Laura’s Bakery in business

Gepost: 22 februari 2013 Laatst bewerkt: 2 juli 2023
0

Het lijkt maar niet op te houden. Alles rondom Laura’s Bakery zit momenteel in een stroomversnelling. Nog geen maand geleden kon ik jullie vertellen dat ik met twee boekjes bezig ben. Nu is alweer de volgende stap genomen! De trouwe volgers via Facebook en Twitter hebben het gisteren al kunnen lezen. Voor de rest vertel ik het gewoon nog een keer, omdat ik het zo leuk vind. Maar vooral omdat ik zo trots ben!

Laura’s Bakery is sinds gisteren namelijk een bedrijf!

Gisteren stond ik ’s ochtends om 08:30 uur al met mijn lieve vader voor de deur bij de KVK. Toen nog gewoon als enthousiaste blogger. Een half uur later stapte ik weer naar buiten. Nog steeds als enthousiaste blogger, maar nu ook als eigenaresse van een bedrijf! Yep, een echt bedrijf. Met KVK nummer, BTW nummer en alles wat er bij komt kijken. Het is nu hartstikke officieel.

Wat ga ik dan allemaal doen met een eigen bedrijf? Voor nu focus ik mij op de boeken en het ontwikkelen van de website. Toekomstplannen zijn er natuurlijk ook. Zo staan workshops en een webshop op de lijst met die plannen. Hoe dat er allemaal precies uit gaat zien weet ik nog niet, maar de ideeën zijn er in ieder geval wel!

Wauw, ik had dit echt nooit verwacht toen ik bijna drie jaar geleden begon met bloggen. Ik begon toen zonder grootse plannen. Het gewoon was makkelijk om via deze weg mijn familie en vrienden te kunnen laten zien wat ik had gemaakt. Nu is de site flink gegroeid en zit ik vol met plannen. De lijst met ideeën wordt maar langer en langer.

Natuurlijk had ik dit allemaal niet gekund zonder jullie, dat klinkt lekker cliché maar het is wel zo. Ik weet niet of ik zonder al die leuke reacties en mailtjes op deze manier door was blijven gaan. En het is ook hartstikke leuk om te zien hoe de bezoekersaantallen maar blijven stijgen! Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal regelmatig terug komen om te kijken wat er weer van leuke dingen online staan om mee aan de slag te gaan.

Voor nu: kies allemaal een lekker recept van de site en ga dit weekend lekker bakken. Ik duik ook de keuken weer in om nieuwe recepten uit te proberen!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

22 reacties

 1. Brenda (Kookt!) schreef:

  Super Laura, gefeliciteerd!!
  Ben benieuwd naar al je plannen.
  Succes met je eigen bedrijfje! Uiteraard blijf ik je volgen 🙂

 2. Inge schreef:

  Hoi Laura,

  Ik volg je site nog maar kort en heb nog bijna nooit een reactie achtergelaten, maar wilde bij deze toch even weten dat ik het hartstikke leuk voor je vind! Knap dat je van je hobby een bedrijf/je werk van hebt weten te maken. Geniet ervan in ieder geval! En ik blijf je zeker volgen.

  Groetjes, Inge

 3. Judith schreef:

  Wat leuk joh! Gefeliciteerd en veel succes!!

 4. Joke schreef:

  Ik ben zo trots op je lieverd dat je dit nu al bereikt hebt maar je werkt er dan ook enorm hard aan. Dat mag ook wel eens gezegd worden!!!!

  Liefs, Mam ♥

 5. Marita schreef:

  Gefeliciteerd!! Je hebt talent en je verdient het!
  Veel succes in de toekomst!

 6. Rebecca schreef:

  Nog eens gefeliciteerd Laura! Ik denk dat je heel veel succes gaat boeken met je eigen bedrijf 🙂 Als ik hier zo zie wat je allemaal doet en kan, kan het haast niet mis gaan! Ik wens je heel veel succes en plecier ermee, en ik ben beniewed wat er in toekomst nog alles verschijnt op je blog 🙂

 7. Stoer zeg! Ik loop ook wel eens zoiets te bedenken, maar het blijft bij fantaseren. Ik moet toch eens uitzoeken hoe het allemaal werkt, vooral met belastingen enzo (in combi met ons gezinsinkomen enzo), vind het allemaal nog een beetje eng. Gr, Gerry

 8. Ellen schreef:

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat Laura’s Bakery nu een bedrijf is. Ik ben heel benieuwd naar de uitwerking van je toekomstplannen en zal je zeker blijven volgen. Veel plezier ermee!

  Groetjes, Ellen

 9. Sabine schreef:

  Wat onwijs leuk Laura! Ik ben heel benieuwd naar je activiteiten. Ga zeker even bij Action kijken als je boeken er zijn hoor!

 10. Laura van harte gefeliciteerd met je bedrijf en super leuk voor,
  Ik blijf je lekker volgen
  Groetjes Esther

 11. Jetjes & Jobjes schreef:

  Hoi Laura,

  Ik heb nog nooit een berichtje achtergelaten, maar ik volg je al een tijdje. Super leuke blog en dan nu een echt bedrijf. Echt om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd en ga ervoor. Ik blijf je in ieder geval volgen. Succes met alles!

  Groetjes,
  Brigitte de Bot
  Jetjes & Jobjes

 12. You go girl! Echt super goed en knap van je! 😉

 13. de Bakmadam! schreef:

  wow seg, wat een nieuws! Gefeliciteerd!!

 14. Anonymous schreef:

  Laura , Super, Gefeliciteerd!!!

  Mooi dat je dit bereikt hebt,
  Leuk dat een hobby tot zoiets kan groeien!
  We blijven je succes wensen.
  En we zijn ook best trots op je!

  Liefs van Cees en Trudy

 15. Anonymous schreef:

  Chapeau!!!!!!!!!
  Gefeliciteerd namens ons allen,
  Xus,
  MrsP

 16. Lian schreef:

  Super Laura, ik wens je heel veel succes toe en dat je er een mooie carriere van mag maken!

 17. Ikram schreef:

  Oh leuk om te horen! Gefeliciteerd 😀

 18. Esmée schreef:

  gefeliciteerd laura!

 19. Hoi Laura, ik wil mij ook inschrijven bij de Kvk, maar struikel over onze gemeentelijke regeltjes. In het bestemmingsplan is (nog) geen toestemming voor bedrijf aan huis (in de maak, kan nog wel 1 jaar duren), je moet dan een omgevingsvergunning aanvragen à 345.00 euro. Als ik officieel taarten v huis wil verkopen krijg ik te maken met voorschriften HACCP en voedsel/waren wet, zoals regels voor vloermateriaal, aparte spoelkeuken, 2e koelkast etc. Hoe heb jij dit aangepakt?
  Gr, Gerry

  1. Laura's Bakery schreef:

   Hoi Gerry,
   Ik maak geen taarten op bestelling, dus dat scheelt al 😉
   Je zou het best even langs de KVK kunnen gaan, die hebben mij toen ook heel goed geholpen!
   Liefs, Laura

   1. Thanks, hoe sta jij dan ingeschreven (onder welk kopje), of heeft jouw gemeente wel een up-to-date bestemmingsplan?

    1. Laura's Bakery schreef:

     o.a. als schrijver/auteur, niet iets met voeding/horeca in ieder geval. De KVK kan jou hier het best over adviseren, die hebben mij hier ook goed bij geholpen. Vond het zelf erg lastig onder welk kopje ik mij moest inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *