Paassnoep proeven

Gepost: 8 april 2017 Laatst bewerkt: 6 februari 2023
0

Zo rond de paasdagen kun je er niet omheen. Al het lekkers dat in de winkels ligt en aansluit bij Pasen. Voornamelijk chocolade producten zijn dat trouwens, bedenk maar eens hoeveel soorten paaseitjes er zijn. Of zo’n toffe grote chocolade haas. Maar toch is er ook nog wel het een en ander te vinden zonder chocolade. Ik en Mariette gingen op zoek naar lekkere lekkernijen voor Pasen om te proeven. En je raadt het al, wij gingen dat paassnoep proeven voor de camera. Zo kunnen we jullie gelijk vertellen wat we ervan vinden!

Kun je de video niet zien, bekijk hem dan hier! Nooit meer een video missen? Dan kun je je (gratis) abonneren op mijn YouTube kanaal.

De snoepjes en andere lekkernijen die je in de video ziet kochten we zelf bij Albert Heijn, Hema en Aldi. Wat is jouw favoriete lekkernij tijdens de paasdagen?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

4 reacties

 1. Mariette schreef:

  Ha dit was zo leuk! En toffe video geworden lieverd 🙂 X

 2. Homemade by Joke schreef:

  Het is weer een leuke proefvideo geworden meiden.
  Ik kijk alweer uit naar de volgende !!!
  Liefs, mam ♥/ Joke 😉

 3. J. Nagelhout schreef:

  Hallo Dames,

  Ik neem aan dat het paasei refereert aan Sabayon (frans) of Zabaglione (italiaans). Zie hieronder.
  Maar misschien zit ik er naast?

  Schuimige wijnsauzen noemen we sabayons. Schuimige wijnsaus is een zeer luchtig schuim op basis van wijn en eierdooiers. Een sabayon gebruiken we als warm of koud nagerecht of als onderdeel van een nagerecht. Een sabayon kun je in een bekken ‘au bain-marie’ kloppen, maar ook in een pan op een laag vuur of met behulp van een thermoblender. (gekopieerd van “Passie voor Horeca”)

  1. Laura Kieft schreef:

   Hele goede vraag, op onze verpakking stond letterlijk ‘sabaione’, deze schrijfwijze kom je niet vaak tegen. Dat het met drank was konden we duidelijk proeven, dus het kan goed wat jij zegt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *