Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Blurb: maak je eigen kookboek

Laura Kieftdoor Laura Kieft
17 februari 2013
in Overig, Reviews
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Een eigen boek. Wie wil dat nu niet? Blurb maakt het je gemakkelijk, met hun programma kun je heel simpel je eigen boek ontwerpen. Of je nu slechts één exemplaar wilt of een flinke stapel om aan al je familieleden te geven. Wie weet ben je wel ambitieuzer en zet je je boek te koop in de webshop van Blurb. Toen ik de vraag kreeg of het mij niet leuk leek om een boek te maken wist ik gelijk dat ik hierin al mijn advent baksels wilde zetten. Ik heb zoveel plezier gehad aan het maken van al deze kerstige zoetigheden dat ik deze graag in een boek wilde bundelen.

In een paar eenvoudige stappen installeer je zo het benodigde programma op je computer. Zelf koos ik voor Blurb Booksmart. Eigenwijs als ik ben heb ik de uitleg over het programma weg geklikt en ben gewoon gelijk begonnen. Gelukkig is het niet ingewikkeld en begon het boek al snel vorm te krijgen. Ik had meer moeite om te bepalen welke lay out ik nu wilde hebben. De mogelijkheden hiervoor zijn namelijk eindeloos. Als je eindelijk een kleur voor je pagina hebt gekozen heb je ook nog de keuze uit talloze printjes. Na vele verschillende combinaties geprobeerd te hebben besloot  ik uiteindelijk om toch maar de pagina’s met tekst wit te houden (niets zo veranderlijk als een vrouw zeggen ze weleens, toch?).

Naast de vele standaard pagina lay outs kun je ook een eigen pagina lay out ontwerpen. Ik heb voor dat laatste gekozen. Zo’n eigen lay out is makkelijk te maken en kun je ook opslaan, zo kun je het voor elke pagina weer opnieuw instellen. Toen ik eenmaal bepaald had hoe het boek eruit moest komen te zien kon ik het gaan vullen met foto’s en tekst. Al je foto’s kun je uploaden in het programma. Deze komen dan in een venster aan de zijkant te staan, vanuit dat punt kun je ze zo naar je pagina’s slepen. Als je helemaal klaar bent kun je zelfs nog een virtuele eindredacteur (aka spellingscontrole) raadplegen voordat je het naar de persen stuurt. Bij de kassa aangekomen kun je nog een aantal keuzes maken. De papierkwaliteit, cover en kleur van de schutbladen kunnen nu nog worden aangepast. Deze aanpassingen kosten overigens wel iets extra. Als je nog wat meer geld uit wilt geven kun je ook kiezen of je je boek als e-book of pdf bestand wilt hebben.Toen ik mijn zelfgemaakte boek wilde afrekenen liep ik tegen het eerste minpunt aan: je kunt niet via iDEAL betalen. Je hebt een credit card nodig en als je die niet hebt kun je paypal gebruiken. Een paypal account die heb ik wel. Alleen moet je weer twee werkdagen wachten als je er nog geld op moet zetten, erg omslachtig. Van mij mag iDEAL dus zeker toegevoegd worden aan de betalingsmethoden.

Na de bestelling geplaatst te hebben moest ik geduld hebben. Bijna twee weken zou het duren voordat ik mijn boek mocht ontvangen. Je kunt overigens ervoor kiezen om het sneller in huis te hebben maar dan moet je daar wel extra voor betalen. Zo’n haast had ik niet dus ik besloot gewoon wat langer te wachten. Dat bleek achteraf maar goed te zijn ook, ik had het boek namelijk nog sneller in huis dan de datum waarvoor je extra moest betalen!

De kwaliteit van boek is hartstikke goed. Er zit een mooie stevige kaft omheen en het is heel netjes ingebonden. De afdrukkwaliteit is ook super. Echt een boek dat je vol trots aan iedereen kunt laten zien en anders staat het gewoon te pronken op je boekenplank. Hoe gaaf is dat? Een boek dat je helemaal zelf hebt gemaakt?!

Vanaf € 2,25 kun je al je eigen boek maken bij Blurb.

Vorige post

Volgende post

Machtige chocolademousse
Citroen ricotta taartjes van Uit Pauline’s Keuken

Related Posts

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft
30 januari 2021
24

Vandaag...

Winactie kids bakpakket uitgelicht

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft
20 december 2020
6

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te...

Kinderbakquiz uitgelicht

Doe mee aan de Kinderbakquiz!

door Laura's Bakery
30 september 2020
0

Afgelopen...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 21

  1. Caroline says:
    8 jaar geleden

    Wat ziet je boek er schitterend uit ! Van de week kom ik even buurten bij je moeder dus wil ik hem in het echt zien !

    Beantwoorden
  2. Tanya says:
    8 jaar geleden

    Waaauw Laura!! Komt hij ook zo in de winkel?

    Beantwoorden
  3. Tanya says:
    8 jaar geleden

    Waaauw Laura!! Komt hij ook zo in de winkel?

    Beantwoorden
  4. Shirley says:
    8 jaar geleden

    Ik zeg prachtig!!!! EN als je boeken in de winkel komen, dan haast ik me en heb ik ze!!! Ga zo door, duidelijke foto’s en uitleg, je bent TOP!

    Beantwoorden
  5. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Mooi boek zeg!

    Maar als je paypal-account aan je bankrekening is gekoppeld, hoef je niet te wachten met betalen hoor. Dan kan je gewoon betalen (ook als je paypal-saldo 0 is) en wordt je geld direct van je bankrekening afgeschreven

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Oh echt? Dan moet ik daar nog eens naar kijken. Toen ik dat probeerde lukte het namelijk niet, mijn bankrekening bestond niet zeiden ze… hij is er toch echt wel 🙂

      Beantwoorden
  6. Laura's Bakery says:
    8 jaar geleden

    Even voor de duidelijkheid: dit boek komt niet in de winkel te liggen. Via Blurb heb ik een boek voor mijzelf gemaakt.

    Wanneer er meer bekend is over de boekjes voor Action zul je dat uiteraard hier lezen!

    Beantwoorden
  7. Sim kookt says:
    8 jaar geleden

    Ik heb net mijn boek binnen, ook gemaakt via blurb. Alle recepten van 2012. Echt een leuk naslagwerk. De kwaliteit is top!

    Beantwoorden
  8. Marijke says:
    8 jaar geleden

    Wauw, Laura! Het ziet er zeer professioneel uit, zeg! Je gilt wel als ie in de winkel ligt, hè?!

    Beantwoorden
  9. Karin says:
    8 jaar geleden

    Hoi Laura.
    Jammer dat dit boek niet in de winkel komt te liggen.
    Het ziet er echt prachtig uit!!!
    Maar hoe gaaf is het dat je nu je eigen boek in de kast hebt staan!!! Daar mag je heel trots op zijn.

    Groetjes Karin van Karin’s Taarten.

    Beantwoorden
  10. Denise says:
    8 jaar geleden

    OW wow heel mooi en wat een goede tip! ik ga meteen een kijkje nemen bij blurp!

    Beantwoorden
  11. Brenda (Kookt!) says:
    8 jaar geleden

    Hij ziet er super uit. Ik ben ook (nog steeds) bezig met een eigen boek. De lekkerste recepten van mijn blog van het afgelopen jaar.

    Beantwoorden
  12. Rebecca says:
    8 jaar geleden

    Wat voor een super leuke idee! Ik ben bijna jaloers, dat jij al zo veel leuke recepten hebt om er al een boek van te maken! Super graaf! Zo veer wil ik ook komen 😉 Helaas ben ik pas recent begonnen met bloggen en ook om mijn eigen receptjes en ideeën te maken… dus dat gaat nog enige tijd duren 😉 Misschien dit jaar met kerst? Haha! Maar die link ga ik zeker onthouden! Zo een leuk idee, dankje voor het laten zien 😀
    Groetjes, Rebecca

    Beantwoorden
  13. de Bakmadam! says:
    8 jaar geleden

    Oh geweldig! en het ziet er echt supermooi uit!

    Beantwoorden
  14. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Fantastisch, Chapeau !!!! Het ziet er bijzonder mooi uit!!! En zo te zien is het ook perfect gebonden zodat het boek open blijft liggen als je er in wilt kijken/lezen. Volgens mij hoeft je uitgever zich niet druk te maken over een Kerstspecial; die is al kant en klaar!
    Xus,
    MrsP.

    Beantwoorden
  15. Ikram says:
    8 jaar geleden

    Waw wat een prachtig boek 🙂 Ik zou het zo willen kopen als het te koop was 😀 Echt leuk!

    Beantwoorden
  16. Caroline Brouwer says:
    8 jaar geleden

    Het ziet er schitterend uit Laura. Je bent volgens mij een perfectionist, dat zie ik aan je baksels en aan je blog, alles ziet er even verzorgd uit! Wij maken fotoboeken van onze vakanties en ik weet hoeveel werk er inzit,als je het mooi wilt doen.
    Veel succes met het maken van je recepetenboekjes voor de Action!
    groeten, Caroline

    Beantwoorden
  17. Sabien Wedman says:
    8 jaar geleden

    Je boek is zo mooi geworden! Heel leuk! xoxo

    Beantwoorden
  18. Miehhke thewinterof says:
    8 jaar geleden

    Mooi hoeveel was jij kwijt voor dees boek? ik kijk echt uit naar je boeken van de action . x

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Dit boek kostte 34,95 (+ 5,99 verzendkosten). Dan heb ik wel de duurste kaft gekozen en het boekje heeft 52 pagina’s

      Beantwoorden
  19. Leandra says:
    8 jaar geleden

    Wat mooi! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/157389579_628694011280860_3900341062581441476_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GdhM8MT7lK8AX-nw618&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=1470b98a26c8b80ae858fb81f6b2c130&oe=6068BA9C' title='NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura's Bakery en deze omelet hapjes met groenten (en kruidenkaas) zouden daar heel prima tussen passen. Kun jij raden wat het thema zal zijn? 😏⁠ ⁠ Dit hapje is trouwens ontzettend lekker en staat al online op het blog, je vindt het via de zoekfunctie. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch'>
  • NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156636391_1169278336865105_3759401783293442872_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=g8PZVdJGIagAX-xw05P&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=c35bc9d0212fc094ec5194d486958c18&oe=6069A542' title='NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online op Laura's Bakery, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood'>
  • Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156580703_451280679542007_126100774414389601_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=v6A-Rn1HWSIAX-f8p9j&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d7891865f5fd2f44ff84e055d7c51234&oe=6068D074' title='Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op '4 persoons taart met rood fruit'. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake'>
  • Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156085126_2007822159381680_8680790758180618826_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Niq_2YgVH2oAX9artsl&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c5d4c8011a8fb4dc482f1c447f5701c7&oe=606C00C1' title='Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door de titel 'peer-hazelnoot bruschetta' in de zoekbalk op het blog in te vullen. Link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer'>
  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=-sIRLaM29bUAX8MwIO0&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=749ea7e96ca1c07cd4b418f10929cab5&oe=60693F90' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Citroen ricotta taartjes van Uit Pauline’s Keuken

Citroen ricotta taartjes van Uit Pauline's Keuken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

06 maart 2021

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-2

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-1

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-12

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-5

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-11

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan