Doordeweeks zijn mijn ontbijtjes bijna altijd hetzelfde: yoghurt met granola en fruit. Sommigen zouden dat saai vinden, maar ik geniet er oprecht van. Iedere keer weer. Ik varieer dan ook wel in fruit en neem soms een kwark of Griekse yoghurt in plaats van de magere yoghurt. En waar ik ook in varieer is de granola. Wanneer ik het in de winkel koop (jawel, ik maak het niet áltijd zelf) kies ik iedere keer weer een andere smaak uit.
Net als wanneer ik het zelf maak, dan voeg ik ook altijd weer andere ingrediënten toe. Voor de decembermaand mocht een Kerst granola natuurlijk niet ontbreken. Lekker met pistache, cranberry’s en witte chocolade. Smaken die voor mij echt bij de kerstdagen horen.
BAKTIP: Ik bewaar mijn granola in glazen voorraadpotten. Dille en Kamille heeft een groot aanbod voorraadpotten met veel verschillende formaten.
Hoi Laura,
Misschien een domme vraag, maar zijn havervlokken hetzelfde als havermout?
Groetjes,
Yvonne
Dat is niet helemaal hetzelfde. Havervlokken zijn hele vlokken en grover (vind ik lekkerder voor granola), havermout zijn fijngestampte havervlokken.
Hoi!
Die granola ziet er super lekker uit!
Dat ga ik ook eens proberen te maken en gemakkelijk als ontbijt.
Groetjes Keshia
Hallo,Laura ,vanochtend jouw granola gemaakt,super gelukt en ook nog heerlyk ,Bedankt .al jouw recept een zyn heerlyk die Ik gemaakt heeft.
Marleen uit??