Gnocchi staat hier niet vaak op het menu, maar sinds ik deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas voor het eerst maakte, heb ik hem binnen een maand nog twee keer gegeten. Naast bakken ben ik ook dol op koken, maar ik sta het liefst niet al te lang in de keuken (waar ik dit bij bakken echt geen enkel probleem vind). Dat is vast ook de reden waarom ik deze maaltijd al enkele keren heb gemaakt, hij is namelijk zo klaar. Ik denk dat ik de schotel met ongeveer 15-20 minuten in de oven had staan, vanaf het moment dat ik de eerste ingrediënten uit de koelkast pakte. Iedere keer varieer ik weer een beetje in het recept. De eerste keer voegde ik ook nog wat stukjes chorizo toe bijvoorbeeld. Deze variant is vegetarisch, maar experimenteer gerust en voeg toe wat je lekker vindt!



Lekker recept en inderdaad erg makkelijk. In het recept staat nergens wanneer de knoflook erbij moet. Ik heb het meegebakken met de ui. Dat vind ik het meest logisch.
Moet inderdaad bij de ui, ik voeg het toe.
Moet je gnocci eerst koken of zo gebruiken?
Nee, dat hoeft niet.
Hi! Gebruik je zachte of harde geitenkaas zoals feta? Met feta smolt de kaas bij ons niet.
Ik heb geen feta gebruikt, maar zachte geitenkaas. Echt smelten doet het ook niet.
Bedankt voor je reactie!