Pulled pork vind ik heerlijk, maar ik had er eerlijk gezegd nooit over nagedacht om het zelf te maken, dat duurt namelijk úren. Maar niet getreurd. Albert Heijn dacht dat er vast meer mensen zoals ik waren, want ze introduceren nu voorgegaarde pulled pork. Of procureur eigenlijk, zo heet het stuk vlees (varkensnek) dat hiervoor wordt gebruikt.
Hartstikke handig in ieder geval, want nu was mijn vlees in 30 minuten klaar omdat appie het voorwerk al heeft gedaan. Om nog een beetje culinair over te komen heb ik de coleslaw wel helemaal zelf gemaakt, dat hoort er nu eenmaal bij.
Je ziet het eigenlijk al op de foto’s, deze broodjes pulled pork met coleslaw waren heerlijk! Zeker even zoeken naar de pulled pork bij AH 😉 . De hoeveelheid coleslaw is trouwens ook genoeg voor 8 broodjes, of je eet het restant gewoon zo op.
BAKTIP: Als je nog coleslaw over houdt, kan je deze nog 3 tot 4 dagen in een afgesloten vershouddoos bewaren in de koelkast.
Ik heb dit nog nooit gegeten en zal het recept bewaren om het een keer te gaan maken!
Ik werd al helemaal enthousiast toen ik zag dat Albert Heijn pulled pork ging verkopen, maar nu ik dit zie weet ik het zeker: ik ga het snel halen!
Dat ziet er wel erg goed uit!
Dat ziet er heerlijk uit! Ik heb het nog nooit gegeten, maar deze foto’s halen me zekers te weten over! Leuk recept en prachtige foto’s!
Het lijkt me zalig! Ik heb dit nog nooit gezien bij de AH, maar ik zal er eens op letten want zo’n broodje pulled pork gaat er wel in. Hmmm….ik krijg gelijk trek, oftewel lekkere trek. lol. Ik bewaar je recept en ga op zoek bij de AH. Mijn man zal dit helemaal geweldig vinden vleesliefhebber die hij is.
Bedankt voor de tip en tot een volgende keer.
Groetjes, Marja. 😀
het ziet er inderdaad goed uit. En ik kan jullie vertellen ik werk bij de Aldi in Schijndel en wij verkopen ook Pulles pork. Je kunt het vinden in de koeling. Ik hoop dat ze het bij alle aldi’s verkopen want dat kan nog wel eens verschillend zijn.
Het water loopt me in m’n mond, ziet er heerlijk uit !
Ik had nog nooit gehoord van pulled pork en nu ben ik het deze week al twee keer tegen gekomen online! Haha. Ik ben niet echt groot fan van varkensvlees, maar zo af en toe eet ik het wel en ik moet zeggen dat dit er wel erg smakelijk uit ziet!
Ik het een keer bij AH gehaald, vond het waterig, er gaat niets boven zelf maken!
Ik gebruik een slowcooker, en maak het met schouderkarbonaden, het is wel wat meer werk, maar het resultaat is geweldig!
Recept staat ook culy.nl
Dit is yamyam! Maar de pulled pork van AH haalt ‘t in de verste verte niet bij zelfgemaakt. In een slowcooker of ‘crock-pot’ een eitje. Beslist aanschaffen dus, want ook voor rendang en andere stoofgerechten verrekte handig. Je mikt er ‘s ochtends alles in en ‘s avonds is het klaar. Je hoeft niet eens een keer te roeren…
Toevallig eergister pulled pork klaargemaakt in de slowcooker. Op stand ‘laag’, tijd: 10 uur. Een homp doorregen varkensvlees van 1,8 kilo in kruidenrub op een bedje van uien en knoflook. Voorbereiding was zo klaar, daarna geen omkijken meer naar en na 10 uur kun je het vlees met 2 vorken met gemak uitelkaar trekken en de ontstane saus, helemaal uit zichzelf, is ook goddelijk!
Hebben het de 1e keer met rijst en geroosterde paprika’s (uit eigen tuin) gegeten en gaan nu voor geroosterde broodjes met koolsla en de pulled pork met een beetje mayo en barbecue-saus er op. Mmmmmmm.