Wellicht kunnen jullie je het nog herinneren dat ik een paar weken geleden dit recept voor saté spiesjes met jullie heb gedeeld. In dat artikel kondigde ik al aan dat Laura en ik plannen hadden om deze zomer zoete barbecue recepten te gaan delen hier op het blog. Vandaag 1 juli trappen we deze zoete zomer af met gegrilde donut en fruit spiesjes. In juli en augustus zullen we elke zaterdag een nieuw dessert delen dat geschikt is voor op of bij de barbecue. Natuurlijk kunnen een aantal van deze desserts ook in de keuken of oven bereid worden, dus zelfs na de zomer kun je met onze recepten aan de slag. Er staat nog meer leuks op de planning, maar daar zal ik aankomende week meer over vertellen.
Ik heb er in ieder geval zin in om weer nieuwe recepten en artikelen met jullie te gaan delen hier op Laura’s Bakery. Ik start rustig op en doe dat met deze zoete spiesjes. Je hebt er niet veel voor nodig en ze zijn snel klaar. Hierdoor zijn ze ideaal als toetje voor op of bij de barbecue.
BAKTIP: De spiesjes kunnen zowel op de barbecue als grill bereid worden. Zelf heb ik deze grill in huis. De grillplaten zijn vaatwasserbestendig en hij is volledig open te klappen, waardoor beide kanten tegelijk gebruikt kunnen worden.
Jaaaa wat een goed idee bbq-toetjes! Ik ben nu al fan?.
Ik ben ook fan!! De barbecue staat hier vaak aan. Zelfs in de winter:-)
Oah dat ziet er wel erg lekker uit! Leuk idee om donuts te gebruiken.
Wat een leuk idee! I love donuts en barbecue dus dit is een perfect recept!