Deze bladerdeeg sterren zijn voor mij echt een stukje jeugdsentiment. Vroeger maakte mijn moeder deze altijd voor mij en mijn zusje met Kerst, later zelfs samen met ons. We kregen ze bij ons dessert of gewoon als kleine snack. Ik weet ook nog dat mijn moeder ze horizontaal doorsneed en er een toefje slagroom tussen deed, extra feestelijk! Omdat ik ze nog steeds leuk vind, leek het mij leuk om als idee te delen in de advent. Ze zijn ongelooflijk makkelijk en snel te maken en ze geven elk dessert net dat beetje extra!
BAKTIP: De uitsteker die ik voor deze bladerdeeg sterren gebruikte, is niet meer verkrijgbaar. Deze sterren uitsteker set is ook prettig in gebruik. Hiermee kan je zelf het formaat bepalen en hier zelfs in variëren.
Wat een leuk idee! Ideaal om een dessert een beetje aan te kleden.
Dat ziet er feestelijk uit!
Wat leuk Laura dat je deze bladerdeeg sterren gemaakt hebt en in de zoete advent hebt opgenomen. Daar hebben wij er inderdaad vroeger heel wat van gemaakt met de feestdagen maar ook buiten de feesdagen om. Jullie waren er niet alleen toen gek op hahaha.
Liefs, Mam ♥
raad eens wat wij vanavond bij een bolletje ijs hebben???
Ziet er prachtig uit, ook ideaal lijkt mij in een hartige variant!
Met wat lekkere kruiden erover, heerlijk voor een voorgerecht bij de soep!
Hartig zijn ze ook heerlijk inderdaad! Met Parmezaanse kaas en wat Italiaanse kruiden bijvoorbeeld 😉
Erg leuk voor bij het dessert wat ik in de planning heb!
Erg makkelijk en al voor de kerst te maken!
Hoeveel dagen blijft het knapperig in een afgesloten trommel?
Ziet er heerlijk uit helemaal met dat verrukkelijke bosvruchtenijs……….
zo’n 2 dagen blijft het wel knapperig, daarna wordt bladerdeeg iets zachter. Maar door ze weer even op te warmen in de oven worden ze ook weer knapperig 🙂 Past inderdaad perfect bij het heerlijke ijs 😉
Ohhh wat zijn ze leuk!! En helemaal niet moeilijk te maken. Top idee! Dit ga ik onthouden.
Ziet er heerlijk uit! Ik ga deze maken voor het kerst diner op de school van mijn kinderen. Dat wordt een lekker toetje! 🙂
hoi wat leuk zijn deze dingetjes toch allemaal als mama gaat koken sta ik meestal in de weg met heel veel spullen zoals kommen schaaltjes ingredienten (die ik na gebruik altijd vergeet op te ruimen) en andere dingen maar voor deze sterretjes heb je bijna niks nodig wat leuk (en lekker) 🙂
🙂 🙂 🙂 😉
YEAH bil