Oproep: bak jij de lekkerste cheesecake?

27 februari 2017 Laatst bewerkt: 15 juli 2022
2

Wauw, wat waren jullie enthousiast over de Philadelphia appel-kaneel cheesecake in glaasjes zeg! Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat jullie net zo enthousiast (of soms zelfs enthousiaster!) zijn als ik over recepten. Smaken verschillen immers. En omdat smaken verschillen ben ik heel erg benieuwd naar jouw favoriete cheesecake. Daarom dagen ik en Philadelphia je uit om de lekkerste cheesecake te bakken! 

Wat houdt de actie in?

Inmiddels zijn er de laatste tijd al meerdere insider acties geweest op mijn blog, maar ik leg het gewoon nog even uit voor het geval je geen idee hebt. Je maakt kans om geselecteerd te worden voor de actie, door je aan te melden als mijn insider. Onderaan dit artikel vind je een link naar de aanmeldpagina.

Als je wordt uitgekozen, ontvang je een verrassingsbox van Philadelphia waarmee je aan de slag kan gaan. Tijdens de actie voer je opdrachten uit op jouw social media kanalen. Hierover zal meer informatie volgen als je geselecteerd bent als insider.

En dan?

Zoals altijd met insider opdrachten deel ik de mooiste en meest originele baksels via mijn blog. Ik let hierbij natuurlijk op de smaken van cheesecake zelf, maar het oog wil ook wat. Dus zorg dat je Philadelphia cheesecake er prachtig uitziet, maar ook dat je hem mooi op de foto zet. Wie weet zie je jouw creatie binnenkort dan wel op Laura’s Bakery voorbij komen!

Alvast even wat snelle tips: fotografeer je cheesecake bij daglicht en kijk naar de ondergrond/omgeving waarin je hem fotografeert. Een foto van de taart met ernaast vieze spatels en uitgelikte kommen laat de Philadelphia cheesecake natuurlijk minder mooi en lekker overkomen dan bijvoorbeeld de appel-kaneel cheesecake op bovenstaande foto.

Nog een reden om extra je best te doen: je kunt een hele gave prijs winnen! Je maakt kans op een voucher voor een High Tea voor twee personen. De winnaar is degene met de lekkerste en mooiste #MijnPhiladelphiaCheesecake.

Doe mee!

Enthousiast? Schrijf je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 6 maart (vol=vol) in via deze link en wie weet kan ik je binnenkort in mijn team van insiders verwelkomen. Als je bent uitgekozen ontvang je een persoonlijk bericht.

Dit is een samenwerking met Philadelphia, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Fleur schreef:

  aangemeld! Ben benieuwd 🙂

 2. Tessa schreef:

  Aangemeld. Heerlijk Cheesecake, ga zo weer een bakken Yum

 3. Laura schreef:

  Wanneer is eigenlijk bekend wie er mee mag doen? Kan niet wachten hihi!

  1. Laura Kieft schreef:

   Iedereen die is uitgekozen heeft inmiddels een bericht ontvangen 🙂

   1. Laura schreef:

    Jammer (voor mij) ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *