Mini taartjes

Gepost: 15 februari 2011 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022

En dan bedoel ik ook echt mini; de doorsnede van deze kleine taartjes is slechts zo’n 9 centimeter. Een groot éénpersoons gebakje dus, of om gezellig met zijn tweetjes op te eten 🙂

Zondagavond had ik ontzettend veel zin om iets leuks te maken. Niets in huis natuurlijk, dus het plan ging niet door. Gelukkig hoefde ik maandag niet zo heel lang naar school waardoor ik ’s middags en ’s avonds lekker heb kunnen freubelen.

Gebakken heb ik niet voor deze taartjes, ik heb heel simpel een boerencake in de supermarkt gekocht. Deze heb ik in plakken gesneden en uit elke plak heb ik een rondje gestoken. Wat chocoladepasta tussen de plakken gesmeerd en hier ook mee afgesmeerd. Daarna kon er gelijk bekleed en gedecoreerd worden. Ideaal dus eigenlijk als je zin hebt om snel wat te gaan decoreren. Ik heb in ieder geval weer wat dingen uit kunnen proberen, zo ook het stencil van Pronty op onderstaand taartje (toch lastiger om op de zijkant van een taart te stencillen dan op een plat oppervlak, wel weer wat van geleerd).

Het verhaal over de basis van deze taartjes klinkt misschien wat warrig, wie weet dat ik daar binnenkort wel een how to van maak. Wil jij van deze mini taartjes, of misschien van wel heel iets anders, een how to zien? Laat het weten, misschien ga ik daar dan binnenkort wel mee aan de slag!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

6 reacties

 1. Joke schreef:

  Heel origineel en ook heel erg mooi !!!

  Liefs, Mam ♥♥♥

 2. Angélique schreef:

  Vind het heel knap dat je zulke kleine taartjes zo strak kan bekleden!
  Ze zijn erg leuk!

 3. Anneke schreef:

  Die zijn ook al zo super 🙂 Ik wil wel een how to do zien!! hihi..
  Groetjes Anneke

 4. Ronny schreef:

  Ik vind alles zo vreselijk mooi en leuk. Zie deze pagina voor het eerst. Kan mn ogen niet geloven. Zoveel moois. Ik ga de boerderijdieren zelf proberen. Heb er zin in.
  Wil wel meer zien

 5. Paarden praat tv schreef:

  Super mooi zeg, ik ga het proberen na te maken voor de vriendin van mijn broer.
  Echt super knap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk! Ik ben benieuwd hoe het wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *