Er was een tijd dat al mijn borrelhapjes met bladerdeeg werden gemaakt. Dat is nu zeker niet meer het geval, maar ik blijf het leuk vinden om bladerdeeghapjes te maken. Deze bladerdeeg twisters met Parmaham en kruidenkaas waren ook weer zo’n succes. En dat terwijl ze echt niet moeilijk zijn om te maken. Ik combineerde 3 van mijn favoriete ingrediënten en maakte er supersnel deze twisters van. De oven in en daarna heb je een heerlijk borrelhapje om op tafel te zetten.



Hoi Laura,
Lijkt me een heerlijk hapje! Hoeveel bladerdeeg gebruik je voor deze snack (met deze hoeveelheden)? Ik weet niet precies hoeveel een rol is en ben van plan jouw basisrecept voor bladerdeeg te gebruiken voor het bladerdeeg.
Groetjes Monique
Wat leuk! Ik gebruikte een rol van 40 x 24 cm.
Hoi, is het ook mogelijk om de kruidenkaas te vervangen door kruidenboter?
Dat denk ik wel!