Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – december 2022

Gepost: 9 december 2022 Laatst bewerkt: 12 december 2022
Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – december 2022

In de decembermaand vind ik het leuk om terug te kijken naar mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar. Bij die hoogtepunten horen natuurlijk mijn eigen bakproductenlijnen bij Kruidvat.  

FAVORIETE BAKPRODUCTEN

Met enige regelmaat ontvang ik via Instagram en Facebook vragen van thuisbakkers of dat handige smeltpannetje nog verkrijgbaar is of dat ik zelf nog een doosje met mini sloffen ringen heb liggen. Heb jij ook een keer misgegrepen of wil je graag je collectie bakproducten uitbreiden? Dan heb ik heel leuk nieuws! 

Vanaf dinsdag 13 december liggen de populairste Laura’s Bakery bakproducten van de afgelopen tijd opnieuw in de schappen bij Kruidvat. Stuk voor stuk producten die echt niet mogen ontbreken in de keuken van een thuisbakker.  

Daarnaast zijn het ook erg leuke items om cadeau te geven met de feestdagen. Onder andere het smeltpannetje en de mini sloffen ringen komen dus weer terug! Benieuwd welke andere producten binnenkort weer verkrijgbaar zijn? Lees snel verder. 

DIT ZIJN DE LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN 

Zet aankomende dinsdag 13 december in je agenda, want vanaf dan vind je deze producten in de schappen bij Kruidvat. Waarbij geldt, op is ook écht op. Dus een kleine tip van mij: houd ook het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt in de gaten, want soms liggen de producten al één of meerdere dagen eerder in de schappen.  

Hier vind je alle nieuwe Laura’s Bakery bakproducten op een rij: 

 • Mini slofjes (4 stuks) – €4,99 
 • Smeltpan (350 ml) om bijvoorbeeld makkelijk chocolade au bain-marie te smelten – € 4,99  
 • Bakvorm vierkant (20×20 cm) – €4,99
 • Bakvormslof (uitschuifbaar 27-40 cm) – €4,99
 • Mini quiche set: vier stuks Ø 10 cm met losse bodem – €4,99
 • 10 spuitzakken inclusief twee spuitmondjes – € 3,99 

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf maandag 12 december 2022. Met uitzondering van de vierkante bakvorm zijn alle andere bakproducten ook bij Kruidvat in België verkrijgbaar. Ook hier geldt op = op!

AAN DE BAK MET DE LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN  

Wist je dat je op de alle verpakkingen ook een recept of een baktip van mij kunt vinden? Zo kun je direct de keuken in duiken met jouw bakspullen. Maar dat is nog niet alles!  

Op mijn speciale bakproductenpagina vind je nog veel meer recepten en inspiratie waarmee je meteen aan de slag kunt met je nieuwe aanwinsten. Benieuwd geworden naar wat voor lekkers ik allemaal heb gebakken met de Laura’s Bakery bakproducten? Neem dan vooral een kijkje op deze bakproductenpagina, daar vind je alles in een handig overzicht.

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJ

Per wanneer zijn de producten verkrijgbaar? 

De folder dinsdag 13 december in, maar houd ook de winkel bij jou in de buurt in de gaten. Het kan zijn dat het al wat eerder in de schappen ligt.  

Zijn de Laura’s Bakery bakproducten ook in België verkrijgbaar? 

Ja, ook op dinsdag 13 december gaat de folder in België in. Met uitzondering van de vierkante bakvorm zijn alle andere bakproducten ook bij Kruidvat in België verkrijgbaar.  

Zijn de producten ook online verkrijgbaar? 

De producten zijn al vanaf maandag 12 december online verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Komen er nog nieuwe producten aan als het is uitverkocht?  

Nee, voor alle producten geldt op is ook echt op. Dus wees er snel bij.  

Kunnen de producten in de vaatwasser?  

Op ieder product staat aangegeven of deze in de vaatwasser kan.

Laura's Bakery bakproductenlijn december 2022

Ik wens jullie heel veel bakplezier met de nieuwe producten!

Heb je iets lekkers gebakken? Stuur me dan vooral een foto van het eindresultaat via Facebook of Instagram. Dat vind ik onwijs leuk om terug te zien en wie weet word je uitgelicht in mijn wekelijkse ‘thuisbaksels’-rubriek op Instagram stories.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

4 reacties

 1. Wendy schreef:

  Hai Laura,

  Ik vind het altijd fantastisch wanneer er weer een nieuwe collectie van jou bakproducten uitkomt en koop altijd wel iets. Vorige keer greep ik helaas mis met het ijsjes vorm en had ook gehoop dat deze nog een keer in het assortiment zou terug komen. Hopelijk de volgende keer 🤞

  Fijne feestdagen alvast.

  Groetjes Wendy

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te lezen Wendy, fijn dat je zo geniet van de bakproducten! Ik ga je feedback over de ijsjesvorm meenemen, dankjewel. Ook fijne feestdagen alvast!

 2. Johanna schreef:

  Ik vind de bakartikelen fantastisch, het is alleen jammer dat zodra het online komt de quiche vormen uitverkocht zijn.
  In de winkel en online!
  Ik had je een email gestuurd maar daar werd alleen gezegd dat je dan in de winkel moet zijn, misschien volgende keer meer naar de winkels versturen?
  Nogmaals ik vind je recepten en producten fantastisch en heb dan ook al je boeken en probeer ook al je artikelen te kopen. Ik blijf zoeken naar die quiche vormen.🤞🙏

  1. Laura's Bakery schreef:

   Hi Johanna! Dank voor de mooie complimenten. Helaas heb ik er zelf geen invloed op hoeveel artikelen er in de winkel komen te liggen en omdat elke actie niet onbeperkt voorradig is bestaat de kans dat de producten snel uitverkocht zijn. Als ik in de webshop van Kruidvat kijk zie ik dat de quicheset gewoon nog voorradig is. Dit product is voor zover ik weet online nog niet uitverkocht geweest. Hopelijk lukt het nog om een quicheset te bemachtigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *