Een van mijn wensen voor bij een nieuw huis met tuin (die heb ik nu helaas niet) is een mooie barbecue. Die wens is alleen maar groter geworden sinds ik het boek Smokey Goodness 2 in huis heb. Wat staan hier fantastisch lekkere dingen in zeg. Gelukkig voor mij zijn enkele gerechten ook prima te maken in de oven, zoals de empanada’s met kaasvulling die ik maakte.
Natuurlijk, van de barbecue zullen ze weer heel anders smaken, maar neem van mij aan dat ik nu ook al heb zitten smikkelen van de zelfgemaakte empanada’s. Ze zijn niet moeilijk om te maken, je moet alleen even je spierballen gebruiken bij het uitrollen van het deeg. Daar gaat de meeste tijd in zitten. Ik geef je het recept voor deze empanada’s en sluit af met een review van dit fantastische boek.
I love empanada’s! Vooral die met kaasvulling, dit recept ga ik snel een keertje maken. Lekker tijdens de borrel of als hap tijdens een feestje of bbq.
maar dit recept ben ik al een poos op zoek. geweldig!!