Toen ik deze pizza flappen maakte, zat ik in een pizza periode. Ik kon er elke dag wel eentje op. Niet gedaan natuurlijk, maar ik heb er wel meerdere zelf gemaakt, onder andere leuke variaties qua smaak en vorm.
De pizza flappen zijn heel klassiek qua smaken met tomatensaus, kaas en pepperoni, maar om ze als flappen te serveren maakt ze weer extra leuk. Toen ik ze eenmaal at bedacht ik mij dat het eigenlijk gewoon een calzone is, maar dan als hoekige flap. Worden ze niet minder lekker van kan ik je vertellen, probeer het maar eens!
BAKTIP: Dit recept is uitstekend geschikt voor tijdens de borrel. In Het Borrelhapjes Bakboek vind je meer dan 150 andere heerlijke recepten die je kan serveren tijdens de borrel.
O lekker…. ik heb ze gemaakt, ze liggen in de oven en ze hopelijk gaan ze schoon op. Volgende keer ga ik ze maken met garnalen en sambal in de vulling. Ik ben benieuwd.
Spannende combinatie!
Heyy even een snel vraagje,
Waar kan je peperoni kopen in nederland?
Ik zie het in bijna elke supermarkt wel liggen.
Als ik dit met plakjes diepvries bladerdeeg wil maken zijn dan de bak temperatuur en tijd hetzelfde? Die grote vellen bladerdeeg zijn hier moeilijk te krijgen vandaar mijn vraag
Nee, pizzadeeg heeft een andere baktijd dan bladerdeeg. Ik gok dat je 5 minuten minder baktijd nodig hebt.
Hey, ik wil ze ook graag maken
Maar als je een pizza flap op hebt, voelt het dan alsof je een andere pizza op hebt?
Nee, want je maakt 6 stuks van 1 rol pizzadeeg. Als avondeten vind ik dat zelf voldoende voor 2 personen.
Ik bedoel een hele🥴