Behind the scenes: juni 2017 #2

2 juli 2017 Laatst bewerkt: 15 juli 2022
0

Tijd voor weer een nieuw kijkje achter de schermen! De afgelopen twee weken begonnen met dat ontzettend warme weer, toen heb ik vrij weinig uitgevoerd kan ik je vertellen. Daarna werd ik echter wel vrij productief en stond ik weer lekker in de keuken met de oven aan. Ook ben ik begonnen aan mijn zoektocht naar een huis, spannend! Je leest er alles over in deze behind the scenes.

Zaterdag deed ik lekker rustig aan, echt zo’n heerlijke luie dag in het weekend. Zondag ging ik weer een dagje klussen bij mijn zusje en haar vriend. Omdat het zondag was haalde mijn zusje wat lekkere broodjes voor de lunch. Daarna konden we weer verder met het slopen van de keuken en andere dingen.

Maandag was het weer een warme dag en dat hield de rest van de week grotendeels aan. Ik heb echt bijzonder weinig gedaan. Vooral binnen gezeten en computerwerk gedaan. Helaas ben ik niet zo productief met die warmte, maar ik probeerde wel zoveel mogelijk gedaan te krijgen. Ik vertel daarom maar even globaal wat ik op deze warme dagen deed 😉 .

Zo bedacht ik samen met Lian twee leuke zomerthema’s en brainstormden we voor de inhoud ervan, dat gaat heel leuk worden! Verder had ik een afspraak bij een makelaar, ik wil al langer een huis kopen en nu ik heb uitgezocht wat er allemaal mogelijk kan ik serieus gaan zoeken in plaats van alleen maar een beetje rondkijken op Funda. De huizenmarkt in Haarlem is behoorlijk hysterisch momenteel dus ik ben heel benieuwd hoe deze zoektocht gaat verlopen.

Donderdag koelde het eindelijk een beetje af. Noem mij gek, maar ik was behoorlijk blij toen ik deze donkere lucht zag naderen. Niet veel later ging het regenen en onweren en koelde het in huis ook wat af. Ik was gelijk een stuk productiever.

Vrijdag was ik ook best productief. Al het werk dat de afgelopen dagen een beetje was blijven liggen deed ik op deze dag. ’s Avonds ging ik met mijn zusje en haar vriend barbecuen. Het was wat fris, waaide redelijk en er was geen zonnestraaltje te bekennen. We hielden het vrij simpel voor het geval het weer zou omslaan. Na een hele week zon hadden wij het voor elkaar om te gaan barbecuen op een dag met dit weer haha.

Zaterdag rommelde ik wat in huis en ’s avonds ging ik naar mijn ouders toe. Die waren net terug van vakantie en ik bleef eten, konden we ook gelijk even bijkletsen.

Zondag was een heerlijke en luie dag. Niks moet, alles mag zeg maar. Houd ik van 🙂 . Ik begon ook aan de koekjes die mijn ouders mee hadden genomen vanuit Denemarken. Ik ben echt gek op deze koekjes.

Maandag kwam mijn moeder gezellig een dagje langs. Ze maakte deze foto van mij en Lotje. Als ik niet snel genoeg het zakje met snoepjes open heb probeert ze het altijd uit mijn handen te trekken. En als het dan wel open is steekt ze liever zelf haar koppie in het zakje, ook al komt ze er net niet helemaal bij haha. Eind van de middag ging ik nog even met mijn ouders naar Hornbach om wat spullen voor hun keuken en eetkamer te kopen. Ik vind dat altijd leuk dus wilde graag mee.

Dinsdag was behoorlijk productief als ik zo terug kijk. Ik schreef verschillende artikelen met bijbehorende foto’s en dook ’s middags ook nog even de keuken in voor een paar recepten voor de zomerthema’s waar Lian gisteren al iets meer over vertelde. Ik schreef de artikelen die daarbij horen ook gelijk uit.

Woensdag ging ik weer verder in de keuken. Ik deed eerst de boodschappen en ging daarna aan de slag met de recepten. Eind van de middag ging ik het eerste huis in mijn zoektocht naar een koophuis bezichtigen. De woning viel helaas tegen door achterstallig onderhoud waardoor er te veel aan moest gebeuren. Zou ook wel wat zijn natuurlijk als de eerste bezichtiging gelijk fantastisch is, ik zoek gewoon lekker verder.

Donderdagochtend besteedde ik aan het voorbereiden van mijn vakantie. Ik bestelde een koffer en nog wat andere dingen als een nekkussen en slaapmasker. Leek mij wel fijn met twee nachtvluchten op het programma. Voor de lunch maakte ik een heerlijk plukbrood wat binnenkort online komt. Die at ik samen met mijn moeder op, die kwam namelijk weer een middagje langs.

Vrijdag was mijn moeder ook een dagje hier. Bij mijn ouders wordt namelijk de keuken verbouwd en ze heeft niet zoveel zin om tussen alle ‘rommel’ daarvan te zitten. ’s Avonds kwam mijn vader ook naar mij toe en aten we gezellig samen. Zelf werkte ik gewoon door. Ik deed de boodschappen voor wat bakprojecten dit weekend en zocht wat foto’s uit die ik eerder deze week maakte.

En dat was juni dan alweer. Ik heb heel veel zin in Juli. De maand begint druk met (vooruit) werken en wat afspraken bij onder andere mijn uitgever. Lian komt ook een paar dagen op bezoek en neemt baby Zoë mee. En natuurlijk ga ik op vakantie! Daar heb ik zo ontzettend veel zin in 😀 . Over die voorbereidingen zul je in de volgende behind the scenes ook meer lezen. En natuurlijk kun je mij volgen op Instagram voor alle tussentijdse updates in mijn stories.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

  1. Rudolf schreef:

    Ik vind het harstikke leuk op mijn oude dag ( 81) maar als ik bij voor beeld een recept wil af drukken zijn het er zestien dat is mij te gortig

    1. Laura Kieft schreef:

      Onder aan elk artikel staat een print icoontje. Dan print je alleen het recept en kun je zelfs kiezen wat je wel/niet wilt printen. Als je vanuit je browser print komen ook alle reacties mee en dat levert veel blaadjes op inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *