Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Caprese broodjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
26 januari 2015
in Brood, Hartige recepten, Hoofdgerecht, Koken, Ontbijt & Lunch
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

caprese broodjes

Een aantal jaren geleden gaf ik mijn vader een boekje over brood bakken uit de Kook Ook serie. Één van de eerste recepten die hij daar uit maakte waren deze mediterraanse caprese broodjes. Hoewel hij inmiddels meestal uit andere boeken zijn recepten haalt, is dit nog steeds één van de favorieten hier thuis. Gelukkig maakt hij deze heerlijke broodjes nog steeds met enige regelmaat. Zodra ik zie dat het boekje van de plank is gehaald, weet ik dat ik zeer binnenkort kan smullen van zo’n lekker caprese broodje.

caprese broodjes

caprese broodjes

Recept afdrukken

Caprese broodjes

Een heerlijk recept voor het zelf maken van caprese broodjes. Zowel warm als koud zijn deze mediterraanse broodjes erg lekker. Het recept staat hier online.
Porties: 8 broodjes

Ingrediënten

  • 500 gram tarwebloem
  • 20 gram verse gist (of 1 zakje gedroogde gist)
  • 10 gram zout
  • 250 ml lauwwarm water
  • 2x 2 el olijfolie
  • 250 gram kers tomaatjes
  • 1 bol mozzarella
  • 3 teentjes knoflook
  • zout en peper
  • 15 gram verse basilicum

Instructies

  • Doe bloem, gist, zout, water en 2 eetlepels olijfolie in een kom. Kneed tot een zacht deeg en laat 15 minuten staan.
  • Bestrijk het werkblad met olie en kneed het deeg tot een soepel en elastisch deeg. Maak een bal van het deeg en plaats terug in de kom. Dek de kom af en laat een uur rijzen tot het in volume verdubbeld is.
  • Maak ondertussen vast het mengsel voor op de broodjes. Halveer de tomaatjes en verwijder het vruchtvlees. Snij ook de mozzarella, knoflook en basilicum fijn. Hou eventueel nog wat basilicum over om na het bakken over de broodjes te strooien. Doe alles in een kom en voeg 2 eetlepels olijfolie toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng door elkaar.
  • Verdeel het deeg in acht gelijke stukken en maak hier ronde platte (3cm dik) broodjes van. Druk het midden eventueel nog wat platter. Wij doen dat met de onderkant van een schaaltje.
  • Verdeel het tomaten mengsel over de broodjes. Dek de broodjes af met een schone theedoek of keukenfolie en laat weer een uur rijzen.
  • Bak de broodjes in 15-20 minuten op 220 °C (boven- en onderwarmte).
Bewaren

Als hier broodjes over zijn (wat niet vaak voorkomt), pakken we ze in met aluminium folie zodat we daar de volgende dag tijdens de lunch van kunnen genieten.

caprese broodjes

De broodjes vind ik warm het lekkerst om te eten, maar ook koud zijn ze heerlijk!

Vorige post

Volgende post

Waar koop je lollystokjes?
Waarom zakken cupcakes in na het bakken?

Related Posts

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
1

De...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft
05 februari 2021
2

We...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft
29 januari 2021
2

Perfect...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 22

  1. Emma says:
    6 jaar geleden

    Ahh, dit ziet er verrukkelijk uit Laura!

    Beantwoorden
  2. Ellen says:
    6 jaar geleden

    Dit ziet er heerlijk uit! Ik heb zelf echter niet echt het geduld om broodjes te bakken. 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Je moet vooral geduld hebben bij het rijzen inderdaad. Maar die tijd gebruik ik gewoon om weer wat anders te doen 😉

      Beantwoorden
  3. Emily van Kampen says:
    6 jaar geleden

    Wat een leuke broodjes! Lijkt me een goed voorgerecht bij een Italiaanse maaltijd.

    Beantwoorden
  4. Marloes says:
    6 jaar geleden

    Oh, die zien er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  5. Joke says:
    6 jaar geleden

    Jaaaaa deze zijn super lekker.
    Leuk dat je dit overheerlijke recept op je site hebt gezet!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  6. Corinne says:
    6 jaar geleden

    Mmmm, ik ben dol op caprese. Ik ga ze zeker een keertje maken. Heb er nu al zin in!

    Beantwoorden
  7. oh lady bake says:
    6 jaar geleden

    heel lekker zien ze eruit!
    super om ze met ons te delen!

    liefs
    ohladybake

    Beantwoorden
  8. Anne Solveig says:
    6 jaar geleden

    Lekker!!

    Beantwoorden
  9. Sandrijn says:
    6 jaar geleden

    Ik een haat/liefde verhouding met jouw blog:) Mijn smaakpapillen houden ervan, mijn zomerproof-buikje haat het…Maar guess what…Mijn smaakpapillen winnen ALTIJD!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Haha, dat is goed om te horen 😉

      Beantwoorden
  10. Sanne says:
    6 jaar geleden

    Hmmmm Laura dit ziet er lekker uit zeg!! Deze ga ik zeker snel een keer maken!! Ben tegenwoordig helemaal into het zelf brood bakken. Moest even een drempel over vanwege de lange rijstijden maar inmiddels gaat er hier regelmatig een brood de oven in. Dit klinkt als de perfecte lunch of als een heerlijk broodje voor bij een flinke kop zelfgemaakte soep 🙂

    Beantwoorden
  11. kelly says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze vandaag gemaakt en inderdaad heerlijk!! Nou had ik ineens zin om te bakken maar niet alle ingrediënten in huis. Mn olijfolie was op dus vervangen door gesmolten roomboter en ipv basilicum gedroogde Italiaanse kruiden gebruikt. Binnenkort nog maar is goed maken maar deze waren al lekker! Denk je dat je de broodjes ongebakken of kort voor gebakken kan invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dat heb ik nog nooit geprobeerd, ik zou ze dan gewoon al helemaal bakken en na ontdooien nog even opwarmen in de oven.

      Beantwoorden
      • Kelly says:
        6 jaar geleden

        OK dankjewel! Ik ga het gewoon allemaal uitproberen. Ik laat het wel weten als het ongebakken of voorgebakken invriezen kan!

        Beantwoorden
  12. femke says:
    5 jaar geleden

    Ik ben ze nu aan het maken ben benieuwd naar het resultaat 😉

    Beantwoorden
  13. Eveline says:
    3 jaar geleden

    Ik heb ze net op en ze zijn heerlijk, zelf zou ik volgende keer iets meer zout in het beslag doen.

    Beantwoorden
  14. Annette says:
    6 maanden geleden

    Ik heb een vraag. Voor een verjaardagsdiner lijken mij deze broodjes erg leuk.. Zou ik de avond tevoren kunnen bakken en dan vlak voor het opdienen weer even warm maak.

    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Dat kan zeker!

      Beantwoorden
  15. Eline says:
    2 maanden geleden

    Heeeeerlijk!! Een kommetje verse dampende soep erbij… Geweldige lunch 👌

    Beantwoorden
  16. Estelle says:
    2 weken geleden

    Zou je deze ook met verminderde hoeveelheid zout kunnen maken? Eventueel hoeveelheid gist ook wat verminderen? Of ga ik beter op zoek naar een zoutarm broodjesrecept om dat aan te passen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 weken geleden

      Dat zou je moeten testen, ik durf dat helaas niet te gokken zo.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/157389579_628694011280860_3900341062581441476_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GdhM8MT7lK8AX-nw618&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=1470b98a26c8b80ae858fb81f6b2c130&oe=6068BA9C' title='NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura's Bakery en deze omelet hapjes met groenten (en kruidenkaas) zouden daar heel prima tussen passen. Kun jij raden wat het thema zal zijn? 😏⁠ ⁠ Dit hapje is trouwens ontzettend lekker en staat al online op het blog, je vindt het via de zoekfunctie. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch'>
  • NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156636391_1169278336865105_3759401783293442872_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=g8PZVdJGIagAX-xw05P&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=c35bc9d0212fc094ec5194d486958c18&oe=6069A542' title='NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online op Laura's Bakery, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood'>
  • Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156580703_451280679542007_126100774414389601_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=v6A-Rn1HWSIAX-f8p9j&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d7891865f5fd2f44ff84e055d7c51234&oe=6068D074' title='Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op '4 persoons taart met rood fruit'. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake'>
  • Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156085126_2007822159381680_8680790758180618826_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Niq_2YgVH2oAX9artsl&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c5d4c8011a8fb4dc482f1c447f5701c7&oe=606C00C1' title='Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door de titel 'peer-hazelnoot bruschetta' in de zoekbalk op het blog in te vullen. Link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer'>
  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=-sIRLaM29bUAX8MwIO0&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=749ea7e96ca1c07cd4b418f10929cab5&oe=60693F90' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Waarom zakken cupcakes in na het bakken?

Waarom zakken cupcakes in na het bakken?

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

06 maart 2021

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-2

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-1

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-12

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-5

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-11

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan