Halloween chocolaatjes

30 oktober 2010
1

Afgelopen week kreeg ik mijn bestelling binnen met allemaal leuke taartspulletjes. Omdat het bijna halloween is kreeg ik er van deleukstetaartenshop.nl chocolade doodshoofd mallen bij. Ik heb nog nooit eerder met chocoladevormpjes gewerkt, het was wel ontzettend leuk om eens te doen! Doodshoofden van witte- en melkchocolade waren het resultaat

Ondanks ik zoiets nog nooit eerder had gemaakt vond ik het wel heel erg leuk om te doen. Het aan elkaar plakken van de voor- en achterkant was wel wat lastig om precies aan te laten sluiten. Bij de witte ging dit beter dan bij de bruine. Weer iets om volgende keer rekening mee te houden.

Happy Halloween!!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

5 reacties

 1. Joke schreef:

  Booooh !!! wat zijn ze leuk die chocolade doodshoofden.

  Liefs, Mam ♥

 2. Stijn schreef:

  ziet er wel leuk uit! 🙂

 3. Ans schreef:

  Nog nooit meegemaakt dat ik mijn tanden kan zetten in een doodshoofd. Ontzettend leuk Laura.
  Groetjes Ans

 4. Lia schreef:

  Ik vind ze geweldig. Wat een leuk resultaat. Ik weet dat er chocolademallen te koop zijn, maar heb er nog niet eerder naar gekeken. Misschien een idee voor volgend jaar. Ik wilde voor trick or treat “eng” snoepgoed,en dat bleek lastig te vinden te zijn. Ik vond alleen gummyachtig snoep. Zag er wel leuk uit, maar ikzelf vond het vies smaken.

  Groetjes,
  Lia

 5. His schreef:

  Leuk!! Ik had ze op het forum ook al voorbij zien komen, maar me niet gerealiseerd dat ze van jou zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *