Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Laura’s Bakery in business

Laura Kieftdoor Laura Kieft
22 februari 2013
in Overig
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Het lijkt maar niet op te houden. Alles rondom Laura’s Bakery zit momenteel in een stroomversnelling. Nog geen maand geleden kon ik jullie vertellen dat ik met twee boekjes bezig ben. Nu is alweer de volgende stap genomen! De trouwe volgers via Facebook en Twitter hebben het gisteren al kunnen lezen. Voor de rest vertel ik het gewoon nog een keer, omdat ik het zo leuk vind. Maar vooral omdat ik zo trots ben!

Laura’s Bakery is sinds gisteren namelijk een bedrijf!

Gisteren stond ik ’s ochtends om 08:30 uur al met mijn lieve vader voor de deur bij de KVK. Toen nog gewoon als enthousiaste blogger. Een half uur later stapte ik weer naar buiten. Nog steeds als enthousiaste blogger, maar nu ook als eigenaresse van een bedrijf! Yep, een echt bedrijf. Met KVK nummer, BTW nummer en alles wat er bij komt kijken. Het is nu hartstikke officieel.

Wat ga ik dan allemaal doen met een eigen bedrijf? Voor nu focus ik mij op de boeken en het ontwikkelen van de website. Toekomstplannen zijn er natuurlijk ook. Zo staan workshops en een webshop op de lijst met die plannen. Hoe dat er allemaal precies uit gaat zien weet ik nog niet, maar de ideeën zijn er in ieder geval wel!

Wauw, ik had dit echt nooit verwacht toen ik bijna drie jaar geleden begon met bloggen. Ik begon toen zonder grootse plannen. Het gewoon was makkelijk om via deze weg mijn familie en vrienden te kunnen laten zien wat ik had gemaakt. Nu is de site flink gegroeid en zit ik vol met plannen. De lijst met ideeën wordt maar langer en langer.

Natuurlijk had ik dit allemaal niet gekund zonder jullie, dat klinkt lekker cliché maar het is wel zo. Ik weet niet of ik zonder al die leuke reacties en mailtjes op deze manier door was blijven gaan. En het is ook hartstikke leuk om te zien hoe de bezoekersaantallen maar blijven stijgen! Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal regelmatig terug komen om te kijken wat er weer van leuke dingen online staan om mee aan de slag te gaan.

Voor nu: kies allemaal een lekker recept van de site en ga dit weekend lekker bakken. Ik duik ook de keuken weer in om nieuwe recepten uit te proberen!

Vorige post

Volgende post

Citroen ricotta taartjes van Uit Pauline’s Keuken
Mini zak met…. chips?

Related Posts

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft
06 december 2020
8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid....

De vernieuwde Laura’s Bakery is live!

De vernieuwde Laura’s Bakery is live!

door Laura Kieft
19 augustus 2013
21

Eindelijk is hij daar dan: de vernieuwde website van Laura's Bakery! Er is véél meer tijd in gaan zitten dan...

Is het een boek?

Is het een boek?

door Laura Kieft
29 januari 2013
27

Ik heb nieuws. Groot nieuws !! May I introduce myself: Ik ben Laura, nu naast blogger ook auteur! Je leest...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 22

  1. Brenda (Kookt!) says:
    8 jaar geleden

    Super Laura, gefeliciteerd!!
    Ben benieuwd naar al je plannen.
    Succes met je eigen bedrijfje! Uiteraard blijf ik je volgen 🙂

    Beantwoorden
  2. Inge says:
    8 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik volg je site nog maar kort en heb nog bijna nooit een reactie achtergelaten, maar wilde bij deze toch even weten dat ik het hartstikke leuk voor je vind! Knap dat je van je hobby een bedrijf/je werk van hebt weten te maken. Geniet ervan in ieder geval! En ik blijf je zeker volgen.

    Groetjes, Inge

    Beantwoorden
  3. Judith says:
    8 jaar geleden

    Wat leuk joh! Gefeliciteerd en veel succes!!

    Beantwoorden
  4. Joke says:
    8 jaar geleden

    Ik ben zo trots op je lieverd dat je dit nu al bereikt hebt maar je werkt er dan ook enorm hard aan. Dat mag ook wel eens gezegd worden!!!!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  5. Marita says:
    8 jaar geleden

    Gefeliciteerd!! Je hebt talent en je verdient het!
    Veel succes in de toekomst!

    Beantwoorden
  6. Rebecca says:
    8 jaar geleden

    Nog eens gefeliciteerd Laura! Ik denk dat je heel veel succes gaat boeken met je eigen bedrijf 🙂 Als ik hier zo zie wat je allemaal doet en kan, kan het haast niet mis gaan! Ik wens je heel veel succes en plecier ermee, en ik ben beniewed wat er in toekomst nog alles verschijnt op je blog 🙂

    Beantwoorden
  7. Gerry/Gewoon Lekker Gewoon says:
    8 jaar geleden

    Stoer zeg! Ik loop ook wel eens zoiets te bedenken, maar het blijft bij fantaseren. Ik moet toch eens uitzoeken hoe het allemaal werkt, vooral met belastingen enzo (in combi met ons gezinsinkomen enzo), vind het allemaal nog een beetje eng. Gr, Gerry

    Beantwoorden
  8. Ellen says:
    8 jaar geleden

    Gefeliciteerd! Wat leuk dat Laura’s Bakery nu een bedrijf is. Ik ben heel benieuwd naar de uitwerking van je toekomstplannen en zal je zeker blijven volgen. Veel plezier ermee!

    Groetjes, Ellen

    Beantwoorden
  9. Sabine says:
    8 jaar geleden

    Wat onwijs leuk Laura! Ik ben heel benieuwd naar je activiteiten. Ga zeker even bij Action kijken als je boeken er zijn hoor!

    Beantwoorden
  10. Dreaming of Cakes says:
    8 jaar geleden

    Laura van harte gefeliciteerd met je bedrijf en super leuk voor,
    Ik blijf je lekker volgen
    Groetjes Esther

    Beantwoorden
  11. Jetjes & Jobjes says:
    8 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb nog nooit een berichtje achtergelaten, maar ik volg je al een tijdje. Super leuke blog en dan nu een echt bedrijf. Echt om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd en ga ervoor. Ik blijf je in ieder geval volgen. Succes met alles!

    Groetjes,
    Brigitte de Bot
    Jetjes & Jobjes

    Beantwoorden
  12. Uit Paulines keuken says:
    8 jaar geleden

    You go girl! Echt super goed en knap van je! 😉

    Beantwoorden
  13. de Bakmadam! says:
    8 jaar geleden

    wow seg, wat een nieuws! Gefeliciteerd!!

    Beantwoorden
  14. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Laura , Super, Gefeliciteerd!!!

    Mooi dat je dit bereikt hebt,
    Leuk dat een hobby tot zoiets kan groeien!
    We blijven je succes wensen.
    En we zijn ook best trots op je!

    Liefs van Cees en Trudy

    Beantwoorden
  15. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Chapeau!!!!!!!!!
    Gefeliciteerd namens ons allen,
    Xus,
    MrsP

    Beantwoorden
  16. Lian says:
    8 jaar geleden

    Super Laura, ik wens je heel veel succes toe en dat je er een mooie carriere van mag maken!

    Beantwoorden
  17. Ikram says:
    8 jaar geleden

    Oh leuk om te horen! Gefeliciteerd 😀

    Beantwoorden
  18. Esmée says:
    8 jaar geleden

    gefeliciteerd laura!

    Beantwoorden
  19. Gerry/Gewoon Lekker Gewoon says:
    7 jaar geleden

    Hoi Laura, ik wil mij ook inschrijven bij de Kvk, maar struikel over onze gemeentelijke regeltjes. In het bestemmingsplan is (nog) geen toestemming voor bedrijf aan huis (in de maak, kan nog wel 1 jaar duren), je moet dan een omgevingsvergunning aanvragen à 345.00 euro. Als ik officieel taarten v huis wil verkopen krijg ik te maken met voorschriften HACCP en voedsel/waren wet, zoals regels voor vloermateriaal, aparte spoelkeuken, 2e koelkast etc. Hoe heb jij dit aangepakt?
    Gr, Gerry

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Hoi Gerry,
      Ik maak geen taarten op bestelling, dus dat scheelt al 😉
      Je zou het best even langs de KVK kunnen gaan, die hebben mij toen ook heel goed geholpen!
      Liefs, Laura

      Beantwoorden
      • Gerry/Gewoon Lekker Gewoon says:
        7 jaar geleden

        Thanks, hoe sta jij dan ingeschreven (onder welk kopje), of heeft jouw gemeente wel een up-to-date bestemmingsplan?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          7 jaar geleden

          o.a. als schrijver/auteur, niet iets met voeding/horeca in ieder geval. De KVK kan jou hier het best over adviseren, die hebben mij hier ook goed bij geholpen. Vond het zelf erg lastig onder welk kopje ik mij moest inschrijven.

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Mini zak met…. chips?

Mini zak met.... chips?

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-3

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan