Of je ze nou aankomende maandag voor Koningsdag maakt of er dit weekend al lekker van geniet: deze peer-hazelnoot bruschetta zullen zeker in de smaak vallen. Ik mag graag bruschetta’s maken, zeker het laatste jaar heb ik al ontzettend veel verschillende soorten gemaakt. Hier op het blog vind je er een hoop, maar ook in mijn laatste boek Het Borrelhapjes Bakboek staan er een hoop. Ik voel een bruschetta inspiratie artikel opkomen haha 😉 . Maar nu eerst: genieten van deze knapperige broodjes met peer en hazelnoten.
BAKTIP: Als je het lastig vindt om de peer met een mes in dunne plakjes te snijden, kun je ook gebruik maken van een mandoline.
Echt heerlijk! Ook zeker proberen als je niet van geitenkaas houdt.
Ik houd daar normaal gesproken ook niet van maar bij deze proef je
er (bijna) niets van.
Gebruik je hierbij een vers ciabatta brood of eentje die je moet afbakken?
Kan allebei.
Ik maak het altijd met een afbak ciabatta.