Mini zak met…. chips?

Gepost: 23 februari 2013 Laatst bewerkt: 2 juli 2023
0

Deze patatzakjes kun je voor verschillende dingen gebruiken. Ze staan leuk op een dessert table maar je kunt ze ook goed als traktatie gebruiken. Echte zakken patat zijn hier immers wat lastiger voor en naast dat het niet praktisch is, zijn die zakken ook nog eens te groot. Hoe leuk is het dan om dit in het klein na te maken met chips in de vorm van patatjes. Hiervoor heb je alleen maar plastic hoorntjes, gekleurd papier en chips nodig.

Dit heb je nodig:

 • Plastic hoorntjes
 • Gekleurd papier naar keuze
 • Chips in patat vorm (ik gebruikte mamma mia)

Knip het papier in een rechthoek (uit een A4 vel haal je er 3) en vouw deze in de vorm van het hoorntje. Steek het stukje papier in het hoorntje en vul dit met de chips. Heel eenvoudig om te maken dus!

Een leuk bijpassend gerechtje zijn cupcake hamburgers. Deze maak je door een cupcake door te snijden en hier blaadjes sla en plakjes kaas en tomaat van fondant tussen te doen. Voor een zoete fast food dessert table misschien? Nu ik erover nadenk vind ik het eigenlijk best wel een heel erg leuk idee! Het is in ieder geval weer heel iets anders.

Iemand nog meer ideetjes voor een zoete fast food dessert table?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

6 reacties

 1. Daniejelle schreef:

  Hotdog cookies passen daar dan ook leuk bij! 🙂 Google ze maar eens.

  Groetjes,
  Danielle

 2. Daphne Coers schreef:

  Wat een leuk idee om te trakteren met een kinder verjaardag.
  Fijn weekedn, groetjes, Daphne

 3. Anonymous schreef:

  Je hè kan jij mij dit ook opsturen voor 13 mei 2013
  Zou jij mij ook willen e-mailen: loesschwieters@hotmal.nl

 4. Anja schreef:

  Vorig jaar met de verjaardag van mijn dochter hebben we cupcake hamburgers en frietjes van koekjesdeeg gemaakt. Een grote maar heerlijke traktatie. Een groot succes in de klas. Dit jaar wil ze het weer!

 5. Reshma schreef:

  Wat een superleuke site! Ik vind dit een hele leuke traktatie en wil dit samen met de hamburger cupcakes gaan maken voor mijn dochters verjaardag om uit te delen op school. Maar waar kan ik de plastic ijshoorntjes kopen? De link werkt niet en ik kan het ook nergens online vinden…

  1. Laura's Bakery schreef:

   Ik heb het even nagekeken, maar de webshop bestaat helaas niet meer. Sommige groothandels verkopen dit wel, en anders kun je ze ook van papier maken (vastzetten met een nietje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *