• Home
  • Over
  • In de media
  • Zakelijk
    • Portfolio
  • Contact
    • FAQ
    • Disclaimer
    • Privacy policy

Laura's Bakery

Het zoetste blog van Nederland!

  • Recepten
    • Zoet Bakken
      • Brood
      • Brownies & Repen
      • Cake Pops
      • Cakes
      • Cupcakes
      • Desserts
      • IJs & Drankjes
      • Klein Gebak
      • Koekjes
      • Muffins
      • Pancakes
      • Schuimpjes
      • Taarten
      • Truffels & Bonbons
      • Vullingen en Toppings
    • Hartig Bakken
      • Borrelhapjes
      • Brood
      • Cupcakes & Muffins
      • Taarten en Quiches
    • Koken
      • Ontbijt & Lunch
      • Bijgerecht
      • Hoofdgerecht
      • Sauzen & Dips
      • Desserts
    • Basisrecepten
    • Gezond Bakken
    • Zonder oven
    • Allergieën
      • Glutenvrij
      • Lactosevrij
      • Suikervrij
  • Baktips
  • How To
    • Boetseren
    • Cake Pops
    • Cupcakes
    • Koekjes
    • Schuimpjes
    • Taarten
    • Technieken
    • Overig
  • Feestdagen
    • Halloween
    • Kerst
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Oud en Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Vaderdag
    • Valentijn
    • Voetbal EK & WK
  • Food Talk
    • Behind The Scenes
    • Hotspots
    • Informatief
    • Inspiratie
    • Nieuws
    • Op bezoek bij
    • Reviews
      • Apparaten
      • Bakmixen
      • Boeken
      • Materialen
      • Workshops en Cursussen
      • Overig
    • Traktaties
    • Video’s
Je bent hier: Home / How To / Cake Pops / Bijen oreo pops

Bijen oreo pops

3 meidoor Laura Kieft23

Creatief met Oreo’s. Laat dat maar aan mij over! Omdat ik zo dol ben op deze koekjes met een laagje chocola probeer ik steeds weer nieuwe decoratie ideetjes te bedenken. Dit keer zijn de oreo’s versierd als bijtjes!

Dit heb je nodig:

  • Oreo’s
  • Lollystokjes
  • Gele candy melts
  • Pure chocola
  • Wilton candy eyeballs
  • Halve amandelen
  • Spuitzak

Bevestig eerst de lollystokjes tussen de oreo’s. In deze post staat uitgelegd hoe ik dat doe.

Smelt de gele candy melts en dip hier de oreo’s in. Steek voorzichtig de halve amandelen aan de zijkanten tussen de twee oreo koekjes. Duw niet te hard, anders laten de koekjes los. Laat het laagje chocola helemaal uitharden voordat je verder gaat.

Smelt pure chocola in een spuitzak, knip het puntje eraf en maak een ‘hoofdje’ op de oreo zoals op bovenstaande foto. Als je chocola wat dikker is (zoals bij mij), smeer het dan met een mesje uit tot een mooie gladde laag. Plaats de oogjes op het hoofdje. Nu hoef je alleen nog maar de strepen te maken, doe dit met het spuitzakje.

Om het nog wat vrolijker te maken kun je vrolijke rietjes over de cakepop stokjes heen schuiven, dit staat gezelliger dan de witte stokjes!

Wat zijn ze leuk geworden hè? In mijn hoofd zitten al weer nieuwe ideeën om te maken met oreo’s!

Wil je nog meer recepten kunnen maken? Ik heb ook twee bakboeken geschreven! Hier te koop: Het Laura’s Bakery Bakboek en Het BasisBakboek!

Iets lekkers gemaakt van mijn blog? Deel je foto’s via Instagram, Twitter of Facebook met #laurasbakery of tag mij in je berichten. Meer leren over bakken? Daarvoor kun je terecht op Handige Baktips.

Dit vind je misschien ook leuk

Koningsdag tulpen pops
Advent 1: Rendier marshmallow pops
Advent 12: Gingerbread Man Oreo Pops
Advent 6: Oreo sneeuwpop(s)

Onderwerp: Cake Pops23 Reacties

Over Laura Kieft

Bakkende zoetekauw | Likt beslagkommen uit | Bakken is niet moeilijk | Schrijft bakboeken | De Bakstrijd | HandigeBaktips.nl

« Review Dr. Oetker Cakepops pakket
Aardbeien-witte chocolade muffins »

Reacties

  1. sabine zegt

    3 mei 2013 op 07:30

    Schattig gemaakt en een heel leuk idee. Lierfs Sabine

    Beantwoorden
  2. Maycke zegt

    3 mei 2013 op 08:44

    Wat zijn ze weer leuk!!
    Mag ik ook verzoekjes doen Laura?
    Onze jongste van bijna 2 is helemaal gek van olifanten, maar daar kom ik bijna nooit ‘baksels’ van tegen.
    Kun jij je fantasie er niet eens op los laten?
    Want verder heb je het niet druk, toch? *dikke knipoog*
    Gr, Maycke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      4 mei 2013 op 18:03

      Ik heb het helemaaaal niet druk nee 😉 haha. Verzoekjes vind ik altijd leuk, olifant heb ik al eens over nagedacht maar zal er zeker mee verder gaan. Durf alleen niet te zeggen op welke termijn 🙂

      Beantwoorden
  3. Joke zegt

    3 mei 2013 op 10:36

    Geweldig leuk zijn ze en zo mooi gemaakt. Heerlijk zomers en dat nog wel op deze zonnige dag :-))) Je wordt er helemaal blij van ☼

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  4. Iris zegt

    3 mei 2013 op 10:41

    Ooooh wat zijn ze leuk! Ook een leuk idee voor kinderen als traktatie. Ik heb vandaag je blog vermeld op mijn blog!

    Beantwoorden
  5. Anonymous zegt

    3 mei 2013 op 11:39

    Echt super super leuk! Ik heb hier weer een heel leuk traktatie idee. Bedankt!

    Beantwoorden
  6. Daphne zegt

    3 mei 2013 op 12:17

    Super schattig, wat een geweldig idee!!

    Beantwoorden
  7. Maxime zegt

    3 mei 2013 op 14:56

    Echt heel leuk gemaakt! Ik heb gisteren je boekje bij de action gekocht(taarten), ook een heel leuk boekje 🙂

    Beantwoorden
  8. Rebecca zegt

    3 mei 2013 op 19:31

    Wat super graaf zeg!! Nu ik er cake pop stokjes heb gewonnen moet ik ze haast een keer maken 😛

    Beantwoorden
  9. Anne zegt

    3 mei 2013 op 21:02

    Hoe krijg jij die candymelts (zelfde probleem ook bij gewone smelt chocolade) zo goed eroverheen bij ons wordt het altijd een kliederboel.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      4 mei 2013 op 18:04

      Met heel veel geduld, ook bij mij mislukt er wel eens eentje hoor. Vaak verdun ik de melts ook een beetje met zonnebloemolie of crisco. Wil binnenkort een nieuw merk uitproberen om te kijken of dat beter werkt.

      Beantwoorden
  10. Anouk Maxime zegt

    6 mei 2013 op 08:26

    Deze zijn echt fantastisch. Ik ga ze zeker een keer maken!

    Beantwoorden
  11. Ikram zegt

    8 mei 2013 op 08:25

    Wat een leuk idee! 🙂

    Beantwoorden
  12. Ronny zegt

    13 maart 2014 op 20:00

    geweldig hoe je steeds met nieuwe ideeën komt. Zo leuk

    Beantwoorden
  13. sarah zegt

    7 mei 2014 op 16:28

    These are perfect! I am going to make these for my dad’s “bee” day party! He is a beekeeper and these will be great!

    Beantwoorden
  14. monique zegt

    20 augustus 2014 op 14:59

    Geweldige traktatie, geweldige website! Ik ga de bijtjes proberen na te maken. Hoeveel kan je er ongeveer maken met een zak candy Melts?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery zegt

      20 augustus 2014 op 19:49

      Wat leuk dat je ze gaat maken! Ik durf niet precies te zeggen hoeveel, dat hangt ook helemaal dan de dikte af. Ik zou voor de zekerheid een 2e zak achter te hand houden mocht je hem nodig hebben.

      Beantwoorden
  15. monique zegt

    20 augustus 2014 op 21:16

    Super bedankt voor je snelle reactie! Ik ga het proberen!

    Beantwoorden
  16. Ineke zegt

    18 november 2015 op 12:44

    Wat een fijne uitleg… Zoonlief heeft als traktatie verzocht om een Angry Birds variant, dat gaat met deze basis wel lukken.
    Alleen nog een vraagje, hoe lang van te voren kun je deze oreo-pops maken?

    Beantwoorden
    • Laura zegt

      19 november 2015 op 16:16

      Die kun je prima een paar dagen van tevoren maken hoor, leuk zo’n angry birds variant!

      Beantwoorden

Trackbacks

  1. 40 Oreo Cookie Pop Ideas | Mother's Home schreef:
    4 maart 2014 om 15:04

    […] Thirty Handmade Days Fish Bowl Oreo Pop from Domesticated Lady Ladybug Oreo Pops from Easy Baked Bee Oreo Pops from Laura’s Bakery Turkey Oreo Pops from Hoosier […]

    Beantwoorden
  2. Lente traktaties met bloemen en bijtjes schreef:
    21 december 2015 om 10:28

    […] de lente ontwaakt komen ook alle insectjes weer tot leven. Zo ook de prachtige bijen (1)  en hommels (6) die zo gezellig weer door de lucht komen zweven op zoek naar prachtige bloemetjes in de […]

    Beantwoorden
  3. roundup: 14 Oreo pops - food craft ideas schreef:
    22 februari 2016 om 22:32

    […] Make bumble bee Oreo pops at Laura’s Bakery.  […]

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een algemene bakvraag over bijvoorbeeld basisregels, ingrediënten, bewaren of omrekenen? Grote kans dat je in dit artikel je antwoord kunt vinden: De basis van het bakken.

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet moeilijk.
Veel bakplezier! Liefs, Laura

Nooit meer een blogpost missen!

Schrijf je in en ontvang een e-mail zodra er een nieuw artikel online staat.

Bestel mijn tweede boek

Bestellen | Meer informatie

Handige Baktips

logo (1) Voor iedereen die wel wat extra hulp kan gebruiken bij het bakken. Handige Baktips staat vol met tips over bakken, decoreren, ingrediënten, het bewaren van baksels en nog veel meer!

Koop mijn eerste boek!

Lauras Bakery_omslag_09.indd

@laurasbakery op Instagram

Volg mij op Instagram

Laura’s Bakery op Facebook

De populairste en laatste artikelen

  • Popular
  • Comments
  • Latest
  • Today Week Month All
  • Oma’s Appeltaart Oma's Appeltaart
  • Koningsdag hapjes van hartig tot zoet Koningsdag hapjes van hartig tot zoet
  • Basisrecept vanillecake Basisrecept vanillecake
  • MonChou Taart MonChou Taart
  • Zelf wafels maken Zelf wafels maken
  • Koningsdag sloffentaartjes Koningsdag sloffentaartjes
  • Koningsdag hapjes van hartig tot zoet Koningsdag hapjes van hartig tot zoet
  • Abrikozen bladerdeeg gebakjes Abrikozen bladerdeeg gebakjes
  • Laura’s Bakery 8 jaar – cijfertaart Laura’s Bakery 8 jaar – cijfertaart
  • Cheddar-bacon scones Cheddar-bacon scones
  • Today Week Month All
  • Koningsdag sloffentaartjes Koningsdag sloffentaartjes
  • Aardbeien-yoghurt ijsjes Aardbeien-yoghurt ijsjes
  • Spelt crackers met zaden Spelt crackers met zaden
  • Biscuit recept Biscuit recept
  • Muffins basisrecept Muffins basisrecept
Ajax spinner

Oventijden en -temperaturen

De aangegeven oventijden en -temperaturen zijn voor een oven met boven- en onderwarmte. Voor een heteluchtoven verlaag je de temperatuur met 10-20%. De baktijd blijft hetzelfde.

De genoemde tijden en temperaturen zijn een indicatie. Elke oven is anders, dus het zou kunnen dat jouw oven net wat meer of minder tijd nodig heeft.

foody badge 100px Topblogs

De lekkerste desserts!

Frambozen cheesecake glaasjes
Banoffee Tiramisu
Laagjes dessert met Kerst granola
Cranberry clafoutis
Lavacakejes met witte chocola
  • Home
  • Over
  • Contact

Abonneren

Copyright © 2018 · Lauras Bakery by Blogger Boutique

Ik bak niet alleen graag koekjes, ik verzamel ook digitale cookies. OK Lees meer