Mini cupcakes verpakken en vervoeren

0

Mini cupcakes verpakken en vervoeren

Van lezers krijg ik zo af en toe hele leuke en handige tips via de mail binnen! Deze tip over het verpakken en vervoeren van mini cupcakes kreeg ik bijvoorbeeld van Mildred en wil ik (maar ook Mildred!) graag met jullie delen.

Verpakken en vervoeren van mini cupcakes

Er zijn genoeg speciale boxen verkrijgbaar voor het vervoeren van cupcakes, het is niet moeilijk om er één te vinden. Naast de kartonnen dozen zijn er ook speciale plastic boxen voor het vervoeren van cupcakes. Voor mini cupcakes ben ik nog nooit verder gekomen dan een taartdoos met een speciale inlay waarin je de cupcakes zet. Tot nu dan. Want eierdozen zijn ideaal voor het vervoeren van mini cupcakes.

Ja, zo eenvoudig kan het soms zijn. De eierdozen zijn echt het perfecte maatje om mini cupcakes in te zetten. Zelfs met een toefje passen de cupcakes er nog in terwijl de deksel dicht zit. Zo kun je eenvoudig meerdere dozen op elkaar stapelen en wordt het nog makkelijker om een grote hoeveelheid mini cupcakes te vervoeren.

Heb jij wel eens speciale vervoersboxen gezien (van plastic dus) voor mini cupcakes?

Op zoek naar het recept voor de mini cupcakes op de foto? Dat staat op Laura’s Bakery: Valentijn cupcake party 

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

3 reacties

 1. Joke Kieft-Reijken schreef:

  Briljant en super handig!!!

 2. Wat ontzettend handig! Ik maak zelden mini cupcakes (want ze zijn wel érg klein), maar nu heb ik bijna de neiging om er een aantal te maken om deze tip uit te proberen! 🙂

 3. Nelly schreef:

  Wilton Ultimate 3-in-1 Cake Caddy is een hogere box waar je 2 inzetplaten voor taart,12 grote en 24 MINI cupcakes bij hebt met voor de cupcakes heel ondiepe randjes op de platen, waardoor ze snel omvallen :((
  Ik heb ooit een plastic mini cupcakebox voor ong 6-8€ gekocht bij de xenos voor 24 mini cupcakes
  Heel handig, alleen niet hoog dus toeven op je cupcakes mn op de onderste laag gaat niet lukken.
  Zelfde tranparante box verkopen ze nog steeds voor grote cupcakes 10-11€
  Daarom is de tip van Mildred heel handig voor de minicupcakes. Geweldig idee.
  Persoonlijk zou ik dan niet gaan voor zo’n muf kartonnen eierdoosje maar voor de plastic variant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *