Chique paars met een vraagje

15 mei 2011 Laatst bewerkt: 19 september 2023
0

CHIQUE PAARS MET EEN VRAAGJE

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt veel mee bij de Waalse kerk in Haarlem, daar werd vandaag afscheid genomen van de koster en zijn vrouw die zich 55 jaar lang hebben ingezet voor de kerk.

recept CHIQUE PAARS MET EEN VRAAGJE

Bij het afscheid wilden ze graag mooie cupcakes hebben dus ben ik met haar gaan zitten om de wensen te bespreken. De cupcakes van vorige week vond ze helemaal super, die moesten het dus gaan worden. Maar dan wel met de lievelingskleuren van het echtpaar.

CHIQUE PAARS MET EEN VRAAGJE
recept

In totaal heb ik 50 cupcakes gemaakt, van elke soort 10 stuks. Onder het motto ‘eenvoud siert’ heb ik de cupcakes qua kleurstelling vrij eenvoudig gehouden. Ben wel weer lekker aan de slag gegaan met mijn molds en kleurpoeders. Wat ben ik toch gek op die dingen, mag bij mij niet ontbreken =) (hmm.. misschien moet ik daar ook maar eens een post over gaan maken)

CHIQUE PAARS MET EEN VRAAGJE
maken

De bloemen en het paarse ornamentje heb ik bijvoorbeeld bewerkt met kleurpoeders.

CHIQUE PAARS MET EEN VRAAGJE
bakken

Als laatst nog een vraagje aan jullie. Op het moment plaats ik eigenlijk alleen wat ik allemaal heb gemaakt met af en toe how to’s en recepten. Dit wil ik vaker gaan doen maar ook uitbreiden met ander soort artikelen. Ik heb al zitten denken aan boeken reviews, materialen die ik veel gebruik belichten, leuke sites vermelden etc.. Maar ja, ik kan wel een hele hoop bedenken… jullie moeten het ook leuk vinden. Vandaar mijn vraag: wat zouden jullie graag willen zien?? En in welke mate, dagelijks iets nieuws posten zal mij waarschijnlijk niet gaan lukken maar 2-3 keer per week zou best moeten gaan. Kortom, ik hoor het graag van jullie!!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

11 reacties

 1. KARIN schreef:

  Hoi Laura.

  Ik lees graag alle blogs die jij post!
  Zo duidelijk en uitgebreid met uileg.
  Dus ga zo door.

  Liefs Karin van Karin’s Taarten

 2. Het Thuisproject schreef:

  Weet je wat nog leuker is als gewoon andere sites vermelden: af en toe een gastblogger aan het woord laten. Altijd leuk om elkaars blog wat te promoten en zo zien je lezers ook wie jij zelf leuk vindt om te lezen. Zeker ook om andere nederlandstalige taartenbaksters te leren kennen tussen al die Engelstalige blogs.

  Daarnaast is het zeker fijn om eens iets te lezen buiten het bakken, zo kunnen wij als lezer een beetje binnen piepen in je leven en je beter leren kennen.

  Groetjes
  Katrijn van Het Thuisproject

 3. MyDeliciousCakez schreef:

  Ik lees ook al jouw blogs omdat ze leuk, duidelijk en leerzaam zijn. How to’s vind ik altijd leuk, juist omdat de jouwe duidelijk zijn en mooi geïllustreerd worden. Boeken en materialen in je blog opnemen is een leuke aanvulling. Bijvoorbeeld jouw uitleg van de perfect Pearls van FI, dat soort dingen zijn denk ik een extra aanvulling. Wij, nog niet ervaren baksters willen zoveel mogelijk how to’s zien, maar het is ook leuk als je andere dingen opneemt wat maar met taarten, koekjes, cupcakes, etc. te maken heeft. Een gastblogger is ook een leuk idee!

 4. Jacqueline schreef:

  ik vind het een heel goed idee.ik volg je nu al maar dan helemaal.ook de suggestie van katrijn om een gast aan het woord te laten is natuurlijk erg leuk en geeft je blog net dat beetje extra waarmee je je van andere bloggers kunt onderscheiden.
  succes en groetjes jacqueline

 5. Laura schreef:

  Bedankt voor jullie ideetjes! Vind een gastblogger ook erg leuk, daar ga ik zeker iets mee doen! Ik wil ook iets gaan doen met materialen die ik veel gebruik en zeker niet mogen ontbreken bij baksters in de kast. Heb van een vriendin ook het idee gekregen om simpele maar toch ook originele kindertraktaties te plaatsen, vinden jullie dat iets?

  Als jullie nog meer ideetjes hebben, ik hoor ze graag!!

 6. Anneke schreef:

  Hoi Laura, ze zijn weer geweldig! En wat leuk dat je meer uitleg wilt gaan geven 🙂
  Ik heb nog nooit met kleurpoeder gewerkt dus ook heel leuk om te leren kennen, en hoe je zo’n mooie bloemetjes toch maakt? hihi…
  Verzin maaar iets, het is altijd wel leerzaam 😉
  Groetjes Anneke

 7. Hee, wat een leuk idee! Ben zelf ook bezig de laatste weken om te bedenken wat meer ik kan met mijn blog.

  Ik vind tutorials altijd leuk! en het idee van een gastblogger daar zit ik ook al een tijdje aan te denken, dus daar ben ik ook fan van 🙂

  Ik vind het sowieso leuk om jouw blog te lezen, juist omdat ik zelf niets met fondant etc doe. Dus ik blijf jouw posts sowieso lezen! Wel grappig dat ik niet de enige ben die soms wel iets meer uit de blog wilt halen.

 8. Inga schreef:

  Een beetje van alles: how to’s, boeken die jij nuttig vindt (of juist “rubbish”), nuttige blogs of blogs met zeer leuke idetjes…
  Laat maar komen 🙂

  BTW – jouw blog is een van de mooiste blogs ooit 🙂

 9. JoliGâteau schreef:

  Ik vind ook dat je heel goed bezig bent. Ik ben vooral fan van je super duidelijke how-to’s en foto’s. Die vind ik altijd prachtig 🙂

 10. Anouk schreef:

  Ik vind het heel leuk om de post te lezen, veel en mooie foto’s zitten erbij en daar hou ik van!
  Ik vind how to’s leuk, shoplogs van je bakspullen (als je naar zo’n event bent geweest) en eigenlijk verder alles wel wat jij nu al post! Ga zo door:)

 11. Inge schreef:

  Hoi,

  Ik vind je site altijd heel erg leuk en daarom heb ik je een blogaward gegeven 🙂
  Zie mijn site voor meer (debakparade.blogspot.com)

  liefs Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *