De vakantie zit er weer op

27 augustus 2011
1

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is de zomer. Maar wie weet, we hebben nog een krappe maand waarin nog heel wat zonnestraaltjes tevoorschijn kunnen komen. Dat bij de meesten de vakantie er dan al weer op zit, daar denken we maar even niet aan. Mijn vakantie zit er nu in ieder geval wel op en morgen wordt ik weer op het werk verwacht, later deze week gaat ook mijn school van start. Het laatste jaar van mijn studie alweer! Deze laatste dag van mijn vakantie heb ik afgesloten door naar een leuke markt op de Dreef in Haarlem te gaan. Daar vond ik een ontzettend gaaf taartplateau die ik gauw zal gaan gebruiken.

In mijn vakantie heb ik ook een taartenwinkel bezocht, in Donderen welteverstaan. Daar zit namelijk Ellen’s creative cakes. Wat een heerlijk winkeltje, ik heb van mijn gespaarde centen weer leuke dingen gekocht. Ik wil ze allemaal snel uitproberen dus dat gaan jullie allemaal nog zien. Naast mijn vakantie ervaringen willen jullie ook vast iets over deze cupcakes horen 🙂 . Ze zijn geïnspireerd op cupcakes die ik al eens eerder heb gemaakt. De foto van die cupcakes vind ik zelfs zo leuk dat ik er een canvas van heb laten maken die nu op mijn kamer hangt. Dit keer wilde ik de cupcakes iets eenvoudiger houden maar het moest wel vrolijk blijven. Daarom heb ik de leuke papiertjes van House of marie uit de kast getrokken en ben ik met de bloemetjes van Tinkertech aan de gang gegaan. De basis is gekleurd met Peach van Americolor en hier heb ik met een matje structuur in aangebracht. Onder de bloemetjes heb ik een bolletje fondant gedaan, zo krijg je het ‘bosje bloemen’ makkelijker in model.

Deze post stond dan misschien niet helemaal in het teken van deze cupcakes, er staan wel vele leuke dingen op de planning voor mijn blog de komende tijd. Sommigen zijn al uitgewerkt, anderen nog niet helemaal en er ligt ook nog een stapel met ideeën om nog uitgewerkt te worden. Wil jij bijvoorbeeld een  superleuke give away niet missen, of how to’s? Hou dan vooral mijn blog in de gaten want er zit een hoop leuks aan te komen. Je kunt mijn blog volgen via Google of je inschrijven voor de updates, zo weet je zeker dat je niets zult missen!

            

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

5 reacties

 1. Dzoli schreef:

  Ja het zal weer vakantietijd zijn..ooit ergens.Ik hou ook van kleine winkeltjes waar mensen zo kreatief en met liefde dingen maken.De cupcakes zien er echt zomerlijk uit:)

 2. Leuke cuppies! Leuke vakantie gehad dus? En leuke spullen he bij Ellen? Echt heel veel haha

  Succes morgen, zal wel even wennen zijn!

  Groetjes Pauline

 3. Laura schreef:

  Thanks 🙂
  Heerlijke vakantie gehad. Bij Ellen vroeg ik om iets dat ik niet kon vinden, toen werden er een berg lades open getrokken met nog meer spullen! Heb trouwens zo’n glazen potje met kwastje voor je meegenomen.

 4. Caroline Brouwer schreef:

  Hmmm,wat zien je cupcakes er weer prachtig uit. En mooie foto’s!
  groetjes, Caroline

 5. Ellen schreef:

  Mmm, ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *