koop voor €39,95

Vorige post

Volgende post

Paaskoekjes: Easter egg kisses
Basisrecept vanille botercrème

Related Posts

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft
30 januari 2021
24

Vandaag...

Winactie kids bakpakket uitgelicht

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft
20 december 2020
6

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te...

Kinderbakquiz uitgelicht

Doe mee aan de Kinderbakquiz!

door Laura's Bakery
30 september 2020
0

Afgelopen...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 11

  1. Augusta says:
    8 jaar geleden

    wel behoorlijk prijzig….. hoe zou het gaan als je gewoon een siliconen bakmat bij de action koopt? Een spatel heeft iedereen wel thuis. En ja, dat spuitje is wel leuk, maar voor deze totaalprijs? Ik maak m’n rol trouwens altijd gewoon op een grote bakplaat met een velletje bakpapier erop. En dan inderdaad met een recept van kapsel/bisquitdeeg. Succes verzekerd!

    Beantwoorden
  2. Caroline Brouwer says:
    8 jaar geleden

    De cake ziet er heerlijk uit. Ik doe het gewoon met een stuk bakpapier en een theedoek. Gaat ook prima en daar bespaar je € 39,95 mee! ;-))

    Beantwoorden
  3. Brenda (Kookt) says:
    8 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit Laura. Dit staat ook nog op mijn lijstje om te maken. Misschien dat het er met jouw recept eens van moet komen 🙂
    Na het decoreren moet je hem zeker wel direct serveren?

    Beantwoorden
  4. Brenda (Kookt) says:
    8 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit Laura. Dit staat ook nog op mijn lijstje om te maken. Misschien dat het er met jouw recept eens van moet komen 🙂
    Na het decoreren moet je hem zeker wel direct serveren?

    Beantwoorden
  5. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Sodeju, het lijkt wel een vergelijkend warenonderzoek van de Consumentenbond!Grappig en leuk al die tips. Het ziet er verrukkelijk uit maar lijkt mij best wel machtig eten. Persoonlijk had ik als vruchten aardbeien genomen, zomerKONINKjes, om de rol echt zijn naam eer aan te doen.
    Het zou mooi zijn als Fonq jouw resultaten en ervaringen doorspeelt aan Lékué.
    Liefs,
    MrsP.

    Beantwoorden
  6. Laura's Bakery says:
    8 jaar geleden

    Bedankt voor de leuke reacties! Ben het met jullie eens dat hij behoorlijk prijzig is, dat kan ik niet ontkennen 😉

    Brenda, je hoeft hem niet direct te serveren hoor. Ik heb de volgende dag de rol meegenomen naar het werk en hij smaakte nog prima. Wel goed verpakt in de koelkast bewaard zodat de cake niet teveel zou uitdrogen.

    Beantwoorden
  7. Ikram says:
    8 jaar geleden

    Yum ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  8. Ilse says:
    4 jaar geleden

    De silicone bak rol heeft wilton ook te koop voor maar 10,50

    Beantwoorden
  9. Lien says:
    3 maanden geleden

    Dag Laura, gebruik jij een siliconen bakmat om koekjes op te bakken? Het bakpapier vliegt er hier door, maar ik ben bang dat koekjes ‘vettiger’ worden wanneer ik een bakmat (i.p.v. papier) zou gebruiken.
    Heb jij hier een idee van?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Ik gebruik zelf het liefst bakpapier.

      Beantwoorden
      • lien says:
        3 maanden geleden

        Dankjewel!

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172161823_3829677197145882_6782183361967113970_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yBMeDtVql_gAX_4n4cM&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ae7ab68bbf813420c6004455849f320c&oe=609B0EE5' title='GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel 'Glutenvrij bakken doe je zo!', samen met nog veel meer tips over glutenvrij bakken.⁠ ⁠ Deze glutenvrije appeltaart staat ook al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken'>
  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=7aa696911018d9296e389e1b93a4991d&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Basisrecept vanille botercrème

Basisrecept vanille botercrème

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

14 april 2021

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-0

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-6

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan