Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

Gepost: 1 april 2021 Laatst bewerkt: 14 juni 2023
Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast deel ik elke maand een thema met jullie om zo jullie uit te dagen om creatief aan het bakken te gaan! Voorheen was deze groep De Bakstrijd, maar vanaf nu zal er dus voorlopig geen wedstrijd meer van gemaakt worden. Want bakken is voor iedereen!

En het feest houdt niet op, want deze maand bestaat Laura’s Bakery ook nog eens 11 jaar! Om deze twee hoogtepunten te vieren deel ik exclusief in de Laura’s Bakery Bakgroep een kortingscode voor Baktotaal met jullie! Meld je hier aan voor de online bakgroep.

Uiteraard blikken we in dit artikel ook nog terug op de (voorlopig) laatste Bakstrijd van Laura’s Bakery!

DEELNAMES MAART 2021

Wauw, wat een fantastische baksels heb ik voorbij zien komen! Het leek wel alsof iedereen dubbel zo hard zijn of haar best heeft gedaan voor de laatste Bakstrijd. Jullie konden meedoen binnen het thema Pasen, met gebak of iets voor het paasontbijt. Ik deel hieronder een paar van de inzendingen.

WINNAARS MAART 2021

Het was eerder nog nooit zo moeilijk geweest om twee winnaars te kiezen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de prachtige inzendingen. Niet alleen voor deze Bakstrijd, maar natuurlijk voor alles sinds de start in april 2018.

In de categorie paasontbijt heeft gewonnen: Hanneke de Hon, met geweldige wortels gemaakt van bladerdeeg. Zoals jullie weten ben ik dol op bladerdeeghapjes, en zijn ze ideaal om te serveren bij een brunch. Thuisbakker Hanneke heeft de bladerdeeghapjes gevuld met eiersalade met kip en walnoot en paprikapoeder. Zijn ze niet fantastisch?

En de tweede winnaar, in de categorie gebak, is Monika de Haas. Wat een prachtige dripcake! Prachtig versierd met chocolade eitjes en ook nog eens zelfgemaakte macarons. Zo is het meteen feest met Pasen!

Nogmaals gefeliciteerd! De cadeaubon van €75,- te besteden bij Baktotaal is van jullie.

Laura’s Bakery Bakgroep

Wil jij ook jouw baksels met anderen delen? Tips en tricks uitwisselen? En vooral nog meer plezier beleven in het bakken? Meld je dan hier aan voor de online Laura’s Bakery Bakgroep. Hopelijk zie ik je daar!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

  1. Lisa schreef:

    Wat leuk die groep! Was dit een 1 April grap??

    1. Laura's Bakery schreef:

      Haha we zouden niet durven! Wel een mooie timing van ons inderdaad 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *