Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Behind the scenes: oktober 2017 #2

Laura Kieftdoor Laura Kieft
29 oktober 2017
in Behind The Scenes, Inspiratie
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

De tijd vliegt en dus is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe behind the scenes. De afgelopen twee weken stonden vooral in het teken van heel veel bakken en vooruit werken. Mijn doel is om december rustig aan te doen en niet -zoals meestal gebeurt- nog van alles last minute maken en schrijven. Tot nu toe loopt dat hartstikke goed, daar ben ik heel erg blij mee. Kijk je mee naar mijn afgelopen twee weken?

Zaterdag begon ik ’s ochtends met wat werken, ik plaatste foto’s bij een paar artikelen. Daarna liep ik naar het station waar ik vriendinnetje Chanou zag, samen gingen we een dagje naar Leiden toe. Lang geleden dat ik hier was, maar wel weer ontzettend leuk. We shopten wat, lunchten lekker en kletsten vooral heel veel bij.

Zondagochtend begon ik met het huishouden, spannend leven nietwaar? Om het nog spannender te maken verzette ik daarna nog wat werk. Daarna ging ik naar mijn ouders waar ik van het weer genoot in hun tuin. Ik nam tompoucen mee omdat ik hier zo ontzettend veel zin in had en we speelden een leuk spelletje dat ik ook mee had genomen. Machi Koro heet het, erg leuk spel waarin je je eigen stad moet opbouwen.

Maandag stond vooral in het teken van deadlines. Ik werkte aan campagnes en zocht verder de hele middag foto’s uit van de boeklancering en bewerkte deze qua belichting. Daar ben ik overigens nog niet mee klaar, maar het schiet op. En omdat jullie Lotje zo leuk vinden deel ik ook even deze snoezige foto van haar met jullie. Ze ‘graaft’ graag in handdoeken, maar ligt er ook graag onder. Ik had van mijn ouders een stapeltje oude handdoeken gekregen waar ze weer even mee voort kan.

Dinsdag ging ik verder aan een campagne, zocht foto’s uit en schreef artikelen. Echt hoor, ik was op dreef. ’s Middags bereidde ik de bakdag voor. Daarvoor schreef ik de recepten deels al uit en ik deed alle benodigde boodschappen.

Woensdag was het zover, mijn bomvolle bakdag. Eigenlijk had ik gepland om 8 recepten te maken, maar om wat ingrediënten op te maken kwam daar nog een recept bij. Uiteindelijk maakte ik van een basisrecept nog 2 verschillende dingen waardoor ik aan het eind van de middag maar liefst 10 recepten had gemaakt en gefotografeerd. Yes, heel erg blij met zo’n productieve dag.

Donderdag was grotendeels weer een computerdagje. Ik kreeg ook mijn bestelling met wat bakspullen binnen van De Zuidmolen, onder andere 3 kilo chocolate chunks. Jaren geleden had ik die al eens gekocht, maar kon ze sindsdien niet meer vinden. Nu vond ik ze en kon ik wit, melk en puur ook per kilo bestellen. Gelijk gedaan dus 😉 . Ik gebruik deze chunks graag omdat ze bakvast zijn, ze behouden hun vorm dus in de oven en harden ook weer goed uit.

Vrijdagochtend stond ik het teken van werken. Daarna begon ik vast aan het weekend, had ik wel verdiend na zo’n productieve week vond ik 😉 . Mijn moeder kwam lunchen en ik haalde daarvoor heerlijke broodjes bij de bakker. We mogen beide creatief bezig zijn, dus dat deden we de rest van de middag. Ik maakte een leuk geboortekaartje.

Zaterdag hadden we weer een familielunch, maar nu bij mijn zusje. Ze is inmiddels verhuisd na al het klussen en ik ging haar nieuwe stek bewonderen. Ik nam een mand vol lekkers en een leuk kookboek mee voor haar en haar vriend. Ik maakte ’s ochtends nog een leuk kaartje voor erbij. Ik heb het handletteren met brushpennen helemaal ontdekt en probeer regelmatig te oefenen om beter te worden. Eenmaal thuis was het idee om productief het hele huishouden te doen, maar uiteindelijk lag ik op de bank met een goed boek. Moet kunnen nietwaar?

Zondag begon weer met dat boek en een magazine. Die laatste vond Lotje erg interessant, die scheurde er gelijk stukjes vanaf en probeerde het uit mijn handen te trekken. Kleine deugniet. Daarna moest ik van mijzelf toch echt wat doen. Ik was een groot deel van de middag bezig met de nodige administratie.

Maandag was heerlijk productief en stond ook weer in het teken van administratie. Dit keer voor Laura’s Bakery, de btw aangifte moet weer gedaan worden. Ik vind dat toch zo’n vreselijk klusje altijd. Wel fijn dat dat weer gedaan is. In de praktijk betekent dat overigens meestal dat ik pas 3 maanden later weer echt ga zitten met alle papieren, ik zou dat echt eens maandelijks moeten doen.

Dinsdag was alweer zo productief. Ik ben echt lekker op dreef de laatste tijd. Ik updatete een oud artikel met nieuwe foto’s en een nieuwe bereidingswijze (de banketbakkersroom voor wie nieuwsgierig is) en schreef een hele serie blogartikelen. Ook belangrijk: ik bereidde weer een nieuwe bakdag voor door aan de receptuur te werken. Als je benieuwd bent hoe zo’n bakdag eruit ziet, ik schreef er dit artikel over.

Woensdag alweer, ik deed ’s ochtends allerlei boodschappen voor de baksessie van de volgende dag. ’s Middags ging ik aan de slag voor een campagne waar ik ook gelijk mee lunchte. Ik werkte wat recepten uit en stapte na het eten op de fiets naar mijn boekhouder om de administratie te brengen.

Donderdag was voorlopig de laatste volle bakdag. Op twee recepten na, heb ik nu alles gemaakt tot en met de eerste week van januari. Wauw, ik ben echt onwijs trots dat het is gelukt om zo ver vooruit te bakken. De komende tijd staat dus vooral in het teken van uitwerken. Ik blijf trouwens wel gewoon bakken hoor, daar vind ik het te leuk voor. Maar het zullen niet meer zulke volle bakdagen worden als de laatste tijd. Ik lunchte met een lekker plukbrood dat ik maakte. Het duurt nog even voordat hij online komt, dat is pas in december namelijk.

Vrijdag vergat ik de wekker te zetten en schrok ik pas wakker toen ik de deur van mijn buurvrouw hoorde dichtslaan. Voor mijn doen kon ik dus uitslapen (en dat is om 8 uur wakker worden haha). De hele dag heb ik vrij rustig aan gedaan eigenlijk, maar toch ook nog best veel werk gedaan. Ik bracht een pakketje voor de goodiebag winnares naar het postkantoor, maakte dit artikel dat je nu leest af en schreef een artikel voor Handige Baktips. Na nog wat meer vooruit gewerkt te hebben, ging ik eind van de middag naar mijn ouders. Ik nam een taart mee die ik donderdag had gebakken en mijn nieuwe spelletjes. Jawel, ik speel heel graag spelletjes 🙂 .

En daarmee zijn er alweer twee weken voorbij. De komende twee weken zal ik veel bezig zijn met foto’s uitzoeken en recepten uitwerken. Maar er is meer: Lian komt naar Haarlem om twee leuke video’s op te nemen en te brainstormen, ik heb een afspraak met mijn uitgever en ik ga aan de bak voor de Foodmarket op 11 november bij boekhandel Scheltema in Amsterdam. Wie mij en mijn baksels graag in het echt wil aanschouwen is dan van harte welkom tussen 12:00 uur en 17:00 uur! Ik zal het tegen die tijd ook nog even via Facebook en Instagram aankondigen 🙂 .

Vorige post

Volgende post

Spinnenweb mini caramel shortbread
Kaneelcake met bosbessen cheesecake swirl

Related Posts

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft
12 april 2021
0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura's Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan!...

Lancering Laura's Bakery Bakgroep

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft
01 april 2021
2

...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft
22 maart 2021
0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura's Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 7

  1. Homemade by Joke says:
    3 jaar geleden

    Leuk om weer te lezen wat je zoal gedaan hebt voor je blog Lau.
    Heerlijk dat je al zo vooruit gewerkt hebt voor der rest van het jaar, kun je lekker genieten van de gezellige decemberdagen.
    Toevallig ben ik nu bezig met de laatste stukjes aan mijn Halloween handlettering project waar ik toen bij jou ook mee bezig was ;-). Binnenkort maar weer een creatief dagje plannen samen!
    Liefs, mam ♥

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Gaan we zeker doen 🙂

      Beantwoorden
  2. Anneke W. says:
    3 jaar geleden

    pfff, jij werkt echt hard Laura!
    gelijk heb je dat je af en toe een beetje rust neemt. Dat heb je echt wel nodig.
    ik geniet van je stukjes!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Leuk om te horen, dank je wel 🙂

      Beantwoorden
  3. Carla says:
    3 jaar geleden

    De boog kan niet altijd gespannen staan zei je Opa (van Oma’s appeltaart) wel eens.
    Slim om af en toe eens heerlijk met een boek op de bank te luieren!
    Zaterdag 11 november bij Scheltema staat genoteerd!
    (Dat belooft een waar feest te worden, als ik nog denk aan toen de Cursed Child werd gelanceerd!)
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Leuk! Zie ik u dan! 😀

      Beantwoorden
  4. Yvonne says:
    3 jaar geleden

    Was weer heel erg leuk om te lezen Laura.
    Ik ben benieuwd naar de,ongetwijfeld, lekkere recepten die je hebt gemaakt!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Kaneelcake met bosbessen cheesecake swirl

Kaneelcake met bosbessen cheesecake swirl

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-5

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan