Pip studio

25 januari 2011 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Velen kennen het waarschijnlijk wel: Pip Studio. De printjes met de bloesemtakjes en het vogeltje zijn overal op te vinden; servies, agenda’s (die heb ik!), schoolspullen en noem maar op. Voor een vriendin die druk bezig is om een leuk servies bij elkaar te sparen van dit merk heb ik cupcakes gemaakt in dezelfde stijl. Bij gebrek aan een vogel uitsteker heb ik een leuke vlinder gebruikt, deze zag ik ook (klein) in een aantal prints terugkomen.

De ontwerpen van Pip Studio heb ik ietwat aangepast naar mijn eigen idee om het op een cupcake leuk uit te laten komen. Ik denk dat deze stijl op een taart beter tot zijn recht zal komen omdat je dan veel meer elementen naar voren kan laten komen. Wie weet kan ik dat ook nog eens uitproberen.

De cupcakes heb ik cadeau gegeven in een theedoos. Ze zijn zo ook makkelijk te vervoeren zonder dat ze beschadigen. Deze hebben het ritje met het openbaar vervoer van Haarlem naar Amsterdam in ieder geval prima overleefd!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Jou kost het niets extra.

Laura Kieft

7 reacties

 1. Joke schreef:

  Ze zijn weer prachtig meid !!!

  Kus, Mam

 2. yvon schreef:

  Ik vind ze geweldig. Ik wil dit toch ook eens gaan proberen.
  Groetjes, Yvon

 3. Lia schreef:

  Ze zien er mooi uit!

  Groetjes,
  Lia

 4. ik vind dit een erg goed idee om cupcakes te vervoeren! ik heb zelf een cupcake caddy, maar een theedoosje is een super leuk idee als cadeautje ofzo. vooral als je inderdaad met het OV moet.

 5. Anonymous schreef:

  Super leuk! hoe heet de uitstker waar je de vlinders op hebt geplakt; zou je me dat kunnen vertellen?
  Groet Esther

  1. Laura schreef:

   Dat zijn de creative plaque cutters van PME

  2. Anonymous schreef:

   Thnks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *