Lunchwrap met roerei

27 juli 2015
40

lunchwrap met roerei

Een tijdje geleden had ik zin in een makkelijke lunch. Niet te veel gedoe, ik had namelijk honger en niet veel zin om lang bezig te zijn. Ook had ik wel trek in iets warms, dat heb ik wel vaker bij rotweer. Ik twijfelde eerst tussen een belegde wrap uit het tosti ijzer en een broodje ei, maar besloot deze twee uiteindelijk te combineren. Dat werd een snelle en hartstikke lekkere lunchwrap met roerei. Omdat de koelkast ietwat leeg was, heb ik hem qua vulling eenvoudig gehouden. Maar varieer hier gerust mee, voeg tomaatjes of andere groenten toe bijvoorbeeld.

lunchwrap met roerei

Lunchwrap met roerei

Een lunchwrap met roerei is een perfect idee voor een snelle en lekkere lunch. Met slechts een paar ingrediënten zet je snel iets lekkers op tafel.
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 grote wrap
  • 2 eieren
  • 1-2 fijngesneden plakjes salami
  • handje geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden
  • zout en peper

Instructies

  • In een schaaltje doe je de eieren, salami, geraspte kaas en de kruiden. Kluts door elkaar met een vork of garde.
  • Giet het mengsel in een pan en roer dit regelmatig door zodat je een roerei krijgt. Eenmaal gaar verdeel je het roerei over de wrap. Voeg nog wat zout en peper naar smaak toe en rol de wrap op.
Tips

Je kunt dus prima variëren met dit recepten, maak het gewoon zoals jij het lekker vindt. Zelf zou ik bijvoorbeeld een volgende keer ook tomaatjes, paprika en een lente uitje toevoegen. Maar ik denk dat het met bacon of spek ook ontzettend lekker is.

Bewaren

Deze lunchwrap is vers het lekkerste.

Hoe zou jij jouw lunchwrap maken?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

10 reacties

  1. Margot schreef:

    Oh dit kan ik vanmiddag wel maken! Lekker!

  2. Ria schreef:

    Ziet er goed uit ga ikzeker proberen.

  3. Sanne schreef:

    Ziet er heerlijk uit!

  4. Carla schreef:

    Ziet er heerlijk uit! Ik zou de salami vervangen door snijworst/cervelaatworst, wat mais, worteltjes, doperwtjes, basilicum en idd tomaatjes en paprika in allerlei kleuren/smaken toevoegen.
    Leuk idee!

  5. Jenny schreef:

    Hoi Laura,

    De wrap was heerlijk, heb alleen pepercervelaat ipv salami, bieslook, tomaat, kaas, 2 eieren, zout en niet vergeten de wrap ingesmeerd met guacamole.

    Groetjes Jenny

    1. Laura's Bakery schreef:

      Dat klinkt heerlijk!

  6. Annette schreef:

    Ik heb lekker simpel jou recept gevolgd. En vond het heerlijk! De combinaties zijn onwijs lekker. Ik heb wel vaak wraps in huis om bijv. shoarma wraps, tortizza’s etc mee te maken, maar ik koop meestal een pak met 6 redelijk grote en hou over het algemeen altijd 2 of 3 over die ik dan weg kan gooien. Heb afgelopen week 2 keer dit als lunch gegeten en zo zijn de wraps dus op gekomen voor de verandering 😀

    1. Karin00 schreef:

      Dag Annette, ik vries de wraps die over zijn in. Misschien een idee?

  7. Kim schreef:

    Wij hebben hem vandaag als lunch meegenomen, superlekker! Goed idee =)

  8. Ela schreef:

    Het is super lekker
    Ik maakte dit wel vaker maar niet met kaas en salami heerlijk
    Zelf heb ik op de wrap nog knoflook saus op gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet geOpenbaareerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *