Mika’s McChill Party – Dessert Table

Gepost: 18 januari 2014 Laatst bewerkt: 2 juli 2023
1

chillparty 2

Via Facebook en Twitter hebben jullie de afgelopen week al heel wat foto’s gezien van de dessert table die ik vorige week met Marieke van Gewoon Marieke en Maris van Hare Maristeit maakte. Vandaag schrijf ik er, zoals beloofd, een wat uitgebreider bericht over. Deze McChill Party dessert table maakten we ter ere van de achtse verjaardag van Maris’ muppet, zoals ze haar zoontje Mika altijd noemt. Dit jaar wilde Maris vooral geen stress hebben aan de organisatie, een feestje waarbij alle kids op sleeptouw genomen moesten worden zag ze ook niet zitten. Een chill party was de uitkomst! Voor wat hulp en een leuk gezamenlijk project riep ze de hulp van mij en Marieke in.

 chillparty 1a

Met zijn drietjes mailen we al lange tijd over en weer over de leukste ideetjes voor een dessert table. Ik geloof dat er wel genoeg ideetjes waren voor nog 2 volle tafels. Uiteindelijk moet je keuzes maken en goed kijken wat je nodig hebt. Want wees nu eerlijk, de kids eten echt geen 10 zoete snacks op één middag (al zouden ze dat misschien wel willen 😉 ). We kozen ervoor drie zoete snacks op tafel te zetten die aangevuld werden met nog wat hartige en gezonde snacks die Maris zelf maakte. Al deze lekkernijen werden op tafel voorzien van mooie tafelkaartjes en andere mooie printables die perfect op het thema aansloten.

De zoete snacks waren uiteraard mijn taak. Ik maakte heerlijke zoete cake frietjes, hot dog koekjes en leuke hamburger cupcakes. Allemaal dingen die op mijn lijstje stonden om óóit te maken. Ik was dus heel blij met het thema van de dessert table! Recepten en how to’s komen allemaal in de loop van de week online, nog even geduld dus.

chillparty 4

Marieke kennen jullie van Gewoon Marieke. Ze is een creatieve duizendpoot en blogt over de leukste DIY projecten. Ook heeft ze een leuke printable shop, ze maakt super toffe printables om je dessert table mee aan te kleden. Ook voor deze McChill Party ging Marieke aan de slag. Ik vind haar ontwerpen echt supertof geworden! Ze maakte zelfs bingo kaarten die ook weer perfect bij de rest pasten. Iedereen die een (thema) feestje geeft kan ik aanraden een bij Marieke in haar printable shop te neuzen voor het juiste bestaande pakket of een op maat gemaakt pakket te laten maken.

chillparty 5

Maris heeft de tafel helemaal aangekleed en daar moest voor worden geshopt! Ze heeft veel verschillende winkels bezocht om de leukste en beste spulletjes voor de dessert table te vinden. Op het blog Hare Maristeit van Maris kun je lezen waar ze alles heeft kocht. Ook voor de fotografie was Maris verantwoordelijk. Die taak heeft ze zeer serieus genomen, ik kreeg series prachtige foto’s van de tafel toegestuurd.

chillparty 3

De McChill party was een succes voor de jarige job en zijn vrienden maar ook voor Maris zelf. Ook Marieke en ik vonden het een succes en leuk om zo’n samenwerking aan te gaan. Dat gaan we dus zeker nog eens doen!

Meer zien van Marieke? Kijk in de printable shop van Gewoon Marieke, of volg haar via  TwitterFacebook of Instagram.

Nog meer lezen van Maris? Kijk op het blog Hare Maristeit of volg haar via InstagramTwitter of Facebook.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

7 reacties

 1. Rensina Steursma schreef:

  Ik zag dit leuke feestje al een aantal keren voorbij komen op Instagram en Twitter. Zo leuk jullie samenwerking. Vind de tafel dan ook prachtig geworden en ben benieuwd naar de recepten van jou.
  Ga gauw eens kijken op het blog van Maris, deze kende ik nog niet.
  Fijn weekend, Rensina

 2. Marja schreef:

  Ik vind die hamburgers op een broodje helemaal te gek! Mijn man lust ook graag een broodje MC…..( vul de rest maar zelf in!) Dus vind ik dit een tof idee voor zijn verjaardag of zo! En die cakefrietjes zijn ook super! Zeker in combi meer de MC….! Bedankt voor deze super ideeën! Ik ga het zeker proberen, alleen met fondant denk ik! Nogmaals heel hartelijk dank! Fijne dag verder vandaag! Groetjes, Marja. 🙂

 3. Ikram schreef:

  Wow dit is serieus superleuk gedaan! & die tafel is gewoon perfectie! 😀

 4. Samantha schreef:

  Super leuk! Ga ik zeker een keer maken.
  Waar hebben jullie die doorzichtige plastic hamburger doosjes vandaan?

  1. Marieke schreef:

   Hoi Samantha, die heeft Maris bij een groothandel vandaan. Vraag anders even op het blog van Maris aan haar welke groothandel het precies is.

   Groetjes, Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *