Laura Kookt: Makkelijke wraps met kip

Gepost: 15 juni 2015 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
38

makkelijke wraps met kip

Ik ben dol op allerlei soorten wraps en mag graag een beetje variëren met de ingrediënten. Wanneer ik echter snel wraps op tafel wil hebben maak ik altijd deze makkelijke wraps met kip. Naast dat ze heel makkelijk zijn om te maken heb je ook weinig afwas, je hebt maar één pan nodig. Oh, en nog wat schaaltjes. Ik zet namelijk alle ingrediënten op tafel zodat iedereen zijn eigen wrap kan samenstellen. Of je nu wat meer sla of kaas wilt, dat bepaal je gewoon zelf. 

makkelijke wraps met kip

Ingrediënten makkelijke wraps

voor 4 personen
 • 8 wraps
 • 4 kipfilets
 • rode paprika
 • gele paprika
 • bekertje zure room
 • ijsbergsla
 • cherry tomaatjes
 • geraspte kaas

Bereiding

Snij de kipfilets in blokjes en bak deze met kruiden naar keuze gaar in een hete pan met een beetje olie. Snij ondertussen de paprika in reepjes. Voeg deze toe wanneer de kip bijna gaar is en laat ze nog even meebakken.

Ondertussen doe je de andere ingrediënten vast in schaaltjes, deze kun je vast op tafel klaarzetten. De zure room zou je met kruiden nog een beetje op smaak kunnen brengen, maar ik vind het zonder deze kruiden ook altijd erg lekker. Wanneer het kip mengsel klaar is kun je aan tafel en je eigen wrap samenstellen!

Je kunt natuurlijk ook prima variëren met de ingrediënten, zo voeg ik soms nog wel eens komkommer toe maar ook maïs is er erg lekker bij. En nachos natuurlijk, ook perfect om bij dit gerecht te serveren.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Charlotte schreef:

  Wat ziet het er lekker uit en eigenlijk ook zo simpel!! Leuk idee om alles los in schaaltjes te serveren, komt hier deze week zeker op tafel!

 2. Margot schreef:

  Dit soort gerechten blijven lekker!

 3. chucky1012 schreef:

  Heerlijk gerechten vooral de diverse combinatie’s die men kan maken door er diverse groentes etc. op te doen.

 4. Gamze schreef:

  Super makkelijk en heerlijk recept dank u wel voor deze overheerlijke recept!

 5. Zoë cornelis schreef:

  Hele lekkkere recept dank u wel voor dit recept te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *