Pre-order mijn nieuwste boek en win een borreltas!

Gepost: 3 september 2019 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022

Jaaa het boek is klaar en gaat naar de drukker! Gisteren heb ik de laatste boekproef gezien en daar mijn akkoord op gegeven. Nu kan het naar de drukker toe en over ongeveer een maand is de eerste druk van Het Borrelhapjes Bakboek een feit! Dan worden ze verstuurd naar de (online) winkels en iedereen die een pre-order heeft geplaatst. Omdat ik het zó tof vind dat zoveel van jullie mijn boek al hebben besteld terwijl ik nog druk bezig was met bakken en fotograferen, wil ik graag iets terug doen. Iedereen die een pre-order heeft geplaatst voor Het Borrelhapjes Bakboek maakt namelijk kans op de enige echte goedgevulde Laura’s Bakery borreltas! Dan kun je straks met boek, tas én een aantal hele mooie producten genieten van vele borrels!Over de inhoud

We willen dat de inhoud nog een verrassing blijft, maar kunnen wel vast een tipje van de sluier oplichten. We hebben namelijk een mooie borreltas laten ontwikkelen, speciaal voor Laura’s Bakery, die daarnaast ook nog eens heel erg goed gevuld wordt. Onze favoriete merken zul je terugvinden in de tas, waaronder Bowls and Dishes, Tapasplanken.nl, Joseph Joseph, Mepal en De Notenshop. Zij en nog een aantal andere mooie merken hebben meegewerkt om maar liefst 5 mensen de ultieme borrelervaring te geven.

Zo doe je mee

Heb je al een pre-order geplaatst? Dan hoef je alleen maar de bevestiging van jouw bestelling (of een printscreen hiervan) door te sturen naar pre-order@laurasbakery.nl . Het maakt niet uit waar je je pre-order hebt gedaan.

Nog geen pre-order geplaatst, maar wil je wel kans maken op deze gave en unieke borreltas? Dan hoef je alleen maar bij een (online) winkel Het Borrelhapjes Bakboek te bestellen en de bevestiging van je bestelling naar pre-order@laurasbakery.nl te sturen.

Zorg er in beide gevallen voor dat op de bevestiging van je bestelling een ordernummer of (jouw) naam zichtbaar is voor ons.

Je kunt de bevestiging van je bestelling tot en met 8 oktober 2019 naar ons mailen. Daarna zullen we een keuze maken en krijgen de winnaars vanzelf bericht per e-mail.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

14 reacties

 1. Ineke schreef:

  Ik heb jouw boek besteld bij bol.com maar weet niet hoe dit werkt met de borreltas kun je dit uitleggen? Bedankt Ineke

  1. m schreef:

   er staat letterlijk dat je de bevestiging van de bestelling moet mailen naar bovenstaand mailadres..

  2. Laura's Bakery schreef:

   Inderdaad wat Maria aangeeft, enkel de bevestiging van de bestelling (of een screenshot daarvan) mailen naar het e-mailadres dat je in de blogpost vindt. Succes!

 2. Jolien schreef:

  Hoi Laura,

  Staan die keftedes balletjes ook in het borrelhapjes boek?

  Groetjes Jolien

  1. Laura Kieft schreef:

   Dat hou ik nog eventjes een geheim tot het boek uit is!

 3. An schreef:

  Dus als je het boek gewoon in de winkel koopt kan je niet meedoen, is dit eerlijk???

  1. Laura Kieft schreef:

   Hi An, dit is een ‘pre-order’-winactie. Je bestelt het boek dus voordat het al in de winkels ligt (het ligt nog bij de drukker op het moment). Als je het boek in de winkel zou willen kopen, is deze actie al voorbij. Hoe dan ook zou ik het geweldig vinden als je mijn Borrelhapjes Bakboek koopt natuurlijk! 😀

 4. Kim schreef:

  Gefeliciteerd met je boek! Ik heb hem vandaag ontvangen, hij is heel leuk! Ben er blij mee. Helaas geen borrelhapjes tas, jammer! Dan was het feestje compleet.

  1. Jantine schreef:

   Zijn de winnaars al bekend dan? ?
   Heb je boek inmiddels ook binnen uit de pre-order! Leuk, ziet er prachtig uit! ????

   1. Laura's Bakery schreef:

    Ja, de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen vanochtend. Maar er komen nog veel meer leuke acties aan, hou de blog in de gaten! En thanks voor de lieve complimenten <3

  2. Laura's Bakery schreef:

   Ah wat superleuk! En er komen nog meer leuke acties aan.. Dus hou Laura’s Bakery goed in de gaten!

 5. Ilse schreef:

  Kun je jouw boek en borreltas ook bestellen als kerstpakket?

  1. Laura's Bakery schreef:

   Helaas niet, maar leuk om te horen dat daar interesse naar is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *