Oud en nieuw 2013 printables

29 december 2012
0

Met twee vuurwerk verkooppunten op de hoek van de straat hoor ik al flink wat vuurwerk knallen. Kerst is nu echt voorbij en het is tijd voor een nieuw jaar. Ik ben niet zo heel erg fan van vuurwerk, vooral niet van die knallen. Wel vind ik het leuk om te kijken naar die mooie sier vuurpijlen, liefst door het raam terwijl ik lekker warm binnen zit. Omdat ik dit dan wel weer mooi vind besloot ik om ze naar binnen te halen. Een versie van papier dan, om in de hapjes te prikken. Ik ben aan de slag gegaan met de volgende printables als resultaat:

Print bovenstaande afbeelding en knip de rondjes uit. Plak deze met een stukje plakband vast op een prikker en jouw oud en nieuw prikkertjes zijn klaar voor gebruik! Ik prikte ze in overheerlijke champagne cake pops, het recept hiervoor komt op oudjaar online!

Benieuwd hoe ik deze printables heb gemaakt? Hou de site dan in de gaten, in het nieuwe jaar verklap ik hier meer over. Je kunt dan zelfs het programma winnen waarmee ik ze maakte!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

7 reacties

 1. Anonymous schreef:

  Ik houd het in de gaten

 2. Vanessa Stevens schreef:

  Wanneer komt het recept online? Ik wil deze graag maken voor oud en nieuw. Ben al dagen aan het bedenken wat ik ga maken maar kon maar niks bedenken. Deze zijn echt heel leuk!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Maandag ochtend vroeg staat het recept online!

 3. de Bakmadam! schreef:

  Leuk idee! Ik blijf het hier in de gaten houden hoor!

 4. Anonymous schreef:

  Leuk gedaan! Je kan de prikkers ook in de oliebollen etc. steken, dat geeft dan ook een heel feestelijk aanzien.
  Fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en cupcakevol 2013!
  Liefs,
  MrsP

 5. Daphne schreef:

  Wat ontzettend leuk zeg, ik ga gauw kijken of ik ze van je kan “pikken” en dan morgen nog wat van die leuke prikkertjes maken.
  Fijne jaarwisseling, groetjes, Daphne

 6. anja schreef:

  meid bedankt voor al dat lekkers..de leuke ideeën,top recepten.
  alles goeds voor 2013 in een goede gezondheid.
  gr Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *