Het Laura’s Bakery receptenboek
Deze zat vorig jaar ook al in mijn overzicht, maar door transportproblemen liep de lancering helaas vertraging op. Dus begin dit jaar lag dan eindelijk Het Laura’s Bakery receptenboek in de winkels! Het is een leeg receptenboek trouwens, eentje waar je jouw eigen favoriete (familie)recepten in op kunt schrijven. Veel van jullie maken er mooie receptenboeken van die uiteindelijk meegegeven kunnen worden aan de kinderen als ze uit huis gaan. Zo’n goed idee vind ik dat!
10 jaar advent
Deze maand was een bijzondere. Waar ik 10 jaar geleden vanuit een gek idee een advent begon op Laura’s Bakery, is dat uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. En dit jaar was het 10e jaar dat de Laura’s Bakery advent plaatsvond. Er kwamen bergen recepten online, de een nog lekkerder dan de ander. Ik heb ervan genoten! En stiekem denk ik alweer na over recepten voor de advent van 2022. Het zal vast niet lang duren voordat de eerste kerstrecepten hier worden gemaakt, want zo’n advent vergt heel wat voorbereiding.
Wat gaan we doen in 2022?
Na mijn terugblik mag een vooruitblik natuurlijk niet ontbreken. Op mijn bureau ligt al een globale planning voor het nieuwe jaar en ik moet zeggen, die zit al vol met mooie projecten.
Ik ga als eerst in Januari verder met een project waar ik al even mee bezig ben: een nieuw bakboek! En daar ga ik vrijwel de hele maand januari aan besteden. Ik noem het mijn focusmaand, een nieuwe aanpak die ik ga proberen. Met alle projecten die op de achtergrond altijd lopen, is het soms moeilijk om de focus te vinden. Dus daarom heb ik voor het boek daar nu extra veel tijd voor ingepland. Ik verwacht na januari meer met jullie te kunnen delen over mijn nieuwste boek!
Geheime projecten zijn er hier ook altijd. Daar kan ik jullie jammer genoeg nog niets over vertellen, behalve dat ze heel erg leuk zijn. We zitten niet stil hier, maar ik vertel er ook bewust lang niet altijd alles over. Ik kan namelijk heel goed begrijpen dat die teasers irritant zijn. Dus je merkt het vanzelf als er weer iets nieuws gelanceerd wordt!
We hebben hier keuzes moeten maken, want ik heb altijd veel te veel projecten die ik wil uitvoeren. Sommige plannen hebben we daarom uitgesteld en gaan we volgend jaar nog niet oppakken. En dat past bij mijn voornemen waar ik al heel lang aan werk: meer rust en ruimte. Na jarenlang continue teveel hooi op mijn vork nemen gaat dat gelukkig al veel beter tegenwoordig. Maar ik moet ook bekennen dat ik nog weleens terugval in mijn oude gewoontes. Gelukkig heeft mijn team dat door en word ik in die gevallen al snel teruggefloten. Doordat ik mijn agenda niet meer propvol plan ben ik creatiever en dat leidt weer tot betere resultaten van al onze werkzaamheden en projecten. Het zorgt vaak ook voor meer leuke plannen, dat maakt het weleens lastig 😉 .
Ik ga er weer een mooi nieuw jaar van maken en ik heb er zin in! Dan is het laatste wat ik nog kwijt wil aan jullie dit:
Lieve allemaal, bedankt voor jullie enthousiasme en support, het maken van de recepten en al jullie leuke en lieve berichtjes. Zonder jullie zouden ik en mijn team dit werk niet kunnen doen, daar ben ik jullie dankbaar voor!
Een mooi en gelukkig 2022 voor jullie allemaal!
Een mooi 2022 met nieuwe uitdagingen. Ik kijk er al naar uit!
Lieve Laura.
Dagelijks geniet ik zózeer van je website, ik kom altijd even op ‘visite.’ Hartelijk dank daarvoor en dat hoop ik nog lang te kunnen blijven doen!
Daarom wens ik je een bijzonder goed en gezond 2022 met veel prachtige bakresultaten!
Mooie jaarwisseling gewenst.
Hartelijke groet van Willy Romers.
Hoi Laura
Leuk een nieuw bakboek! Voeg hem graag straks bij mijn verzameling. Heb met kerst je receptenboek gekregen dus voor mij weer genoeg te verzamelen!
Geniet altijd erg van je posts!!
ga zo door!!
Fijn 2022 gewenst
groet willy van ginkel
Wat leuk om te horen Willy. Veel bakplezier in 2022!