Het Kinderbakboek 2 is er!

Gepost: 16 juni 2022 Laatst bewerkt: 13 april 2023
Het Kinderbakboek 2 is er!

Hoera, het is zo ver! Het Kinderbakboek 2 is officieel verkrijgbaar. Dat wil zeggen, als je het boek vandaag nog bestelt dan kan jouw kleine koekenbakker er (als de postbezorging mee zit) morgen al uit gaan bakken. Als je het boek vooraf gereserveerd had dan valt het boek als het goed is vandaag al bij je op de mat.

Wie weet zit je dan net zoals ik aankomend weekend een potje koekjes domino te spelen. Ik kan het je van harte aanraden, want het is zo leuk om met je eigengemaakte domino stenen te spelen. En daarnaast kun je het winnende stukje van je tegenstander gewoon lekker opeten. 😉

Het boek zal niet alleen online, maar ook in de boekhandels verkrijgbaar zijn. Er zullen een aantal boekhandels zijn waar door mij gesigneerde exemplaren te koop zijn. Dit zal ik natuurlijk nog aankondigen, dus hou mijn Instagram– en Facebookpagina daarvoor goed in de gaten.

BESTEL HET KINDERBAKBOEK 2

Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2

dino koekjes het kinderbakboek 2 Laura's Bakery

HET KINDERBAKBOEK 2 IS VERKRIJGBAAR

Vandaag is het eerst tijd voor een feestje! We gaan eropuit met het team om het officieel uitkomen van het zesde Laura’s Bakery bakboek (wow!) te vieren met lekker eten en een escaperoom, daar ben ik gek op. Het Kinderbakboek 2 gaat natuurlijk ook mee 😉 .

En na dit feestje is het alweer bijna tijd voor de volgende: aankomende zaterdag zal ik de lancering van Het Kinderbakboek 2 met 10 kleine thuisbakkers vieren tijdens een gezellige bake-along bij Scheltema in Amsterdam. Ik zal ervoor zorgen dat jullie via Instagram stories ook mee kunnen genieten.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of jij Het Kinderbakboek 2 vandaag in de bus ontvangt? Ik zou het heel leuk vinden als je me tagt in een story of feedpost als je het boek binnenkrijgt of ermee aan de slag gaat aankomende dagen.

Voor wie het boek nog niet in huis heeft of twijfelt: ik heb een speciale pagina gemaakt voor Het Kinderbakboek 2 waar je precies kunt lezen wat je ervan kunt verwachten, inclusief inhoudsopgave, foto’s van recepten etc. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust onder dit artikel of stuur me een berichtje via mijn sociale media.

Alvast heel veel bakplezier!

Brownie ijsjes Het Kinderbakboek 2

het kinderbakboek 2 is officieel verkrijgbaar

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *