Laura’s Bakery bakproducten december 2023

Gepost: 8 december 2023 Laatst bewerkt: 11 december 2023
Laura’s Bakery bakproducten december 2023

Met deze unieke en feestelijke goudkleurige bakproducten kom jij de decembermaand wel door. Lees snel verder om meer te weten te komen over de nieuwe Laura’s Bakery bakproductencollectie die vanaf volgende week bij Kruidvat te koop is.

Feestelijke bakproducten

De feestdagen staan voor de deur! Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit, maar ik kan persoonlijk niet wachten tot het kerst is. En voor veel Nederlanders betekent dat ook het begin van de kerstvakantie. Genoeg redenen om lekker aan de bak te gaan met de feestelijke Laura’s Bakery bakproductencollectie die vanaf volgende week beschikbaar is bij Kruidvat.

Alle producten zijn even feestelijk dankzij hun goudkleurige uiterlijk, maar ik vertel je in dit artikel nog veel meer over alle producten. Bekijk ook meteen de speciale bakproducten pagina. Daar vind je niet alleen een helder overzicht van de losse producten, maar ook voldoende recept inspiratie zodat je direct met jouw nieuwe bakspullen aan de slag kan.

Mini donut bakvorm Laura's Bakery bakproducten december 2023 Kruidvat

Koekuitstekers set Laura's Bakery bakproducten december 2023 Kruidvat

Ik ben echt razend enthousiast over de nieuwe bakproductencollectie, want er zitten zulke gave bakvormen en handige keukenitems tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mini donut bakvorm, waar je kleine cakejes in kunt bakken? Ook de wolken bakvorm vind ik waanzinnig leuk en de geliefde madeleine bakvorm is ook van de partij.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de handige set maatlepels, de taartschep met kartelrand of de gezellige gebaksvorkjes. Die vorkjes hadden wat voeten in de aarde, het sterretje aan het uiteinde van de steeltjes is door een flink aantal correctierondes gegaan. Ik ben zo blij met het resultaat, ik kom spontaan in feeststemming als ik weer naar kijk!

Je vindt alle nieuwe Laura’s Bakery bakproducten vanaf dinsdag 12 december in de winkels bij Kruidvat (zowel in Nederland als in België) en vanaf maandag 11 december is de collectie al online te koop in de webshop van Kruidvat. Maar een kleine tip van mij: houd vooral het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt in de gaten, want soms liggen de producten al eerder in de schappen. En wees er snel bij, want op is ook écht op.

Laura's Bakery bakproducten december 2023

Mini wolken bakvorm Laura's Bakery bakproducten december 2023 Kruidvat

LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN DECEMBER 2023

Liefhebbers van goudkleurige bakproducten kunnen volgende week hun hart op halen, want alle producten hebben dit feestelijke accent mee gekregen. Ik zet alle producten van de Laura’s Bakery bakproductencollectie bij Kruidvat december 2023 even voor je op een rij:

 • Madeleleine bakvorm – € 4,99 
 • Mini donut bakvorm – € 3,99 
 • Mini bakvormen set van 2 – € 6,99 
 • Maatlepel set van 4 – € 3,99 
 • Gebaksvorkjes set van 6 – € 4,99 
 • Taartschep – € 2,99 
 • Mini quiche set van 4, ⌀ 10 cm – € 4,99 
 • Koekuitstekers (sterren, dieren, winter) – € 2,49 
 • Chocolade smeltpan – € 4,99 

De producten zijn ook online verkrijgbaar bij Kruidvat. Vanaf maandag 11 december 2023 zijn deze in de webshop van Kruidvat te vinden. Ook hier geldt: op = op!

Taartvorkjes Laura's Bakery bakproducten december 2023 Kruidvat

Maatlepels Laura's Bakery bakproducten december 2023 Kruidvat

WAT KUN JE BAKKEN MET DE LAURA’S BAKERY BAKPRODUCTEN? 

Wil jij volgende week direct aan de slag als je de bakproducten hebt gescoord? Begrijpelijk! Neem dan een kijkje op deze overzichtspagina van alle bakproducten inclusief mijn persoonlijke tips voor bijpassende recepten. Daar geef ik allerlei inspiratie voor lekkere madeleine recepten of basisrecepten voor cakes of koekjes. Dan heb je eindeloos veel mogelijkheden met de bakproducten. Dus check snel deze pagina!

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJ:

Vanaf wanneer zijn de producten te koop?

De folder gaat dinsdag 12 december in, maar houd ook de winkel bij jou in de buurt in de gaten. Het kan zijn dat het al wat eerder in de schappen ligt.

 

Zijn de Laura’s Bakery bakproducten ook in België verkrijgbaar?

Ja, ook op dinsdag 12 december gaat de folder in België in.

Zijn de producten ook online verkrijgbaar?

Ja, de producten zijn al vanaf maandag 11 december online verkrijgbaar bij Kruidvat.

Worden de producten aangevuld als het is uitverkocht? 

Nee, voor alle producten geldt op is ook echt op. Dus wees er snel bij.

Kunnen de producten in de vaatwasser? 

Dit staat op de verpakking van de producten vermeld.

Ik ben ontzettend benieuwd naar alle prachtige baksels die ongetwijfeld gemaakt zullen worden met de nieuwe bakproducten. Dus deel je foto met mij of tag @laurasbakery op Instagram erin, dat vind ik heel erg leuk om te zien.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

 1. Charlotte schreef:

  Ik had het niet verwacht maar net al bij de kruidvat de donutvorm en de wolkenvormpjes kunnen scoren. Wat blijven het toch leuke acties !

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk zeg! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *