Glinsterende snoepjes

Gepost: 7 september 2011 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Deze cupcakes heb ik al een poosje geleden gemaakt en wilde ik jullie eigenlijk dit weekend al laten zien. Dat was mijn bedoeling in ieder geval.. KPN werkte alleen even niet mee, na een storing op zaterdag hield daarna ons internet er helemaal mee op. Jeetje, dan merk je pas echt hoeveel je internet gebruikt. Voor mijn school kon ik niets meer doen, (hè wat jammer nou ;)) maar ook alle leuke dingen op internet konden even niet. Gelukkig is er gisteren een nieuwe modem en kabel gebracht en kon mijn technische paps het internet weer aan de praat krijgen. En daar ben ik dan! Met mierzoete cupcakes en snoepjes vol glitters!

Het maken van deze cupcakes is eigenlijk ontzettend simpel. Eerst heb ik een paars rondje uitgestoken en heb daar met de design wheeler van PME de stippellijnen in aangebracht. Deze 3 leuke snoepvormpjes zijn van kitbox. Ik heb van te voren de kleuren glitters uitgekozen en hierbij een passende kleur fondant gezocht. Na het snoepje uitgestoken te hebben heb ik het ingesmeerd met wat eetbare lijm en vervolgens ben ik glitters gaan strooien! Leg de snoepjes wel even op een stukje bakpapier, dan kun je de overtollige glitters zo weer terug in het potje doen. Alleen die snoepjes vond ik zo saai dus ben ik op zoek gegaan naar nog iets leuks erbij. Ik vond de sterretjes van funcakes en heb hier met grote en kleine suikerparels nog een staart aan gegeven. Ik weet wel dat ik dit eens voor kerstcupcakes ga gebruiken, zo’n leuke ster!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

6 reacties

 1. Kimmie_NL schreef:

  Zooooo die zien er echt vet lekker uit.. ik heb vandaag ook met de kinderen cupcake’s gemaakt, en moet toegeven die waren ook lekker… maar niet zo mooi als die van jou..
  Liefs,
  Kimmie

 2. Joke schreef:

  Prachtig zijn ze weer !!!

  Liefs, Mam ♥

 3. Dzoli schreef:

  Ja met juiste versiering zien de cupcakes milion dollar uit;))

 4. Hey Laura, wat een schatjes! Heel leuk! Hoe is je eerste schoolweek gegaan? Viel het mee?

  Tot snel!

 5. Laura schreef:

  Bedankt voor jullie leuke reacties!

  @Pauline, ging goed hoor. Veel projecten en opdrachten gekregen dus ik kan aan de slag! Maar klinkt wel heel leuk allemaal.

 6. Joyce schreef:

  Wauw, wat zien deze er ongelofelijk goed uit! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *