Mr. & Mrs. Potato Easter egg head

Gepost: 22 april 2011 Laatst bewerkt: 6 februari 2023

Helemaal geïnspireerd op de aardappel hoofden uit de leuke film Toy Story! Vorig jaar heb ik kuikens gemaakt van paaseieren, nu was het tijd voor iets nieuws. Een paar weken geleden was ik aan het denken wat ik nog meer kon maken van paaseieren, en ’s nachts (jaja, zelfs in mijn slaap ben ik bezig met bakken) kwam ik op dit idee. Gelukkig weet ik ’s ochtends bijna altijd nog waar ik die nacht weer over na heb gedacht/gedroomd en dus kwam dit idee op mijn to-do lijst te staan.

Bijna geen verschil toch tussen bovenstaande en onderstaande foto? 😉

Ze zijn echt supermakkelijk te maken! Je hebt (uiteraard) paaseieren nodig, zorg dat deze niet te klein zijn. Verder hoef je alleen maar fondant of marsepein in een aantal kleurtjes te hebben en de lichaamsdelen te vormen. Ik ben geen held met boetseren maar dit is zelfs mij gelukt, dan moet het jullie ook gaan lukken!

Fijne Pasen allemaal!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

8 reacties

 1. JoliGâteau schreef:

  Die zijn echt super! Heel mooi gemaakt 🙂

 2. Nicole schreef:

  Kei-leuk!
  Heb jij een sugar-gun? Dacht ik te zien, bij de wimpers van mevrouwtje paasei. Ik heb een kleipistool, maar ik kan er echt niet mee overweg 🙁 Misschien toch maar een sugar-gun aanschaffen…

 3. Laura schreef:

  @Nicole, ik heb wel een sugargun maar heb de sliertjes hier met de hand gerold. Zo dun kon ik ze met de sugargun namelijk niet krijgen.

 4. Nicole schreef:

  Ow, haha, dat kan natuurlijk ook (-;

 5. Wilma schreef:

  Ooooooo, nou zie ik wie jij bent!! Zag ze op het forum voorbij komen!

 6. Best Easter eggs ever! x

 7. Kim schreef:

  Wat een fantastisch idee!!

 8. Roan schreef:

  Die zijn echt super leuk! ik mag ze misschien vrijdag met een vriendin maken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *