Laat de zomer maar komen

22 februari 2011
0

Bij het maken van deze taart kreeg ik een echt zomer gevoel. De jarige wilde graag een lichtblauwe taart met bloemen. Hoe en wat met de bloemen mocht ik zelf bedenken. Omdat ik graag mijn nieuwe daisy plungers wilde proberen ben ik daar mee aan de slag gegaan.

Ik had in een een vrolijke en frisse taart en heb daarom voor wit en geel/oranje gekozen bij het lichtblauw. De letters heb ik zilver gemaakt. Voor het randje om de taart heb ik weer gretig gebruik gemaakt van mijn texture matten. Met deze matten kun je zoveel doen, ik heb ze nog niet zo heel erg lang maar ben nu al super tevreden over deze aankoop en gebruik ze dan ook veel.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

6 reacties

 1. Caroline Brouwer schreef:

  Ze zien er heerlijk zonnig uit, schitterend!!!!!

 2. Anonymous schreef:

  Ziet er super leuk uit!
  Zou je de volgende keer weer eens kunnen vertellen wat voor vulling je in de taart doet? ik vind het namelijk zelf erg leuk om te vergelijken wat andere in hun taart doen.
  Groetjes Odel

 3. Joke schreef:

  Wat een geweldig mooie taart is dit weer. Heerlijk zomers en zo prachtig gemaakt!!!

  Liefs, Mam ♥♥♥

 4. JoliGâteau schreef:

  Ik heb je de Liebster blog award gegeven voor blogs met minder dan 300 volgers. Waarom ik je deze gegeven hebt, kan je lezen op mijn blog! Hopelijk ben je er blij mee! 🙂

 5. Ellen schreef:

  Ik kom op je blog via JoliGâteau. Ik ben sprakeloos, je maakt de prachtigste kunstwerken. Ik zet je bij mijn favorieten.

 6. Pauline schreef:

  Hoi Laura,

  Ik zie dat ik niet de enige ben, maar ik heb je ook genomineerd voor de Liebster Blog Award. Wil je weten waarom je deze verdiend hebt, kijk hier dan:

  http://uitpaulineskeuken.blogspot.com/2011/02/liebster-blog-award.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *